İfade ekleme gibi bir sansımız yok kardesım mahalesef msn için de bnm paylastıgım konuya git ve oradan sorunsuz msn i indir diğer dostum senin sorunun formatlık format at buda olmazsa versiyon guncelle sorun kalmıycaktır iyi forumlar byslm 3ay oldu n79 alalı bir sorun yaşamadım şükür çokta memnunum ama mesaj yazarken surat ifadeleri eklenebilir yada indirilebilirmi bilen varmıve ovi den msn indirdim ilk gün çalıştı şimdi kullanmıyorum bağlanmıyo hata veriyor ne yapmalıyım teşekkürler.
![]()

benim n79 ile ilgili sorunum şu. telefonuma çağrı gelince ses çıkmıyor. şöyle yani ; karşı taraf ilk sinyal sesini duyuyor ikinci sinyal sesinde benim telefon çalmaya başlıyor. bir dııııttttt ve hemne ikinci dıııttt derken bendeki melodi çalmaya başlıyor. melodiyi tel hafızasına attım olmadı direk tel hafızasındaki orjinal melodiyi kullandım yine olmadı. bunun bi çözümü varmıdır
Maxicep.com - N79 Internete giriyorum otomatik atıyor Hafıza K. Çıkarıyorum Sorun Yok :S
Ne demek kardesım onemlı degıl ücretlendirme su sekıldea w-lan ıle gırersen beleş zaten bılıosun bunuSERHAT Kardeş şu senin paylaştığın .Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3) msn programının ücretlendirilmesi ne kadar biliyorsan bi yardım edermisin kardeşim
--------------- Ekleme ---------------
''kardeşim'' derken yanlış anlama![]()

ama normal oparator netten girersen sabahtan aksama yaklasık 2.5 3 kontor gıdıo ama onada sarj dayanmıo sureklı baglantıdasın olmuo yane turkcell kullanıosan net paket al cok ıse yarıo her yerde zırt pırt gir cık cok kolay ve kullanıslı olur işin by
Şu anda turkcell ve vodafone da gerceklesti bu dava rahat rahat ızlersın acıkcası butun turk ve 20 ye yakın uydu kanalı elınde ıstedıgın gıbı ızle 3g hızında by yapmak için Tv yaz 2222 msj at bu kadar gelen lınkten programı ındır kur ve ardından aç ve ızle byby tekrarN79 sadece Türk kanallarını izleyebileceğim bir program varmı?

Pc üzerınden butun yedeklemelerini yap kardesım ardından hafıza kartına format atmazsan cıhazada atlar hard format atmak zorunda kalırsın o daha fenaArkadaşlar benim sorunum Nokia N79(OS 9.3) marka telefonuum var Wireless ile internete bağlanınca 2 - 3 sn sonra internet tarayıcısını kapatıyor :S Ama hafıza Kartını çıkrıp internete girebiliyorum Belliki Hafıza Kartımda virüs var karta format atmak istemiyorum Yoksa herşeyim gidecek yeniden yüklemem çok fazla zamn alıcak
Kasperskyın telefon için olanında yükleyip update yaptım ve tarattım birşey çıkmadı
Yardımlarınız bekliyorum ...Maxicep.com - N79 Internete giriyorum otomatik atıyor Hafıza K. Çıkarıyorum Sorun Yok :S

oke beni dınle bence iyi forumlar by3.2 olması lazım son versıon ptyhon lazım sana gerçi ben kullanmadım hiç işim olmadı ama lazımsa bulursun symbıan programlar bolumundea dikkat et 9.1 ve 9.2 olan bolumdeki programalr bızımle uyumlu yane n79 ile oke bunu dıkate alırsan sevınırım by byAcele cevap!! N79 icin phyton versiyonu hangisi, yukledıgm hıcbır versıyn calısmadı

by by by
Ne demek kardesım onemlı degıl ücretlendirme su sekıldea w-lan ıle gırersen beleş zaten bılıosun bunuama normal oparator netten girersen sabahtan aksama yaklasık 2.5 3 kontor gıdıo ama onada sarj dayanmıo sureklı baglantıdasın olmuo yane turkcell kullanıosan net paket al cok ıse yarıo her yerde zırt pırt gir cık cok kolay ve kullanıslı olur işin by
teşekkürler kardeş![]()
Önemli deil brader ne demek olayımız bu zaten iyi forumlar byNe demek kardesım onemlı degıl ücretlendirme su sekıldea w-lan ıle gırersen beleş zaten bılıosun bunuama normal oparator netten girersen sabahtan aksama yaklasık 2.5 3 kontor gıdıo ama onada sarj dayanmıo sureklı baglantıdasın olmuo yane turkcell kullanıosan net paket al cok ıse yarıo her yerde zırt pırt gir cık cok kolay ve kullanıslı olur işin by
teşekkürler kardeş![]()
![]()
Maps de ayarlara gır buradan sesli navigasyon de konuşma ayarları de ve ardından türkçeyi seç zaten farklı bır dıl olucagını sanmıorum eng veya tr die byarkadaslar bende n79 kullanıcısıyım ama tel navigasyonu turkce konusmuyo nasıl yaparım yardımcı olursanız sevınırım

hemen yetişiyim kardeş.mesajlardan mp3 ü açtıktan snra taşı demiceksin seçenekten kaydeti tıklıcaksın ve kaydediceksin bu kadar =) kolay gelsnArkadaşlar merhaba..Artık ben de bir n79 sahibiyim...İki gün oldu ve forumda oldukça faydalı bilgiler okudum..Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...Ama bir şeyi ayarlayamadım..Bluetooth ile bana gelen mp3 leri ben nasıl hafıza kartına taşıyacağım..Gelen mesajın üstüne tıklayıp taşı deyince sadece Klasörlerim diye bir seçenek geliyor...Bunu çözemedim.Birde bu üzerinde gelen oyunlara kitapçığın arkasındaki kodu girince ücretsiz mi yoksa onunda süresi mi var?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek yok mu
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek yok mu![]()