Odamdaki Led Sistem. SS + 1080P Video :) Kötü veya İyi yorumlarınızı Bekliyorum... Devamı gelicek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
abi naptın ya :aha: odayı diskoya çevirmişsin :ehe

everest22

everest22

Üye
Herşey İyi güzelde klavye bana okuldaki işlemcisiz bilgisayarlarda world exel anlatan hocaları aklıma getirdi bu sisteme bu klavye

baya beğendim ama şahsen ben sadeliğe ve şıklığa önem veren biriyim : / 2+1 Forever :d :)

(Bu galba kendimi avutmak gibi oldu ama olsun:)

Preloader

Preloader

Üye
owww süpermiş :O

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Abarmamismisin kardesim :blink::oha::oha::oha::oha::oha: Ama güzel olmus :)

- - - Eklendi - - -

Diskoya donüstürmüssün orayi :)

Bomb City

Bomb City

Üye
Disko mübarek :D Harika :D

MrTech

MrTech

Üye
Bunlar muhteşem yaa :( kardeşim bunları nerden aldığınızı pm olarak atarsanız sevinirim.yazın kendime yaptırırım :ehe

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
abi naptın ya :aha: odayı diskoya çevirmişsin :ehe

Heves işte :)

Herşey İyi güzelde klavye bana okuldaki işlemcisiz bilgisayarlarda world exel anlatan hocaları aklıma getirdi bu sisteme bu klavye

baya beğendim ama şahsen ben sadeliğe ve şıklığa önem veren biriyim : / 2+1 Forever :d :)

(Bu galba kendimi avutmak gibi oldu ama olsun:)

5+1 Forever ayrıca neden böyle bir yorum yazdın anlamış değilim :) Bu sisteme bu klavye derken? :) A4Tech 20 liraya kablolu mu daha iyi olurdu? :)

owww süpermiş :O

Sağolasın :)

Abarmamismisin kardesim :blink::oha::oha::oha::oha::oha: Ama güzel olmus :)

- - - Eklendi - - -

Diskoya donüstürmüssün orayi :)

Biraz abartı gibi olduğunu düşünebilirsiniz ama bence gayet yerinde :) Acayip eğlendiriyor ama :)

Disko mübarek :D Harika :D

Aynen öyle :D

Bunlar muhteşem yaa :( kardeşim bunları nerden aldığınızı pm olarak atarsanız sevinirim.yazın kendime yaptırırım :ehe

Hocam maxicep delisi birisiydim son zamanlarda neredeyse 4-5 ayda bir girer oldum :) O nedenle yardımcı olamiyacam maalesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt