ODAKLAMA(Otofocus) !!!

Sponsorlu Bağlantılar

webplayer

webplayer

Üye
Rica ederim roach :)
hotboy'un dediği gibi birşey yok zaten focus olmadığı için otofocus da yok otofocus sadece focusun otomatik olarak yapıldığı bir olay yani, focus olup da otofocus olmaması saçmalık. Dediğim gibi focus da yok otofocus da yok.

apof1s

Üye
nerdn aldysm bu c601 i :(

simbiyancı

Üye
Acaba C7 ye N8 kamerası taktırıp evladiyelik bir telefon elde etmek mümkünmüdür :hmmm

emre2574

emre2574

Üye
:D ben c7 kullanıyorum otofokus yok ben cok foto ceken bırısı degılım sorun yok :ehe

roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
sony k750i nin kamera 2mp uzun uğraş vermeden anı yakalamaya çalışırsan onla aynı kalitede foto çekiyor işte otofokus bu kadar etkili (: ama olsun diğer özellikleri yeterli yine fiyatına göre. bir de spb shelli kaldırsa güzel olucak bi kere yükledim kasıodu çok.

Anußis

Anußis

Üye
otofokus foto için tabiki ... resimleri daha net çekmek için odaklamasını sağlıyor e7dede bu özellik yok güzelim 8mplere otofokus koymamışlar :(

bantare37

Üye
arkadaslar hepınızden cok ozur dılerım yazılanlardan cok az bırsey anladım muhabet tarzında yorum olmasın lutfen bende c7 kullanıyorum ama bazı yerlerce cok guzel performans alırken odaklamaması olmadıgından canımı sıkıyor guncelleme var telefonumda o guncelleyemeyı yasam odaklama sorunu gecer mı bırde vıdeo cektıgımde pc de takılıyor neden acaba ....

hoss

hoss

Üye
otofokus yazilimsal degil donanimsaldir o yuzden yazilimla gelmez

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen katılıym

uguro

uguro

Üye
arkadaslar hepınızden cok ozur dılerım yazılanlardan cok az bırsey anladım muhabet tarzında yorum olmasın lutfen bende c7 kullanıyorum ama bazı yerlerce cok guzel performans alırken odaklamaması olmadıgından canımı sıkıyor guncelleme var telefonumda o guncelleyemeyı yasam odaklama sorunu gecer mı bırde vıdeo cektıgımde pc de takılıyor neden acaba ....

Arkadaşım aynı sorundan bende muzdaribim KVK ya gittim bu donanımsal bir özellik sizin telefonunuzda böyle bir özellik yok dediler programla düzeltilebilecek de bir özellik değilmiş belki yeni sürümlerde iyileştime yoluna gidebilirmiş nokia ama yakından fotolarda böyle kullanıma alşcaz artık bide KVK daki adam yakın foto çekceksen uzaktan çek pc de istediğin kadar zoomla kes dedi :d:

----------Eklendi @ 19:38:54 ---------- Yazıldı @ 19:36:57 ----------

C7 nin 8 MP kamerası otofocussuz hiçbir işe yaramaz yakın çekimler için bahsediyorum 5800 yakın çekimde C7 den daha iyi bizzat denedim....AMA!! uzak çekimde ezer geçer birçok telefonu:oke:

synergy11

synergy11

Üye
imkansız..

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten c7de otomatik odaklama yok mu yha

catdog136

catdog136

Üye
c7de fullfocus var..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
C7 DE AUTOFOCUS YOKTUR ARKADAŞIM :oke:

Starsley

Yoktur. Ama tam odak var. Fixedfokus. Zaten ben şu programı öneririm. Herkeze. Noiso auto fix gerçekten mükemmel bir netlik veriyor. 2 saniyede foto hazır.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Yoktur. Ama tam odak var. Fixedfokus. Zaten ben şu programı öneririm. Herkeze. Noiso auto fix gerçekten mükemmel bir netlik veriyor. 2 saniyede foto hazır.

bizim telefonlarda yarım autofocus mu var :hmmm

----------Eklendi @ 12:35:00 ---------- Yazıldı @ 12:28:44 ----------

Arkadaşım aynı sorundan bende muzdaribim KVK ya gittim bu donanımsal bir özellik sizin telefonunuzda böyle bir özellik yok dediler programla düzeltilebilecek de bir özellik değilmiş belki yeni sürümlerde iyileştime yoluna gidebilirmiş nokia ama yakından fotolarda böyle kullanıma alşcaz artık bide KVK daki adam yakın foto çekceksen uzaktan çek pc de istediğin kadar zoomla kes dedi :d:

----------Eklendi @ 19:38:54 ---------- Yazıldı @ 19:36:57 ----------

C7 nin 8 MP kamerası otofocussuz hiçbir işe yaramaz yakın çekimler için bahsediyorum 5800 yakın çekimde C7 den daha iyi bizzat denedim....AMA!! uzak çekimde ezer geçer birçok telefonu:oke:

n8 i ezzin geçsin de görelim

Starsley

Nasıl anlamadım. Fokus var ama sabit. oto yok. Bak sen o programı indir. Netlik gör. Mükemmel bir pro.. Yukarıda arkadaş demiş. Uzak çekimler harika gerçekten. Zaten 8mp çözünürlük var. Yakın çekim kötü..

SilentOne

SilentOne

Üye
otofokus video için midir? saçmalama arkadaşım otofokusu arkadaş fotoğraf çekmek için istiyor. senin söylediğin video esnasında devamlı otofokus, bu da telefonlarda çoğunlukla olmayan, bizim telefonlara da yama ile gelen bir özellik.
Konuyu açan arkadaşım nokianın saçmalığı bu da işte 8mp kameraya otofokus koymamak. Neyse çok takma derim kafana telefonun birçok özelliği var iyi günlerde kullan :)

otofokus video için mi git öl yha:gun1::dayak:

Üst Alt