O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle cevabın için tesekkur ederim evet gercekten sitede cok fazlası varmıs yeni yeni adepte oluyorum. ıkıncı sorumu yanlıs anladın sanırım ben mail atarken eklenti(atthecment) koyabiliyourz ya mesela ornek veriyorum hotmailde bu kota 10 mbdir. bunun gibi acaba telefonda sınır ne kadar onu sormustum. tesekkurler iyi forumlar...
Her seyde en fazla 350 kb olarak bılıyorum ben daha fazlasını desteklemıo cıhaz zor olur yane :D:D

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşlar hala n79'un hangisini alcama karar vermedim bide n79 eco varmış bu n79'un normalden ne farkı var kvk.comda var ama şarzsız telefon falan diyolar kafam karıştı hangisini alcam econun farkı nedir:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

n79 un symbian versiyonu nedir güncelleme yapınca symbian versiyonu değişiyormu

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala n79'un hangisini alcama karar vermedim bide n79 eco varmış bu n79'un normalden ne farkı var kvk.comda var ama şarzsız telefon falan diyolar kafam karıştı hangisini alcam econun farkı nedir:hmmm

n79 un symbian versiyonu nedir güncelleme yapınca symbian versiyonu değişiyormu
Kardesım n79 eco özel üretim bir cıhazdır onu aldıgın zaman dunyamız yok olmasın tarzı bi kuruma bagısta yapmıs oluyorsun siyah renk ve kutusu daha küçük bi cıhaz degısen bır sey yok cıhazda sadece kutusu degısıyor bu kadar doğal yasama yardım ediyorsun kısaca symbıan versıonu her zaman aynıdır degısme dıye bır sey olmaz Nokia n79 symbıan 9.3 fp2 bir cıhazdır yani symbıanın monoblock için en son versıonu cokta kullanıslı arayuz bakımından versiyon guncellendıgınde hatalar guncellenır bazı yenı eklentıler eklenır olay budur yardımcı olduk ınsallah iyi forumlar by:oke:

fatmabol

Üye
arkadaslar n79un arka kapağı actığımızda sağ alt köşede bi delik var içinde plastik bi uç var üzerinde de bi işaret var o ne anlamadım bi türlü ayrıca ekranın üzerinde toz var nasıl temizlerim acaba.

-efşan

-efşan

Üye
Kardesım n79 eco özel üretim bir cıhazdır onu aldıgın zaman dunyamız yok olmasın tarzı bi kuruma bagısta yapmıs oluyorsun siyah renk ve kutusu daha küçük bi cıhaz degısen bır sey yok cıhazda sadece kutusu degısıyor bu kadar doğal yasama yardım ediyorsun kısaca symbıan versıonu her zaman aynıdır degısme dıye bır sey olmaz Nokia n79 symbıan 9.3 fp2 bir cıhazdır yani symbıanın monoblock için en son versıonu cokta kullanıslı arayuz bakımından versiyon guncellendıgınde hatalar guncellenır bazı yenı eklentıler eklenır olay budur yardımcı olduk ınsallah iyi forumlar by:oke:

kardeş çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun sağol

arkadaşlar telefonu hack'layınca C sürücüsü => sys => bin klasörüne dosyalar atılıyor peki hard format atınca bu dosyalar silinmiomu yinemi hacklıcaz formattan sonra

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar n79un arka kapağı actığımızda sağ alt köşede bi delik var içinde plastik bi uç var üzerinde de bi işaret var o ne anlamadım bi türlü ayrıca ekranın üzerinde toz var nasıl temizlerim acaba.
O bölum cıhaza tasıma kablosu tarzı bi aparat takman için dostum hani ip fılan takılıo yha n79 da özel bi ipi var bunu satın alırsan sadece n79 ile uyumlu ve sadece bu kısma gecıo o alet uzayıp kısalıo hoş bir goruntu olusuo tavsiyem :D:D Hack işine gelınce mahalesef her guzel sey gibi yenıler gelınce hack muhabbetıde bıtıo yenı versıonlar cıktıkca yukleme yapıp tekrar hacklıyceksın cıhazı olay budur iyi forumlar by:oke:

cozturk

cozturk

Üye
****n79 da özel bi ipi var bunu satın alırsan sadece n79 ile uyumlu ve sadece bu kısma gecıo o alet uzayıp kısalıo hoş bir goruntu olusuo tavsiyem****...ben boyle bı aparat takmak istedim ama adamlar anahtarlık yapmış neredeysee...atıp çekebileceğim sünen bir ip varsa mutlaka alırım .???..satılan bir yer biliyormusun

orkxn

orkxn

Üye
ben bu telefonu kullanıorum özelliklerinden gayet memnunum. kesinlikle tavsiye ediyorum ama zamanla kullanıma bağlı menü kısmındaki tuşlar deforme olabiliyor. bunuda belirtmek gerek...

