Nvidia Tegra 4 lanse edildi: "Dünyanın en hızlı mobil işlemcisi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
S4 de yine mali kullanıcak o açıdan bence kötü bence s4 s3 gibi fazla satamaz çünkü şimdiki rakipler çok iyi sony xperia z htc m7 buterfly vs. tegra 4 de umarım tegra 3 gibi olmaz
S4 muhtemelen mali t658 kullanacak oldukça güçlü olduğu söyleniyor.

lordufuk

lordufuk

Üye
yinede mai malidir :) ama şaka biyana söylentileri duymuştum bende adreno 320 i kadar iyi performans veriyormuş

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlısı

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
yinede mai malidir :) ama şaka biyana söylentileri duymuştum bende adreno 320 i kadar iyi performans veriyormuş

Adreno 320 mali t608'e yakın performans verebilir ancak, mali t658'in adreno tarafında bir rakibi yok şuan

aleranol

aleranol

Üye

dun gece duyuruldu. Adreno320'den %50 daha yuksek performansa sahip oldugu soyleniyor.

Adreno 320 % 50 daha performanslı ise mali 400den 330 da 320 den % 50 performanslı ise adreno 330 mali400 den % 225 daha performanslı. :sahan:

aleranol

aleranol

Üye

Adreno 320 benim 600mhzlik mali400 den % 50 daha iyi 3dye sahip. 2d hemen hemen aynı ama :) eğer Adreno 330 da 320 den % 50 daha iyi ise mali 400=100p 150÷2×3=225 :ehe mantığımı yesinler :D cidden yav eğer 330 320 den % 50 daha iyi ise harila bir durum söz konusu. Her nekadar mantık doğru olmasa bile yakınlık var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Adreno 320 benim 600mhzlik mali400 den % 50 daha iyi 3dye sahip. 2d hemen hemen aynı ama :) eğer Adreno 330 da 320 den % 50 daha iyi ise mali 400=100p 150÷2×3=225 :ehe mantığımı yesinler :D cidden yav eğer 330 320 den % 50 daha iyi ise harila bir durum söz konusu. Her nekadar mantık doğru olmasa bile yakınlık var.
en az yüzde elli diyecektim.cünkü bazı kaynaklarda %50 bazılarında iki katı deniyor:ehe

aleranol

aleranol

Üye

en az yüzde elli diyecektim.cünkü bazı kaynaklarda %50 bazılarında iki katı deniyor:ehe

:oha: inşallah 2 katıdır ki gaz gelsin herkese iyice çağ atlayalım :) ben 3 yıl sonraki telefonlardan en iyisinin donanımını yazıyorum :
2.5ghz 8 çekirdekli yaklaşık 700mhz hızında çalışan adreni 330 dan en az 7 kat güçlü gpu su olan 5.8" 4k çözünürlükte ekranı olan çok değişik bir telefon. Tahminen 16mp iyi bir kamerası ve 6000mah pili olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

:oha: inşallah 2 katıdır ki gaz gelsin herkese iyice çağ atlayalım :) ben 3 yıl sonraki telefonlardan en iyisinin donanımını yazıyorum :
2.5ghz 8 çekirdekli yaklaşık 700mhz hızında çalışan adreni 330 dan en az 7 kat güçlü gpu su olan 5.8" 4k çözünürlükte ekranı olan çok değişik bir telefon. Tahminen 16mp iyi bir kamerası ve 6000mah pili olabilir.
qualcomm snapdragon800 4k çözünürlügü destekliyor.bu da 4k çözünürlügün o kadar gec kalmayacagını gösteriyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
Performance governor'u na alırsan tüm çekirdekler tam hız çalışır.ama tasarruf diye birşey olmaz :D

Cihaz root lu değil ki aslında özel kerneller var ve sorun çıkmıyor çünkü nvidia 'nin direk linux driverları kurulu hemde son kernel

aleranol

aleranol

Üye

qualcomm snapdragon800 4k çözünürlügü destekliyor.bu da 4k çözünürlügün o kadar gec kalmayacagını gösteriyor.

Bismillah daha 1080pler yeni geliyor :D ama 3 yıl sonra zaten 1080p alt segmente bile iner.4k standart olur. Cidden ya daha yeni 4k çözünürlükte tvler çıktı hemen mobilde desteği başladı. Gelecek sandığımızdan da yakın bence :)

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

Bismillah daha 1080pler yeni geliyor :D ama 3 yıl sonra zaten 1080p alt segmente bile iner.4k standart olur. Cidden ya daha yeni 4k çözünürlükte tvler çıktı hemen mobilde desteği başladı. Gelecek sandığımızdan da yakın bence :)
4k tv'lerin fiyatına hiç baktınmı :D telefon ekranında 1080p bile son derece gereksiz bana göre, küçücük ekran zaten 720p fazlasıyla yeterli. 4k çözünürlüğün mobil platforma gelmesi gtx 690 gücünde mobil gpu ve i7 3960x gücünde mobil cpu kadar imkansız birşey son birkaç yıl için :D

aleranol

aleranol

Üye

4k tv'lerin fiyatına hiç baktınmı :D telefon ekranında 1080p bile son derece gereksiz bana göre, küçücük ekran zaten 720p fazlasıyla yeterli. 4k çözünürlüğün mobil platforma gelmesi gtx 690 gücünde mobil gpu ve i7 3960x gücünde mobil cpu kadar imkansız birşey son birkaç yıl için :D

Bence de 720 gayet yeterli :D ama satmak için yapıyorlar mecburen biz de alicaz.

avcitalip

avcitalip

Üye

Bence de 720 gayet yeterli :D ama satmak için yapıyorlar mecburen biz de alicaz.

yani,720 bencede yeterli hatta fazla bile :) ekran ufak olduğu için cam gibi çıkıyor zaten :evet: şu s3'ü yaptırmalıyım biran önce 4.1.2 gelmeden :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt