o gün... Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
o gün... Oyunu
Oyun çok basit herkes "o gün hava sıcaktı" "o gün martılar çok sıkılmıştı" gibi mesajlar yazıcak :P:

x-scarface

x-scarface

Üye
o gün ananas aldırdım :naughty:

maxirabit

maxirabit

Üye
o gün 14 ayar altın,hiç kullanılmamış gibi:D
Kız kardeşimin hikayesi diye bir film varda,altının kullanılmışı nasıl oluyor:D

doctorrr

doctorrr

Üye
o gün, Şirin Babayı nihayet anladım ve zincirlerimin olduğunu farkettim.

jackalmami

jackalmami

Üye
Vazgeçtim. Burda olan burda kalmalı değil mi ? Biz bir aileyiz. :gul:

x-scarface

x-scarface

Üye
kimi yazacaktın ki :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
You are English Murder

somurtukk

somurtukk

Üye
o gün kitapçıya uğradım. :)

Black-killing

Black-killing

Üye
O gün warrock oynamıştım

ANIL

ANIL

Admin
O gün pazartesiydi :zzz:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
O gun gorduğum en guzel cekici benim asık olmamı sağlayan guler yuzlu gonlumun sultanı bitanemle bulustuğumuz cennet bahcesindeydim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O gün Karanlığın aydınlık gölgesinde sessizce oturmuş ve olmayacağını bile bile çaresizce bekliyordum.Elimden birşey gelmiyordu fakat ben vazgeçmemiştim ama sonunda kabullendim yenilgiyi belki de yenilgi değildi bu belki de bir zaferdi. Sonuç ne olursa olsun o gelmedi.

Black-killing

Black-killing

Üye
Evet o gelmemişti.Onca saat amansızca beklemiştim onu.Gelmeyecekti biliyorum.Fakat gönlüme söz geçiremiyordum.Çok vakit geçti.Bende ki bi umut işte.Bi nebze gelir hevesi.Ama olmadı.Artık herşeyimle kabullendim artık bi eşya gibi kenara atılmayı.Olsun bi anda içimi rahatlatacak bi söz mırıldanmıştım kendi kendime.

Kendini niye yalnız hissediyorsun?

Allah, hiç yarattığı kulu yalnız bırakır mı?

- Hz. Mevlana

Evet Mevlana ' nın bu sözlerini mırıldanmıştım.İçim olduğundan daha rahattı artık.O günden sonra hiç üzülmedim.Ve bunların hepsi O gün olmuştu.
Yağmurlu bi akşamda toprağa yağmur tanelerinin düştüğünde çıkan o toprağın öz kokusu.

Evet hepsi O gündü.Hepsi O gün.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Waaaybeea uyeler ne duygusallarmıs. Ama cok sevincliyim cunku duygularını bizimle paylasabilen uyelerle birlikte olmak beni cok mutlu ediyor. Bazı forumlarda birbirine kufur etmeyi alay etmeyi diğer uyeleri kucumsemeyi mağrifet sayan forum siteleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt