Nvidia Uygun Driver Bulma !

Konu Sahibi
Nvidia Uygun Driver Bulma !
S.a Maxicep Ailesi;

Çoğumuz Nvidia Ekran Kartı Kullanıyoruz.Fakat Driver CD'miz Bozulmuş,Kaybolmuş Veya Bir Şekilde Birşeyler Olmuş Oluyor.
Ve Format Attığımızda Ekran Kartı Driver Yüklememiz Gerekiyor Malesef Driver Elimizde Olmadığı İçin Ve Modelini Bilmeyenler Olduğu İçin Boştan Yere Kasayı Açıyoruz Ve İnternetten Uygun Driver'ı Bulmaya Çalışıyor Ve İndiriyor.

Bu Zahmetleri Artık Çekmeye Hiç Gerek Yok.Nvidia'nın Geliştirdiği Yeni Sitesinde Bilgisayarınızda 1 Dakika Süren Tarama Yapıyor Ve Ekran Kartı Modelimizi Ve Uygun Olan Driver'ı İndirme İmkanı Sağlıyor.

Peki Bunu Nasıl Yapabiliriz ?

NOT : İnternet Explorer'dan Girmezsek Tarama Doğru Çalışmaya Bilir.!

Resimli Olarak Anlatım :

Sitesine Giriyoruz. Girdikten Sonra Resimde Görüldüğü Gibi "GRAPHICS DRIVERS" Butonuna Tıklıyoruz.

Sonra Activex Denetimini Gerçekleştiriyoruz.

Karşımıza Çıkan Pencereden Çalıştır'a Tıklıyoruz...

Sonra Karşımıza Marka Ve Model,Kurulu Version,Önceki Güncelleme Ve Download Butonu Çıkıyor..

"Download" a Tıkladıktan Sonra Driver'ı İndiriyor Ve Kurup,PC'yi Yeniden Başlatıyoruz..!

Anlatım Tamamen Bana Aittir..
Copyright ©The_Gespenst© 2010 Diyorum Ve Telif Hakkının Bana Ait Olduğunu Belirtiyorum..

Hayırlı Günler Maxicep Ailesi

Tepkiler: muqiwara, Burak, Revengeful ve 2 diğerleri

zaza

Üye
teşekkürler hakanım

batuone

Üye
teşekkürler ;win7 de çok kolay güncellemelerden kendi buluyo driverları

SAOL kardeşim güzel anlatım inan çok yardımcı oldun.

sagol kardeşim benim cd bozulmadıı cd kutunun içine koymamışlar D

Burak

Üye
teşekkürler

Tepkiler: Kobra_FighterTR

muqiwara

Üye
TeşekkürLer. YararLı bi Konu oLdu.

Skysis

Üye
saol güzel anlatım

emreli01

Üye
Bu konuyu gormemistim teşekkürler güzel konu

sanslcy1

Üye
İnternet Bağlantısı İçin Etenet Kartını Tanıtmak Gerekiyor O Olmadan Nasıl Bağlanacaz internet ?

necom61

Üye
öncelikle merhaba konunun yeri burası bilmiyorum windows 8,1 yükledim fakat ekran kartı sorun çıkardı (nvidia ge force 9600) siyah ekran sorunu ekran kartını çıkarınca anakartaki (gıgabyte) ekran w8.1 açıyor fakat ekran kartı takınca siyah ekranda kalıyor

Sonra Activex Denetimini Gerçekleştiriyoruz.

Karşımıza Çıkan Pencereden Çalıştır'a Tıklıyoruz...

Sonra Karşımıza Marka Ve Model,Kurulu Version,Önceki Güncelleme Ve Download Butonu Çıkıyor..

"Download" a Tıkladıktan Sonra Driver'ı İndiriyor Ve Kurup,PC'yi Yeniden Başlatıyoruz..!

Anlatım Tamamen Bana Aittir..
Copyright ©The_Gespenst© 2010 Diyorum Ve Telif Hakkının Bana Ait Olduğunu Belirtiyorum..

Hayırlı Günler Maxicep Ailesi
[/QUOTE]

Daha kolayı var

GPU z den ekran kartının modelini öğren
Geforce.com dan sürücü indir diyin
Kartınızı ve işletim sisteminizi yazın 300 ila 500 arasında değişen bir driver inicek onu kurun ve kartınızı tam performans olarak kullanmaya başlayın

(Tarihe dikkat etmemisim biraz hort oldu)