Türe
Üye
o takılmalar her işletim sisteminde var örneğin benim 4. nesil ipod touch'ım.
Bu mesajlardaki Duygusal simge ekle dedikten sonra hâlâ bekleme var. Düzelemedi gitti.
videolarda görülen seçeneklerden . Sonuç olarak direk 41 mp çekmiyor bu bir gerçek
videolarda görülen seçenekler kamera 1080p ayarındayken degişiyor arkadasım üç farklı seçenek mevcut ayarkarında 360p-720p-1080p hepsinde mp seçenekleri degişiyor
videolarda görülen seçeneklerden . Sonuç olarak direk 41 mp çekmiyor bu bir gerçek
sitesinde okumuştum sanırım kamera 41 mp ama birden cekmiyormuş 5 mp 5 mp yani bastıgın anda bi kaç foto cekmiş gibi 41 mp haline getiriyormuş yani görüntü 41 mp yine onda bi sorun zaten tıkladıgınızda belli oluyor sayfa yarım saatte acılıyor ve ayrıntılardan beli 41 mp oldugu yoksa 5mpnin muhabbeti o yani 5mp oldugundan degilhalen 5 mp diyenler var yaautanmasalar "5mp i interplasyonla 41 mp e büyütüyor benim webcam de 5mp fotoğraf çekiyor" diyecekler
detay 41mp detayı isterseniz 41mp lik fotoların çıktısını alıyorsunuz isterseniz 8 mp e göre daha ayrıntılı ve kaliteli çıktılar alıyorsunuz
5mp i nereden uyduruyorsunuz hayret ediyorum
Benim merak ettiğim,fotoğraf çekmek baya uzun sürmezmi?
5mp kamerayla komşu 7 pikselden aldığı verileri işleyerek 41mp kalitesine yükseltiyor bunu yaparken optik zoomda da görüntü kalitesinden ödün vermiyo sonuçta ne olursa olsun benim için önemlli olan aldıgım görüntünün kalitesi ve adamlar bunu yepyeni bir teknolojiyle üst düzeyde basarabiliyorlar takdir etmek lazım
----------Eklendi @ 16:35:06 ---------- Yazıldı @ 16:33:03 ----------
saniyeler içinde çekip kaydediyor videolarda var hemde o boyuttaki fotoları açması falanda milisaniyeler kadar sürüyor
ilginç.çünkü o kadar fotoğraf pixellerini birleştirmek baya işlemci gücü ister.
Pureview modunu açmaz da fullresulotion açılırsa 16:9 formatında 34 mp 4:3 formatında ise 38 mp boyutunda fotoğraflar elde ediyorsun pureview açarsan da 41 mp detay kalitesine sahip 8-5-3 mp boyutlarında fotoğraflar elde ediyorsunayrıca video kaydı sırasında de gayet iyi bir zoom yeteneği var kameranın bu da göz ardı edilmemeli
Benim merak ettiğim,fotoğraf çekmek baya uzun sürmezmi?
biliyorum 5 mp çekiyor.fakat birden fazla fotoğrafı birleştirmek baya hızlı işlemci + hızlı hafıza kartı gerektirir
tamam da ikimizin söylediği de aynı kapıya çıkıyo sonuçta ?sonuçta oluşan görüntü 41 mp nokta
----------Eklendi @ 17:09:55 ---------- Yazıldı @ 17:09:18 ----------
uzun sürmez alicim çünkü 41 mp olarak çekmiyor
dostum o kamerayı koyan adam nokıada olsa onu düşünmüştür ayrıca videoyu izlemedm ama izleyenler cok hızlı yaptıgını söylemiş zaten 16 gb kendi hafızası var tutup bu telefona o kadar para verip class 2 takcan halin yok heralde c6 kullananlarda bile class 4 kullanan kalmadı nerdeyse
biliyorum 5 mp çekiyor.fakat birden fazla fotoğrafı birleştirmek baya hızlı işlemci + hızlı hafıza kartı gerektirir
vay siz olayı böylemi anladınız.ne 5mp çekip bunu 41'e çıkarıyor.nede 5mp birkaç foto çekip birleştiriyor.
cihazda gerçekten 41 mp'lik bir optik mevcut ve cihaz 4:3 - 16:9 oranlarına uygun şekilde fotoğraf çektiği zaman 4:3 oranında en yüksek 38 mp foto çekeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziyor. 16:9'da ise 34 mp'lik fLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızğraflar çekiyor.
olay şu.38mp çektiği resmi 5mp'ye sıkıştırıyor ve çok net görüntü elde ediliyor.yani 5mp çekip 41'e falan yükseltmiyor tam tersini yapıyor.
bazı arkadaşların sandığı gibi optik zoom yok kamerada.başta bende öyle sanmıştım ama değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?