Yardım Nvidia Ekran Kartı Gigabayt Farkı

Daha oyunun başı, menüde bile hafif kasmalar var, overclock ile lowda rahat oynarsınHatta low-medium arası belki

Tepkiler: liamgallagher
    Konu Sahibi
Daha oyunun başı, menüde bile hafif kasmalar var, overclock ile lowda rahat oynarsınHatta low-medium arası belki

Umutlandım cidden. Bide orada 4 gb ram ile oynuyor. Mutlu oldum şuan.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Burda da BF 4 oynanıyor. Tek fark i5 3230 bu videoda. Bide benimki 8 gb olacak.

Benim pc deki oyunların tümü lowda açılıyor. 5 senelik pc Laptopa baya oyun yükleyeceğim. 500 gb harddisk yeter herhalde

Ben oyunların setuplarını sakladığım için 1Tb da yetmiyor Watch Dogs'un son güncelleştirmelerini yapıp, performans iyileştirmek için oyun dosyalarında küçük değişiklikler yaptıktan sonra, game booster ve overclock ile oyunu kasmadan oynayabileceğini düşünüyorum

Konu Sahibi

Ahhahaha Yeter ya, ben setupları tutmam zaten Valla watch dogs bile açılıyorsa şuanda piyasaya sokulmuş tüm oyunları oynayabilirim

Tepkiler: -Empat-
Ahhahaha Yeter ya, ben setupları tutmam zaten Valla watch dogs bile açılıyorsa şuanda piyasaya sokulmuş tüm oyunları oynayabilirim
Dur daha Gta 5 çıkmadı Ayrıca Division, Titanfall ve diğerleri.. Umarım laptop hepsini kaldırır

Konu Sahibi
Ben laptopta Gta4'ü en yüksek ayarlarda oynuyorum, hafife alma Gt740M 'i Gta5'i de kaldırır merak etme

Vay be çok iyi Zaten önce call of duty serisini, bf 3-4 , splinter cell, hitman gibi oyunları hep lowda oynamış olduğum için yüksek ayarda tekrar oynamayı düşünüyorum Gta 4 ün bütün ayarları ultra ultra low dur herhalde Öyle bile arabayla dolaşırken sokaklar geç yükleniyor filan çok komikti

Tepkiler: -Empat-