O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

nişancı_08

Üye

ezell_67

ezell_67

Üye
mesaj yazmada hiç sorun yok bence ben kullanıyorum çok rahat

clubbeer

Üye
arkadaşlar merhaba bende N79 uma flash player arıyorum sitemizde var fakat sertifika hatası veriyor... Eğer sertifikalısını ekleyebilirseniz sevinirim... Kolay gelsin...

nişancı_08

Üye
arkadaşlar merhaba bende N79 uma flash player arıyorum sitemizde var fakat sertifika hatası veriyor... Eğer sertifikalısını ekleyebilirseniz sevinirim... Kolay gelsin...

flash player yüklü gelmio mu tel ile birlikte kardeş :allalla: ve ya o ne işe yarıo :islik

jeki01

jeki01

Üye
selam. N79, N97 miden daha güzel.
Niye siye sorarsanız FM Transmitter yok. N97 ormalinde var ama.
Harika bir telefon N79, 1 yıldır kullanıyorum tuş takımında arıza oldu sadece.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim birader emeğe saygı :oke:

ben telefonu daha bügün aldım google maps yükliyim mi knt gidio mu onda birader :allalla:
Kullandığın hatta ve internet paketine göre değişir dostum normal bi turkcell hat bizbizede 1 dakikada yaklaşık 20 kontor çekiyor buda tl ye vurursan her kontor 170 krş diyelim sen hesap et Turkcell bizi çok seviyor diyelim biz buna anlayan anlar zaten :D

--------------- Ekleme ---------------

Cihazla birlikte flash player 3.5 geliyor zaten istesende cihazdaki son surum oldugu ıcın yenı flash yukleyemezsin netteki videoları ızlemek ıstıyorsan tek çare Skyfire programıdır başka sekılde telefon ıle netten vıdeo ızleyemzsın Opera mobile bile sorun cıkarsı en kral net programı su anda Skyfire bilgine ...:oke:

caca41

caca41

Üye
arkadasLar benım bii sorum oLucakk benım N79 görüntulere gırdıqım zaman kasıyoo yavas acılıyoo sızınkıde boyle mı??

ercanpolat44

Üye
Evet kardeş hemde aşırı derecede. neredeyse 30 saniyeden fazla bekliyorum. N79'un bu tarz sorunlarının sebebini anlamış değilim :S

boroborox

boroborox

Üye
slm çok güzel bi paylaşım olmuş. bende n79 var. fotoğraflara çok geç girio. sorunu çözmek için güncelemem gerektiğini düşündüm ve güncelledim. fakat aynı sırun hala devam ediyo.. yardımcı olursanız sevinirim..

caca41

caca41

Üye
Evet kardeş hemde aşırı derecede. neredeyse 30 saniyeden fazla bekliyorum. N79'un bu tarz sorunlarının sebebini anlamış değilim :S
benımkı 30 sn surmuyoda yınede gec acıLıyo yanı ben guncellestırmeyıde yapmıstım yıne duzelmemıstı bıtek mesajlardakı kasma duzeldı ınsallah yenı bı guncelleme cıkartırlar bu problem ıcın

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen 30 sn bekleme olayı olmaz olamaz şu anda 121 mb ram var cıhazda ancak bıze kalan kısım 65 mb a yakın bi şey bu ram ile fazla işlem yapılabılır ancak işlemciden kaynaklı olarak geç algılama olayı var cıhazda ve en fazla 10 sn gecıkme yaratır buda normaldır yavas yavas yenı modeller ıle cozulecek bu olaylar daha mobil piyasa tam oturmadı çok basamak var ve Nokia en iyisini yapmaya calısıor bu kadar sorun kadı kızında diyorum anlayan anlar iyi forumlar by ...

felç

Üye
ben n 79un sesini yükseltme olanağı varmı

vcihan

vcihan

Üye
6 aylık telefonum hiç bir proğram açık olmamasına rağmen sadece günde 10 dk konuşmama rağmen önceden 3 gün giden batarya son günlerde bir gün ancak şarz tutmaya başladı.sorunun çözümü ile ilgili bir ayrıntı verebilecek olan varmı acaba

kaptanblack

kaptanblack

Üye
Bu telefonun sadece ortadaki tuşların dokunmatik olması hoşuma gidiyor, çok yumuşak bi şey :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
6 aylık telefonum hiç bir proğram açık olmamasına rağmen sadece günde 10 dk konuşmama rağmen önceden 3 gün giden batarya son günlerde bir gün ancak şarz tutmaya başladı.sorunun çözümü ile ilgili bir ayrıntı verebilecek olan varmı acaba
Batarya sıkıntısı bendede var dost fatura ile birlıkte teknık servis yolu gozukmus sana ver kurtul bu sorundan sevgiler ...

--------------- Ekleme ---------------

Bu telefonun sadece ortadaki tuşların dokunmatik olması hoşuma gidiyor, çok yumuşak bi şey :D
Navi whell kanka süper bi muhabbet adamlar yapmış :D:D

eç038

eç038

Üye
arkadaşlar diğer n79 ile igili konularda da çok ama çok özel bir telefon olduğundan her özelliğinin olduğundan bahsediliyor. ama arada biri çıkıyor diyorki şunu berbat bunu berbat.

Yok bence ekran olarak ta o kadar bi ağım şağım bi degısıklık yok ne netlık konusunda nede aydınlatma vb.. bence tek degısıklık n79 sürgüsüz n85 ise 4 tane daha fazla tusu ile sürgülü bir secım ama nedense içimden bir ses monoblock telefondan sasma dıor tabi tip olarakta bence n85 den daha karızmatık bir cıhaz n79 aradakı fark dedıgım gıbı sürgü tabi bide n79 un camerasının berbat olması :D:D:D:D

bu telefona tarafsız yaklaşan biri yok mu allah aşkına.

ayrıca konunun başında konuyu açan arkadaş tanıtım amaçlı yazısında

TV çıkışı (PAL/NTSC), Nokia Video Bağlantı Kablosu (CA-75U, ayrı satılır) ya da WLAN/UPnP aracılığıyla

ile

WCDMA WCDMA 900/2100, maksimum hız PS 384/384 kbps (UL/DL)
HSDPA, maksimum hız 3.6 Mbps (DL)

gibi özelliklerden bahsetmiş bu özellikler kendi sitesinde bile yazmıo... kafam karıştı şimdi benm yaaa :allalla:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar diğer n79 ile igili konularda da çok ama çok özel bir telefon olduğundan her özelliğinin olduğundan bahsediliyor. ama arada biri çıkıyor diyorki şunu berbat bunu berbat.

bu telefona tarafsız yaklaşan biri yok mu allah aşkına.

ayrıca konunun başında konuyu açan arkadaş tanıtım amaçlı yazısında

ile

gibi özelliklerden bahsetmiş bu özellikler kendi sitesinde bile yazmıo... kafam karıştı şimdi benm yaaa :allalla:
Dostum teknolojiden çok uzaksın anladıgım kadarı ile Tarafsız derken 2 senelik telefonuma ister taraflı ıster tarafsız yaklasırım orası bnm yorum gücüme kalmıs özellikler konusunda biri Tv bağlantı kablosu ayriyetten 100 tl verip alıyorsun biride telefonun oparator baglantı hızı demek anlayana bu ozellıkler olmasa yazmam degılmı dostum iyi forumlar by ...

Üst Alt