Odamdaki Led Sistem. SS + 1080P Video :) Kötü veya İyi yorumlarınızı Bekliyorum... Devamı gelicek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Odamdaki Led Sistem. SS + 1080P Video :) Kötü veya İyi yorumlarınızı Bekliyorum... Devamı gelicek.
Herkese iyi forumlar dilerim. Boş lafı kesip hemen videoyu ve resimleri paylaşmak istiyorum. Umarım güzel fikirlerinizden esirgemezsiniz :)

Yalnız fotoğraflar bilgisayarda dik düz yani. Telefondan da öyle çekildi. Ama yükleyince yan şekle geçti...

Video telefondan çekildi 1080P artık ne kadar olduysa :)

Az biraz bozulmalar var kusura bakmayın.

[video=youtube;uuHWJ-6g0IY]http://www.youtube.com/watch?v=uuHWJ-6g0IY[/video]

• Beğen
Tepkiler: zeynep_96 ve Bessonnitsa

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Guzelmiss .. :]

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Elektrik ne kadar geliyor :D

acuxx

acuxx

Üye
güzelde gözlerini bozmayasın ?

esokmen

esokmen

Üye
GÜzelmiş kardeş renk değişim olayı nasıl ledlerde

otostopçu

otostopçu

Üye
su mu yakıyor :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
disko gibi o ne ya :D sade bi ekolazyer olsa güzel olur aslında böyle çok basık sıkıcı olmuş bence :) Sen beğeniyosan ama sorun yok güle güle kullan :D

otostopçu

otostopçu

Üye
bi mixer şart yani :hmmm

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Parçala DJ :D Mükemmel bir odaya sahipsin. Disko topu, renkli spot lambalar, yazılı led tabela ve birde DJ kiralarsan tamam. Yılbaşına rezervasyon yaptıralım :D

otostopçu

otostopçu

Üye
ucuz fiyata evlere dj olunur !!

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
GÜzelmiş kardeş renk değişim olayı nasıl ledlerde
RGB Kutusu var tüm ledleri ona baglıyorsun o kutu sese duyarlı işte.

^_^ Az yakıyor.

disko gibi o ne ya :D sade bi ekolazyer olsa güzel olur aslında böyle çok basık sıkıcı olmuş bence :) Sen beğeniyosan ama sorun yok güle güle kullan :D
Birsürü ayarı var bu ledlerin :) Kumandası var abicm ister videodaki gibi ister hafiften yanıp sönüyor yavaş yavaş renk değiştiriyorsn istersende 16 farklı tek renk seçimi var. Varda var yani :) RGB Music Controller diye youtube da aratıp izlersen eğer görebilirsin :)

Parçala DJ :D Mükemmel bir odaya sahipsin. Disko topu, renkli spot lambalar, yazılı led tabela ve birde DJ kiralarsan tamam. Yılbaşına rezervasyon yaptıralım :D
Bina olduğundan sorun :D Şikayete geliyorlar :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bende çok beğendim kardeşim :) Mümkün olsa bende yapsam ama benim kafa almaz o işleri :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Bende çok beğendim kardeşim :) Mümkün olsa bende yapsam ama benim kafa almaz o işleri :)

Benimde öyle :) Satın aldığım site satıcısı sağolsun çok iyi şekilde ilgilendi herşeyi eksiksiz kurdum :) Hali hazırda gönderdi bana kendisi. Ben sadece bağlantısını yaptım.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
hmm kaça patladı peki bu sistem sana

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

200 e patladı.. Birde metrede 30 led var. Bunların metrede 60 led olanları var. Biraz daha fazla tutuyor.

Aynı şekilde bi sistem yapmak istesem 200 lira ile. Bana yardımcı olurmusun sen :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:disko: :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Oha cok iyi

-Emre

-Emre

Üye
mükemmel olmuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt