O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

omer1230

omer1230

Üye
özellikler say say bitmiyor ama bende n73 kullandığımdan dolayı bundan sonra telefon alırsam özelliğe değil kullanım kolaylığına bakıcam:hmmm

bugrapol

Üye
arkadaşlarım telefonumu ele geçirdiğinde ilk olarak mesajlarıma bakıyorlar ben de bu sebepten dolayı şifre koymak istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın.....

--------------- Ekleme ---------------

serhat kardeş,telefonu güncellemeden önce hafiza kartını ve sim kartı çıkardım.telefon kapanıp açıldı.güncelleniyo dedi.2-3 dk sürdü.telefon açıldı.ama telefonda birşey silinmedi.cihaz yöneticisinde yazılım sürümü v32,001 yazıyordu.sadece my nokia nın görüntüsü değisti.yanlış mı güncelledi,yoksa telefon hacklı diye mi böyle yaptı?

serhat kardeş: mesaj yazdım telefonda donma olmadı.....ama niye herşey silinmedi?
Fp2 cihazlarda yazılım yenılendıgı zaman hiç bir sey sılınmez dostum normali bu zaten önceden n73 vb.. fp1 cıhazlarda versıon yukseltınce cıhaz 0 gibi olurdu tekrardan program tema vb.. yukleme zahmetine gırerdık ama fp 2 cıhazlarda bu olay kalktı sen yeni versiyonu yukledın hayırlı olsun güle güle kullan hiç bir sey silinmedıgı ıcınde şanslısın nokia bunu bir kolaylık olrak sundu bize iyi forumlar by :oke:

arkadaşlarım telefonumu ele geçirdiğinde ilk olarak mesajlarıma bakıyorlar ben de bu sebepten dolayı şifre koymak istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
Symbıan programları bolumunde araştır dostum elbet denk gelir boyle bir program kolay gelsın by ...

bugrapol

Üye
saolasın..:oke:

EddyEdoijano

Üye
öncelikle selamlar arkadaşlar. benim sorum şu olacak : telefonu ilk aldığım zaman kaydedilecek numaraların nereye kaydedileceğini belirlememiştim ve default olarak telefona kaydedilmiş numaralar. şimdi benim bir kaç günlüğüne telefonu değiştirmem gerek. sim'deki bütün numaraları silip telefondaki kartvizitleri nasıl sim'e taşıyabilirim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...ifreleme-guvenlik-programi-turkce-300285.html
bu programı kullanabilirsin. kullanımı oldukça basit.

caca41

caca41

Üye
Cihaz kendi dosya yöneticisinden telif hakkı sertfika vb.. sebeplerle kurulum yollanamaz ancak x-plore gibi yardımcı dosya yoneticileri ile bu sorunu çözebilirsin nokianın kendi zil seslerini bile aktarmak mümkün olcaktır yardımcı olduysam ne mutlu iyi forumlar by:oke:
eywaLLah kardes saoLasın yardımcı oLduqun ıcın :evet::oke:

DouJaMeS

Üye
ELECTRONİC arkdasım sana daha once de soru sormustum ngage ile ilgili ngage in sayfasına girdim indirdim ama yine aynı ben telefonda 0 geldigindeki gibi istiyorum Bir de telefona video atmak istiyorum 3gp oluyoda onda da görüntü bozuk mp4 atıyorum bazısını acıyor bazısını acmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler

nurcuuuu

Üye
Büyük soruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun 6120c telefon ortalama 5 dk sonra kapanıyor.telefonla uğraştığim zaman kapanıyo.uğraşmadığım zaman baya bir zaman kapanmıyo.bu telefona format atmadan önce private sildim.sonra telefoncuda format attırdım.1-2 hafta sonra yukardaki sorun çıktı.3-4 yere götürdük yapamadılar.burası maxicep olarak bu sorunuuuuuuuuuuuuuuu halledilebicek mi?????bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

salvador__s

salvador__s

Üye
arkadaşlar müzik kütüphanesini yenileyemiyorum yenile ye basıyorum habire sıfır dosya eklendi diye gösteriyor bide ben durdurmayana kadar da böyle takılı kalıyor lütfen yardımcı olun
sürüm 32.001
şimdiden tşkler

yeni üyelere böyle davranırsanız olmaz ki... biraz yardımcı olun lütfen...:(

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Bence N95 `i Bi Deneyin .

ender02

ender02

Üye
n79 un kamerası gerçekten kötümü arkadaşım?bnde alcamda?

caca41

caca41

Üye
arkadasLar şu soruma cewap wercek kımse yok mu n82nın kamerası 5mp n79un kamerası 5mp neden n82nın kı daha ıyı cekıyoo fotoLar daha canLı duruyoo

fatmabol

Üye
arkadaslar benim de N79 var su hackleme işini bitürlü beceremedim N79 kullanıpda becerebilen varsa lütfen bana yardımcı olsun özele anlatırsanız memnun olurum tesk.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadasLar şu soruma cewap wercek kımse yok mu n82nın kamerası 5mp n79un kamerası 5mp neden n82nın kı daha ıyı cekıyoo fotoLar daha canLı duruyoo
N82 ile n79 kamera farkı sadece gece çekimlerinde ortaya cıkar arkadaslar çözünürlük bakımından hiç bir fark olmayan cıhazlarda flash dan kaynaklı gece çekimlerinde netlik kaybı olmakdadır buda normaldir bunu söyle ifade edelim 20 wattlık bir ampül ile 120 wattlık bir ampül ü kıyasla bu açık ve net bir bilgi olmustur zaten daha da ayrıntılı teknık bılgı ıstersen symbıan destek de bulabılırsın neden xenon flash daha iyi diyerek ara iyi forumlar by ...

