Official [ROM][JB][JZO54K] MIUI 5 3.7.5 GALAXY W

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Official [ROM][JB][JZO54K] MIUI 5 3.7.5 GALAXY W

• Rom Adı : MIUI
  • Güncel Versiyon : 3.7.5
  • Baz Alınan Sürüm : CM10 by Arco68
  • Kernel : 3.0.80

Çalışanlar :
Ses
Arama Yapma ve Alma
GPS
Pusula
Yakınlık Sensörü
Wifi
Bluetooth
USB Depolama
Donanım destekli grafiksel işlemler
Donanım destekli video oynatma
Kamera
Torch
Wifi/USB tethering
Vsync

Download (İndir)

• MIUI 3.7.5 [ ]
  • Dil Eklentisi
Dil eklentisini rom kurar gibi kuracaksınız fakat wipe işlemlerini yapmayacaksınız

Video :
[video=youtube;gm3x0i_nJQE]http://www.youtube.com/watch?v=gm3x0i_nJQE[/video]

Bu rom'a official destek verilmektedir.

ANIL

ANIL

Admin
:tşk:

smh60

smh60

Üye
:tşk:

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Hocam ben bu romu yükledim ama telefon miui açılış ekranında kalıyor. Bekliyorum ama açılmıyor. Önce wipe data wipe cache yapıp romu ve ardından dil paketini yükledim ama açılmıyor...

-Emre

-Emre

Üye
Güzele benziyor =)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu benim rom değil ha konuyu düzenlicem sonra bu romda sıkıntılar var arayüzde falan hata veriyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu telefona daha bir şey geliştirmeye hayatta kalkışmayacam bu bana büyük bir ders oldu sabahtan akşama kadar 2 gündür rom portlamaya uğraştm xda forumda konum kapatılıyor vay anasına emeğe büyük saygısızlık var xda forumda lanet olsun ya 2.kez aynı şey oldu ve artık para verseler bile uğraşmayacam boşa zamanımı harcamışım adamlara derdimizi anlatamıyoruz alayı geri zekalı herkes geliştirici olmuş adamın romda dünya kadar hata var benimkinde hiç yok benim konu kapatılıyor

alieroglu04

alieroglu04

Üye
bu telefona daha bir şey geliştirmeye hayatta kalkışmayacam bu bana büyük bir ders oldu sabahtan akşama kadar 2 gündür rom portlamaya uğraştm xda forumda konum kapatılıyor vay anasına emeğe büyük saygısızlık var xda forumda lanet olsun ya 2.kez aynı şey oldu ve artık para verseler bile uğraşmayacam boşa zamanımı harcamışım adamlara derdimizi anlatamıyoruz alayı geri zekalı herkes geliştirici olmuş adamın romda dünya kadar hata var benimkinde hiç yok benim konu kapatılıyor

Hocam bence senin yaptığın rom gayet güzel ve kaliteli ben senin romunu yükledim ama official olan romu bi türlü yükleyemedim. Bence böyle güzel ve stabil bi romu kaldırmaları büyük bir hata olmuş.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
büyük bayağı büyük bir hata ve büyük bir emek var ben bu işi beş kuruş para almadan yapıyorum ve zamanımı buna harcıyorum

wondermu

Üye
büyük bayağı büyük bir hata ve büyük bir emek var ben bu işi beş kuruş para almadan yapıyorum ve zamanımı buna harcıyorum

Şimdi dostum şöyle bir durum söz konusu sen var olan offical bir romun üzerine konu açıpta o romu kötüler gibi onda hatalar var benimki daha iyi gibi şeyler söylersen tabiki tepki çeker konuyu kapatırlar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
neresi offical şimdi o rom ? bana sordular o rom varken sen niye konu açtın diye bende o romda hatalar var dedim

esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler kardeşim

-Emre

-Emre

Üye
ekranı kilitleyince soft brick oluyor, görsellik iyi ama hatası çok fazla yine de teşekkürler bunun üstüne bir çalışma yapabilirm umarım bir sorun olmaz :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu benimki :

-Emre

-Emre

Üye
bu benimki :

kilit ekranında aynı sorun yok değil mi? şuan kendi romumun 2. versiyonunu deniyorum da 2 güne kadar paylaşacağım :)

- - - Eklendi - - -

ben yükleme adımlarını da vereyim hadi :)

wipe data factory reset

wipe cache

advanced/wipe dalvik cache

mounts and storages/format system

romu kurun

dil paketini kurun

advanced/fix permissions (gerek yok ama yapmakta fayda var :ehe )

reboot system now :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konu güncell

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Hocam bu roma kernel yükleyebiliyor muyuz?

babyshoot

babyshoot

Üye
doğukan kardeş senin yaptığın miui romu paylaşmışın dil paketini de orjinalden alacağım. baka birşey var mı?
bir de sen kendi yaptığın romun konusunu açsana..

kardeş senin paylaştığın romu kurdum lakin sürekli hata veriyor. hiçbirşeyi de açmıyor.(telefon mesaj vs.)

Üst Alt