oku hayal et yaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
oku hayal et yaz
önce yazıyı oku sonra gözelrini kapa ve düsün

hiç beklenmedik bi anda hayatına babandan olma üvey erkek kardeş geliyo vede anesi ölmüş 13 - 14 yaslarında size kalıyo cocuk vede evde en çok sevilen vede ilgi odagı oluyoo onu kıskanıyosun düşün hayal et yaz uzun uzun yaz VE o cocuga ne yapardın

evet herkes bir senaryo bulsun ona gore SENARYOYU OKU GÖZLERİNİ KAPAT HAYAL ET VE PAYLAŞ oyunumuz bu kadardır
uzun zamanınızı alır ama cok guzel olcak bence kendi bulusumdur :)

enginzz

enginzz

Üye
walla o evde kıyamet kopar acıkcası

y n s c n

y n s c n

Üye
Komplekslerim yoktur insanları severim, ilgi odağı olursa benimde ilgi odağım olur..
Bükemediğim eli öperim hacı :)

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
enginzz

enginzz

Üye
orası tamam nede olsa ınsan yedıremez kendıne hacı

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
ben size bu olayı açıkalyım nerden aklıama geldi ben bu olayı rüyamda gördüm aslında olay bana ole bi koduki gercek olmasa bile araba carpmış gibi :) kalktım rüyadan 5 dakika boyunca ne oluyoo lan diye düsündüm kendi kendime :) :)

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
neler olmazdı ki :)

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
eee baska kimse yokmu beyler kimsenin dikatini çekmedi galiba :)

enginzz

enginzz

Üye
bole mıletı cekemezsın kardes ılgısnı cekmen ıcın daha baska konular acman lazım deısık

jeosalih

jeosalih

Üye
Üveyde olsa o senin canından kanından bi parça kıskanılır mı hiç ya.

enginzz

enginzz

Üye
walla ınsanlar ole bırsey olmus kı kardes kardesı cekemıyor daha dur uvey bır de olacak

Nef'i

Nef'i

Üye
:ah

pelın_

kıskanmam sanırım ama odamı ve pc yı baylaşmam:)
b

• Beğen
Tepkiler: SHS
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
babami asla affetmezdim ayrica ailede dagilirdi cocugun ilgi odagi falan olmasi ne biliyim imkansiz iste

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bazı eşyalarımı paylaşmazdım(bilgisayar,telefon ve playstationlarımı),eger ki kafam da uyuyorsa gerçekten kardeş gibi olurdum.

India

India

Üye
herkes şu eşyamı paylaşmam şunu vermem demiş iyi okuyun üvey diyor babam böyle birşey yapsa ailemiz dağılır zaten o üvey evlatta gider bir çöplükte yatar artık

PuGatorY

PuGatorY

Üye
fazla beklemem çeker giderim olanda bu olur zaten:kotu:

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
cocuk karsınıza birden cıkacak ilgi odagı olacak siz bunu iyi karsılacaksınız oldu :) ciiden oyle bişey olsun o cocugu afrikay a pastırma niyetine satarım ben :) :) :) :)

gora"

gora"

Üye
eğer sıska çelimsiz bir bebeyse direk kafa göz girerim eğer biraz iriyse ayakkabılıktan demir çekeceği alır kafasına g*tüne sokarım

SHS

SHS

Üye
senden önce annen kabul eder mi onu eve.. parçalar onu

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
pyrrhos91 :alkis üstdeki demir cekeceği tam komedi millet krtlar vadisi seyir ediyo ben bi kahkaha attım :) gözler bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...