geminiport

geminiport

Üye

arkadaşlar benimde bir sorunum var ve cok foruma yazdıgım halde hıc bır kımse cevap yazmıyor telefonummu bozuk ): ): yardımcı olan olursa cok sevınecegım 1 bucuk aylık N79 KULLANICISIYIM SON GUNCELLEMEYIDE YAPTIM
fakat sole bır sorunum var video ve fotoğraf ayarlarından kayıt yerını hafıza kartı sectıgımde sonra herhangı bır foto cektıgımde hosuma gıtmedı cektıgım foto mesela sılıyorım tekrar cekmek ıcın ama sıldıgım foto fotograflarımın ıcınde gorunuyor ve fotograf acılmıyor kırık bır ısaret var ve sılmeye calıstıgımda genel:sistem hatası dıyor ne yapmam gerek oncekı surumundede aynıydı gunceleldım son surume gene aynı..

fotograf cektıgımızde hani fotograf ekrana gelıyor sagda kucuk amblemlerde sılme amblemı var ona tıklayıp sılersem ole oluyor.foto10 ismi mesela cektıgım fotonun cektıkten sonra sılıyorum ambleme tıklayıp fotograflarıma gırdıgımde kırık bir amblem duruyor foto10 dıye ve acılmıyor sılınmıyor genel:sistem hatası dıyor hafıza kartına tasınmıyor pc suite ile felan gorunmuyor ne yapıcam nasıl sılıcem onu hadi format atıtım silindi diyelım ben hıc telefonumu video ve fotografları hafıza kartı secenegını ısaretlemeyecekmıyım yada silmeyecekmıyım o amblemden yanlıslıkla arkadaslar sılıyor orda kalıyor kalıntısı ne yapmam gerek

o sorun bendede oluyordu cektiğin fotoları dosya yöneticisine girip siliorsun sanırım sileceğin fotoyu fotoraf yöneticsinden sil sorun ortadan kalkar

ya arkadaslar telefon donuyor kapatıp acıyorum 5 dk sonra gene donuyor bu neden olabilir yardım edebilcek olan varmı ??

bendede aynısını yaptı arızayı bulana kadr göbeğimiz catladı tuş borduymuş teknik servise gönder orda yaparlar formtala düzeleceğini sanmıyorum

soru:ben n79 u alalı 6 ay oldu.sadece şu sorunu var.mesaj yazarken 2-3 satır sonra donuyor.bu işi çözen yardım etsin....ayrıca yazılım güncellemek istiyorum.ama pişman olacağım diye atamıyorum.bilenler en son sürümünde ne değiklikler olduğunu yazsın.benimkinin sürümü 20.175.ayrıca yazılımı güncelledikten sonra,önceki sürümü yüklenebilirmi?nasıl?şimdiden teşekkürler...

yeni yazılımı yükle msj sorunu ortadan kalkıor
yada yazma dilini ingilizce yap bende ingilizcedeyken sorun cıkarmıodu

caca41

caca41

Üye
N82 ile n79 kamera farkı sadece gece çekimlerinde ortaya cıkar arkadaslar çözünürlük bakımından hiç bir fark olmayan cıhazlarda flash dan kaynaklı gece çekimlerinde netlik kaybı olmakdadır buda normaldir bunu söyle ifade edelim 20 wattlık bir ampül ile 120 wattlık bir ampül ü kıyasla bu açık ve net bir bilgi olmustur zaten daha da ayrıntılı teknık bılgı ıstersen symbıan destek de bulabılırsın neden xenon flash daha iyi diyerek ara iyi forumlar by ...
eywallah bırader saoLasın zaten nokıanın bu huyunada gıcık oluyorum cıkartıyosan butun telefonlarda xenon flash cıkartta bızde rahat cekım yapalım gercı N79umdan gayet memnunum ama bıtek n82nın kamerayı goruncee sınır oldum o kadar

xbxx

xbxx

Üye
Malumunuz N79 Fm transmitteri araçta kullanırken Rds özelliği ile ekranda Nokia Yazısı çıkıyor.Acaba bu Nokia yazısını değiştirmenin bir yolu yokmu oraya istediğimiz birşey yazsak veyahutta çalan parçanın adı rds ile araç radyosunda görünse....Bunu sağlayacak bir program var mı?Yoksada yazılamaz mı?Symbian program yazmada deneyimli birileri var mı forumda?Bu konuda ayrı bir başlık açtım ama gelen giden yok......

jeki01

jeki01

Üye
slm. bende aynı arıza oldu telefon donup kalıyordu, yurt dışında almıştım izmirde özel serviste yaptırtım. tuş takımlarına dikkat edin garantisi olmuyanlar için.

slm. arkadaşımda Nokia mini N97 var, dokunmatik ekran ve klavyesi var ama FM transmitter yok.
N79 gibisi yok. Harika bir telefon.
45 adet program yükledim çok işime yarıyor.

kemal21

kemal21

Üye
beyler benim sorularım var
1-bu telefon h a c k lenir mi
2-sesi nasıl acaba yani yükseklik ve netlik olarak
3-n73 te açtığım program ları çalıştırır mı
4-acaba tuşları siliniyormu
5-smartmovie veya divx player la avi uzantılı film izleyince filmde donma kasma falan yapıyormu
yeni telefon alacağım n79 düşünüyorum bu soruların cevaplanması kesinlikle yardımcı olacaktır cavaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

evet beyler cevap yokmu

samsun_x_

samsun_x_

Üye
slm arkadaşlar n79 telefon görüşme kayıt programı lazım olacak varmı veya yönlendirebilirmisiniz.

Üst Alt