O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
n79 un multimedya tusu cıktı kendı kendıne nasıl takabılırım yardım edebilirmisiniz ? :(
Teknık servıse gotur kardesım senın yapabılecegın bır sey yok komple tus takımını degıstırsınler daha temiz olur tekrar takmalarda sorun oluyo kanımca arkadasın 3 kez dustu en sonunda komple tus takımı degıstırdı bu kadar yenı versıonla ılgılı ayrıntılı bılgı yakında dıorum bekleyın beni :D:D

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
buda oldu ya ekranda renkler karışıyor bazı tuşlara basınca ve ara sıra tema değiştiriyor servismi göründü yeni versiyon yülklediydim ondanmıykı sorundan sonra format attım tekrar güncelledim ama hayır çıkmadı servis sanırım...:(

emre1213

emre1213

Üye
buda oldu ya ekranda renkler karışıyor bazı tuşlara basınca ve ara sıra tema değiştiriyor servismi göründü yeni versiyon yülklediydim ondanmıykı sorundan sonra format attım tekrar güncelledim ama hayır çıkmadı servis sanırım...:(

ayarlar-->genel-->kisilestirme-->temalar-->tema degistir-->KAPALI bunu uygula sorunun cozulur ;)

hydrogenium

Üye
peki maliyeti ne kadardır yaklasık ? bide su yeni firmwarenin linkini verirmsnz software updaterdan hata verıyo olmuyo flashla ataym :S

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
peki maliyeti ne kadardır yaklasık ? bide su yeni firmwarenin linkini verirmsnz software updaterdan hata verıyo olmuyo flashla ataym :S
Maliyet yok kardesım garantılı cıhaz degılmı versıon lıkle mahalesef olmuo su anda anca phonıx ıle yaparsın yada cıhazın kendı ustunden gerceklestır iyi geceler by

sensiz_mavi

Üye
Yardım lütfen !!!... biri aradıgında veye msj geldiginde cebimden telefonu cıkarıyorum ekranın kararmış tam siyah değil ama ekran görünmüyo lütfen yardım.... bide deneme yaptım...arıyorum kendimi ve bi kaç saniye ekranda arayanı gösteriyo daha sonra kararıyo telefon calmaya devam ediyo.... " tercih genel "de bu arada

pesimist355

Üye
ya arkadaslar telefon donuyor kapatıp acıyorum 5 dk sonra gene donuyor bu neden olabilir yardım edebilcek olan varmı ??

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
Arkadaşlar n79 firmware güncelleme yaparken resim müzik oyun flan hepsi siliniyo mu?

kemal21

kemal21

Üye
beyler n86 mı alayım yoksa n79 mu

sensiz_mavi

Üye
Yardım lütfen !!!... biri aradıgında veye msj geldiginde cebimden telefonu cıkarıyorum ekranın kararmış tam siyah değil ama ekran görünmüyo lütfen yardım.... bide deneme yaptım...arıyorum kendimi ve bi kaç saniye ekranda arayanı gösteriyo daha sonra kararıyo telefon calmaya devam ediyo.... " tercih genel "de bu arada

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım bu sorun yeni versıonda bi nevi duzelmıs gibi guncelleme yapmanı onerırım n86 mı n79 mu diyenler fiyat ve ozellık olrak tabiki n79 fakat camera istıosan cılgın bi cıhaz olan n86 derım tabiki baska sorunu olan :D:D

sensiz_mavi

Üye
Arkadasım bu sorun yeni versıonda bi nevi duzelmıs gibi guncelleme yapmanı onerırım n86 mı n79 mu diyenler fiyat ve ozellık olrak tabiki n79 fakat camera istıosan cılgın bi cıhaz olan n86 derım tabiki baska sorunu olan :D:D

zaten en son versiyonu kullanıyorum.... hatta format attım ve öyle güncelleme yaptım.. ama hala aynı sorun mevcut

yamaner39

Üye
tüm açıklamalar için teşekkürler.

kemal21

kemal21

Üye
sağolun arkadaşlar ama n79 a program bulmak sorun olmuyormu

--------------- Ekleme ---------------

birde n73 te çalışan oyunları çalıştırabilir mi

ayrıca n79 un sesi nasıl yüksekmi

ayrıca n79 un sesi nasıl yüksekmi

skrya54

Üye
ben n79 u daha yenı alıyorum pc suite yükledım telefonumu görmüyor ne yaptıysam olmadı cok güzel bi telefon ama bir türlü pcye baglanıp müzik cekemedım ya :S biri yardm edebilirmi acaba

nexus3

Üye
slm n79 yeni aldım ama mesaj yazarken bu kadar problem olacağını düşünmedim 3. satırdan sonra tuşlarda her yazdığım harf için beklemem gerek yoksa değiştirmeye devam ediyo harfleri nasıl düzeltme yöntemi varmı yoksa böylemi kullanıcam :(

xxyzff09

Üye
slm n79 yeni aldım ama mesaj yazarken bu kadar problem olacağını düşünmedim 3. satırdan sonra tuşlarda her yazdığım harf için beklemem gerek yoksa değiştirmeye devam ediyo harfleri nasıl düzeltme yöntemi varmı yoksa böylemi kullanıcam :(
yeni güncellemeyi yükleyebilirsin.uğraşamıcam diyosan da yazma dilini ingilizce yapınca sorun olmuyo

ya arkadaslar telefon donuyor kapatıp acıyorum 5 dk sonra gene donuyor bu neden olabilir yardım edebilcek olan varmı ??
formatla belki düzelebilir. * 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda bas.telefonun kapalıyken.olmuyosa yakınlarda biyerde nokia club varsa orda götur..

nexus3

Üye
ben n79 2.el aldım ama eylül ayında almış telefonu yinede güncellemem gerekiyormu

teşekkürederim ingilizce yaptım güncellemeyide deniycem umarım sorun cıkmaz.telefonda gercekten harika en son n73 kullandım hiç memnun kalmadım çok dikkat etmek gerek,heryönden harika gerçekten. son soru:mahcup:pc den yüklediğim videoları açmıyo hangi programı yüklemem gerek :)

Üst Alt