odin multidownloader Galaxy miniyi(s5570i) görmüyor.

Sponsorlu Bağlantılar



yusufbagci

Üye
    Konu Sahibi
S3'ü rootlarken hiç sorun çıkmamıştı ya.
 

yusufbagci

Üye
    Konu Sahibi
Şu an deniyorum. odin 3.09 dan daha ileri bir aşamaya geçti . Bekliyorum.
 

yusufbagci

Üye
    Konu Sahibi
çok şükür sonunda telefonu kurtardım.
benim durumumda olanlar için yaptığım işlemleri anlatıyım.
bu anlatım GT-S5570i modeli içindir. telefonunuzun başına geleceklerden dolayı hiç bir sorumluluk kabul etmem.
1- önce sammobileden orjinal türkiye stock romu imdirdim. 122 mb
2- sonra odinatrix diye bir progra indirdim.
3- ilk adımda indirdiğim romu rardan çıkarıp çıkan dosyaları odinatrix klasörünün içine attım. sonra odinatrix içindeki runme.bat dosyasını çalıştırdım. karşıma çıkan pencereleri enter'la geçtim. son adımda program zaten aynı klasörde olan md5 uzantılı dosyayı görerek 4 parçaya bölüyor. bu adım bilgisayarınızın hızına göre 30-60 dk. sürebiliyor. işlem tamamlandığjnda odinatrix klasörünün içinde output klasörünün içinde bölünmüş dosyaları baş taraflarında CSC, MODEM VE PDA yazılmış şekilde bulabilirsiniz.
4- sonra s5570i için ops uzantılı dosyayı indirdim.
5- samsung usb driverlerini indirdim ve kurdum.
6- sonra odin v1.84'ü indirip çalıştırdım.
7- odin penceresinde pit yazan butona tıklayıp 4. adımda indirdiğim ops uzantılı dosyayı gösterdim.
8- aynı pencerenin alt bölümündeki pda ya tıklayıp az öö ce odinatrix ile böldüğüm ve output klasöründe olan (isterseniz bu klasördeki dosyaları diğer idirdiğiniz dosyaların yanına taşıyabilirsiniz.) ve PDA ile başlayan
dosyayı seçip onaylıyoruz.
9- yine aynı pencerede pdanın altındaki PHONE veya MODEM yazan butonu tıklayıp açılan pencereden odinatrix ile böldüğümüz ismi MODEM ile başlayan dosyayı seçip onaylıyoruz.
10- aynı işlemi CSC butonuna tıklayıp CSC ile başlayan dosyayı seçip onaylıyoruz.
11- aynı pencerenin sol tarafındaki alanda Re-Partition, AutoReboot ve F. Reset Time seçenklerini işaretliyoruz.
12- eğer bilgisayarda kies yüklü ise kapatıyoruz. kapandığından emin olmak için ctrl - alt - del tuşlarıyla görev yöneticisini çalıştırıp İşlemler sekmesi penceresi altında Kies ile başlayan programları sonlandırıyoruz.
13- bilgisayarda yapacağımız işlemler şimdilik bu kadar.
14- şimdi telefon kapalıyken önce ses kısma tuşu sonra home tuşu ve bu tuşlara elimizi basılı tutarken açma tuşuna birlikte basıp telefonu download modda açıyoruz. açılan ekranda (yukarıda Warning yazan ekran) yüklemeye devam etmek için bu kez yukarı ses açma tuşuna basıp continue deyip devam ediyoruz. bu ekranda en yukarıda kırmızı renkte ODIN MOD yazmalı. telefonu bu hale getirdikten sonra usb kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz. önceden driverlerı yüklediyseniz bilg. telefonu sorunsuz olarak görecektir. eğer ilk defa bağlıyorsanız bir süre bilg. telefonun driverlarını yüklemesi için bekleyin. aygıtınız kullanıma hazır mesajını gördüğünüzde odin programına geçip yukarıda solda yazan ID:COM alanında yeşil veya sarı renkle telefonun hangi porttan bağlandığını gösteren ibareyi görmelisiniz. sonra yukarıdaki start tuşuna basın ve bekleyin. yime yukarıda solda yeşil renkle yükleme işleminin ilerleyişini görebilirsiniz. en son PASS mesajı yazarsa işlem tamamdır. Eğer FAIL yazarsa hatalı bir işlem vardır. ya yanlış dosyalar inmiştir yada yanlış dosyalar gösterilmiştir.
 

bedirhan7330

Üye
arkadaşlar benim tel in modeli samsung galaxy mini gt 5570 odin tel i okumuyor yardımcı olurmusunuz
 


Üst Alt