Fp2 cihazlarda yazılım yenılendıgı zaman hiç bir sey sılınmez dostum normali bu zaten önceden n73 vb.. fp1 cıhazlarda versıon yukseltınce cıhaz 0 gibi olurdu tekrardan program tema vb.. yukleme zahmetine gırerdık ama fp 2 cıhazlarda bu olay kalktı sen yeni versiyonu yukledın hayırlı olsun güle güle kullan hiç bir sey silinmedıgı ıcınde şanslısın nokia bunu bir kolaylık olrak sundu bize iyi forumlar bysağolasın.....
--------------- Ekleme ---------------
serhat kardeş,telefonu güncellemeden önce hafiza kartını ve sim kartı çıkardım.telefon kapanıp açıldı.güncelleniyo dedi.2-3 dk sürdü.telefon açıldı.ama telefonda birşey silinmedi.cihaz yöneticisinde yazılım sürümü v32,001 yazıyordu.sadece my nokia nın görüntüsü değisti.yanlış mı güncelledi,yoksa telefon hacklı diye mi böyle yaptı?
--------------- Ekleme ---------------
serhat kardeş: mesaj yazdım telefonda donma olmadı.....ama niye herşey silinmedi?

Symbıan programları bolumunde araştır dostum elbet denk gelir boyle bir program kolay gelsın by ...arkadaşlarım telefonumu ele geçirdiğinde ilk olarak mesajlarıma bakıyorlar ben de bu sebepten dolayı şifre koymak istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...ifreleme-guvenlik-programi-turkce-300285.htmlarkadaşlarım telefonumu ele geçirdiğinde ilk olarak mesajlarıma bakıyorlar ben de bu sebepten dolayı şifre koymak istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
eywaLLah kardes saoLasın yardımcı oLduqun ıcınCihaz kendi dosya yöneticisinden telif hakkı sertfika vb.. sebeplerle kurulum yollanamaz ancak x-plore gibi yardımcı dosya yoneticileri ile bu sorunu çözebilirsin nokianın kendi zil seslerini bile aktarmak mümkün olcaktır yardımcı olduysam ne mutlu iyi forumlar by![]()

N82 ile n79 kamera farkı sadece gece çekimlerinde ortaya cıkar arkadaslar çözünürlük bakımından hiç bir fark olmayan cıhazlarda flash dan kaynaklı gece çekimlerinde netlik kaybı olmakdadır buda normaldir bunu söyle ifade edelim 20 wattlık bir ampül ile 120 wattlık bir ampül ü kıyasla bu açık ve net bir bilgi olmustur zaten daha da ayrıntılı teknık bılgı ıstersen symbıan destek de bulabılırsın neden xenon flash daha iyi diyerek ara iyi forumlar by ...arkadasLar şu soruma cewap wercek kımse yok mu n82nın kamerası 5mp n79un kamerası 5mp neden n82nın kı daha ıyı cekıyoo fotoLar daha canLı duruyoo
arkadaşlar benimde bir sorunum var ve cok foruma yazdıgım halde hıc bır kımse cevap yazmıyor telefonummu bozuk ): ): yardımcı olan olursa cok sevınecegım 1 bucuk aylık N79 KULLANICISIYIM SON GUNCELLEMEYIDE YAPTIM
fakat sole bır sorunum var video ve fotoğraf ayarlarından kayıt yerını hafıza kartı sectıgımde sonra herhangı bır foto cektıgımde hosuma gıtmedı cektıgım foto mesela sılıyorım tekrar cekmek ıcın ama sıldıgım foto fotograflarımın ıcınde gorunuyor ve fotograf acılmıyor kırık bır ısaret var ve sılmeye calıstıgımda genelistem hatası dıyor ne yapmam gerek oncekı surumundede aynıydı gunceleldım son surume gene aynı..
fotograf cektıgımızde hani fotograf ekrana gelıyor sagda kucuk amblemlerde sılme amblemı var ona tıklayıp sılersem ole oluyor.foto10 ismi mesela cektıgım fotonun cektıkten sonra sılıyorum ambleme tıklayıp fotograflarıma gırdıgımde kırık bir amblem duruyor foto10 dıye ve acılmıyor sılınmıyor genelistem hatası dıyor hafıza kartına tasınmıyor pc suite ile felan gorunmuyor ne yapıcam nasıl sılıcem onu hadi format atıtım silindi diyelım ben hıc telefonumu video ve fotografları hafıza kartı secenegını ısaretlemeyecekmıyım yada silmeyecekmıyım o amblemden yanlıslıkla arkadaslar sılıyor orda kalıyor kalıntısı ne yapmam gerek
ya arkadaslar telefon donuyor kapatıp acıyorum 5 dk sonra gene donuyor bu neden olabilir yardım edebilcek olan varmı ??
soru:ben n79 u alalı 6 ay oldu.sadece şu sorunu var.mesaj yazarken 2-3 satır sonra donuyor.bu işi çözen yardım etsin....ayrıca yazılım güncellemek istiyorum.ama pişman olacağım diye atamıyorum.bilenler en son sürümünde ne değiklikler olduğunu yazsın.benimkinin sürümü 20.175.ayrıca yazılımı güncelledikten sonra,önceki sürümü yüklenebilirmi?nasıl?şimdiden teşekkürler...
eywallah bırader saoLasın zaten nokıanın bu huyunada gıcık oluyorum cıkartıyosan butun telefonlarda xenon flash cıkartta bızde rahat cekım yapalım gercı N79umdan gayet memnunum ama bıtek n82nın kamerayı goruncee sınır oldum o kadarN82 ile n79 kamera farkı sadece gece çekimlerinde ortaya cıkar arkadaslar çözünürlük bakımından hiç bir fark olmayan cıhazlarda flash dan kaynaklı gece çekimlerinde netlik kaybı olmakdadır buda normaldir bunu söyle ifade edelim 20 wattlık bir ampül ile 120 wattlık bir ampül ü kıyasla bu açık ve net bir bilgi olmustur zaten daha da ayrıntılı teknık bılgı ıstersen symbıan destek de bulabılırsın neden xenon flash daha iyi diyerek ara iyi forumlar by ...