Oh Be Sonunda Nokia Yine Kendini Topluyor Nokia 808

5 mp 5 mp cekiyormuş onları birleştiriyormuş falan filan ..

arkadaşlar ne zaman geliyo bu cihaz çıkar çıkmaz almayı düşünüyoorum

mayısta avrupaya çıkıyor. umarım fiyatı 1000 lira civarı oluur,çok almak istiyorum

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu 41 mp olayını karalamaya çalışan arkadaşlar olayı hep tersten anlıyor
41 mp kameranın tek olması dezavantajdır çünkü 41 mp fotoyu sensörden işleyip hafıza kartına yazmak o kadar kolay bir iş değil bu teknikle çok çekirdekli işlemci teknolojisi benzeri bir işlem yapmışlar galiba
videolara bakılırsa Nokia şuanki pureview teknolojisiyle gerçekten güzel bir iş yapmış gibi görünüyor

jdmsaint

Üye
Nokianın Hastasıyım.Kim ne derse desin.Symbian a okadar laf ediyolar ama android de o kadar da ahım şahım bi özellik görmedim.

Türe

Üye
Nokianın Hastasıyım.Kim ne derse desin.Symbian a okadar laf ediyolar ama android de o kadar da ahım şahım bi özellik görmedim.

Şimdi bişey derdim de malum forum kuralları , Bakmakla görmek farklı efenim sadece bakmak yetmiyor malesef .

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye

Konuya gelince,Nokia kendini aşmış.ama Symbian bu telefona yakışmıyor.en azından Meego olmalıydı.

Tepkiler: Türe

pRime.

Üye
bu cihazdaki symbianın arm11'e rağmen nasıl çalıştığını bir görseniz...

kralord

Üye
helal olsun dostum bu sözünün altına imzamı atarım sadece kameradan ibaret degil telefon diger özellikler yine aynı degisen birsey yok sadece göz boyuyorlar baska birsey degil

The_Eyup

Üye
fiyatı ne kadar olur bu telefonun

[ENGİN]

Üye
bizim bile dilimiz takılıyo cihaz niye takılmasın

bence alınabilir bi telefon ama ben bunu telefon diye almam mesela telefon alırsınız kamera onun özelligidir ama bu adamlar kamera yapmış kameraya telefon özelligi koymuş

Sensation

Emekli Yönetici
Bu mesajlardaki Duygusal simge ekle dedikten sonra hâlâ bekleme var. Düzelemedi gitti.