Sarangni

Sarangni

Üye
Telefon çok iyi çok hoşta güncellemesini yapamıyorum Nokia Servisine gideceğim bu gidişle.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Serviste her turlu yardımı yaparlar ipi isteyen arkadasım Nokia clublarda mevcut bu dava bulabılırsın iyi forumlar by:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben alıyodum vazgeçtim son anda alanlar kaçırmasın çok güzel cihaz 5.0 MP kamera wifi tema efekleri bluetooh 2.0 4 GB hafıza yeterde artar bile

mini_mini21

mini_mini21

Üye
slmlar =) son 1 aydır kendime en uygun olan telefonu bulmaya çalışıyorum ama sanırım buldum ki buraya üye oldum :P n79 un beni düşündüren tek yanı msj trafigi oldukça yoğun biri olarak msj yazmada ki yavaşlığı oldu.. gerçi son sürümleriyle bunun önüne geçildiği söyleniyo ama yine de tedirginim.. msj benim için olmazsa olmazdır:) bu konuda beni rahatlatabilicek arkadaslardan cvp bekliorum.. 1 ay içerisinde alıcam bu telefonu eger tedirginliim gecerse.. ve birde eger bu msj sorunu son sürümleriyle düzeldiyse ben telefonu alırken son sürümü yüklenmiş olarak mı alıcam yoksa kendim pc den mi yüklemem gerekicek bunuda sölerseniz sevinirim =) şimdiden tşkler..

mukmuka

mukmuka

Üye
Bende de var n79 6 ay oldu alalı.Devamlı elimde oynarım telefonla ama tuşlarda bi bozulma olmadı bende gayet kullanışlı.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
slmlar =) son 1 aydır kendime en uygun olan telefonu bulmaya çalışıyorum ama sanırım buldum ki buraya üye oldum :P n79 un beni düşündüren tek yanı msj trafigi oldukça yoğun biri olarak msj yazmada ki yavaşlığı oldu.. gerçi son sürümleriyle bunun önüne geçildiği söyleniyo ama yine de tedirginim.. msj benim için olmazsa olmazdır:) bu konuda beni rahatlatabilicek arkadaslardan cvp bekliorum.. 1 ay içerisinde alıcam bu telefonu eger tedirginliim gecerse.. ve birde eger bu msj sorunu son sürümleriyle düzeldiyse ben telefonu alırken son sürümü yüklenmiş olarak mı alıcam yoksa kendim pc den mi yüklemem gerekicek bunuda sölerseniz sevinirim =) şimdiden tşkler..
Dostum son sürüm ile eski versıonlardaki msj yazarken kasma donma vb.. olaylar bitmiş durumda sen msj yazarken 2 satırdan sonra yazdıkların 2 sn gec gelıodu cıhaz gec algılıodu senın neye bastıgını buda baya bi sorundu su anda v 31. de sorun yok msj cok rahat relaz yazılıo fakat sımdıde sole bi sorunumuz var msjlarda kasıyor yeni gelen msjı 15 sn anca acıor cıkarken donuo cvp yaz dedıgınde cok gec tepki verıyor kısacası her şeyiyle mukemmel ama msj larda kafası karısık bi cıhaz ama sonraki daha cıkıcak olan bır cok versiyon var cozum gelır iyi forumlar by soğuma cihazdan bunlar halledılebılecek sorunlar o yuzden alabılırsın kanımca by:oke:

mini_mini21

mini_mini21

Üye
electronic saol :) se g705 le n79 arasında kalmıstım ama %99 bu olucak artık..

serdarsa

serdarsa

Üye
N79 telefonu 4 ay önce aldım. Bir ay önce ekranda donma ve renkleri karıştırmaya başlamıştı servis ekranı değiştirdi Ama aynı hatayı tekrar yaptı. Acaba benim şansımdanmı yoksa bu telefon modelinde mi bir problem var. :vur İkinci kez serviste arıza yapılacak tekrar verirse yenisi ile değişecek ama bu arızalar beni n79 dan çok soğuttu. N79 alacak arkadaşlar bir kez daha düşünün derim.

baba aynen ya
bende gönderdim tamir ettiler
3. günü yine aynı hatayı verdi cihaz. ekran titreme hatasıymış. parça değişti yazmışlar servisten. bide 3 hafta bekledik gelecek diye :(
cihazı yenilerler mi acaba ?
başka yolu yok mu

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşlar telefonu hack'layınca C sürücüsü => sys => bin klasörüne dosyalar atılıyor peki hard format atınca bu dosyalar silinmiomu yinemi hacklıcaz formattan sonra

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ewt zaten sana cvp vermıstım dostum gozden kacırmıssın herhalde versıon vb.. attıgında tekrar hack yapman gereklı ama bıraz beklersın cunku nokia her seferındea daha da gelısmıs guvenlık onlemleri alıo bızımkılerdea kırıo :D:D duzen bu acıkcası iyi forumlar herkeze varmı sorunu olan baska yazın bana :D:D

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler kardeş

Üst Alt