nerdn aldysm bu c601 i![]()
nerdn aldysm bu c601 i![]()
arkadaslar hepınızden cok ozur dılerım yazılanlardan cok az bırsey anladım muhabet tarzında yorum olmasın lutfen bende c7 kullanıyorum ama bazı yerlerce cok guzel performans alırken odaklamaması olmadıgından canımı sıkıyor guncelleme var telefonumda o guncelleyemeyı yasam odaklama sorunu gecer mı bırde vıdeo cektıgımde pc de takılıyor neden acaba ....

Yoktur. Ama tam odak var. Fixedfokus. Zaten ben şu programı öneririm. Herkeze. Noiso auto fix gerçekten mükemmel bir netlik veriyor. 2 saniyede foto hazır.

Arkadaşım aynı sorundan bende muzdaribim KVK ya gittim bu donanımsal bir özellik sizin telefonunuzda böyle bir özellik yok dediler programla düzeltilebilecek de bir özellik değilmiş belki yeni sürümlerde iyileştime yoluna gidebilirmiş nokia ama yakından fotolarda böyle kullanıma alşcaz artık bide KVK daki adam yakın foto çekceksen uzaktan çek pc de istediğin kadar zoomla kes dedi
----------Eklendi @ 19:38:54 ---------- Yazıldı @ 19:36:57 ----------
C7 nin 8 MP kamerası otofocussuz hiçbir işe yaramaz yakın çekimler için bahsediyorum 5800 yakın çekimde C7 den daha iyi bizzat denedim....AMA!! uzak çekimde ezer geçer birçok telefonu![]()
otofokus video için midir? saçmalama arkadaşım otofokusu arkadaş fotoğraf çekmek için istiyor. senin söylediğin video esnasında devamlı otofokus, bu da telefonlarda çoğunlukla olmayan, bizim telefonlara da yama ile gelen bir özellik.
Konuyu açan arkadaşım nokianın saçmalığı bu da işte 8mp kameraya otofokus koymamak. Neyse çok takma derim kafana telefonun birçok özelliği var iyi günlerde kullan![]()