CyBeRKHaN
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ya işte yapıosunuz overclock sonra kartın omrunu kısaltıosunuz kart 2 gun sorna yanıncada aaaa kartım yandı aaaaa nvidia boyle nvidia şoyle atıp tutmaya baslıyosunuz
katılıyorum. indiriorum programıda teşekkürlerkardeş şimdi sen overclock yapmaktan vaz geçtin diye yapanları kötüleme 1. cisi overlock her zman iyidir her zaman faydası vardır en net örnegi ise çift çekirdek bir işlemciyi overclock yaparak dört çekirdek bir işlemciden daha iyi seviyelere getirebilirsin ve en önemlisi 2 gün sonra degil voltaj verip en yüksek seviyede overlock yapsan bile en az 2 yıl sorunsuz çalışır ama genel olarak normal seviyede voltaj verilmeyerek yapılan overlocklarda bir işlemci 7-8 yıl ekran kartı ise 5-6 yıl hiç bir sorun çıkarmaz
kardeş şimdi sen overclock yapmaktan vaz geçtin diye yapanları kötüleme
1. cisi overlock her zman iyidir her zaman faydası vardır
en net örnegi ise
çift çekirdek bir işlemciyi overclock yaparak
dört çekirdek bir işlemciden daha iyi seviyelere getirebilirsin
ve en önemlisi 2 gün sonra degil voltaj verip en yüksek seviyede overlock yapsan bile en az 2 yıl sorunsuz çalışır
ama genel olarak normal seviyede voltaj verilmeyerek yapılan overlocklarda bir işlemci 7-8 yıl
ekran kartı ise 5-6 yıl hiç bir sorun çıkarmaz
ıyı o zaman tmm kardes sen yapma yada yaptırmaKardeşim ben sadece sana sorarakmı overclock yapmadım hem yapamadım diye bişey yok ben yapamasamda etrafımda yapacak çok insan var ve o yapacak insanlar hiç tavsiye etmediler bunun yapamamakla alakası yok ben bi konuyu araştırıptayaparım.Sonuçta bu pcyi baba parası ile almadım kndım çalıştımda aldım tum ayz tatılı boyunca o yuzden değerini biliyorum
ıyı o zaman tmm kardes sen yapma yada yaptırmasonuc olarak sunu soylıyecegımbu işi gercekten bılen kısıler ne derece o/c faydalı ne derece o/c zararlı bılırler ben sana 800e 1000 mhz degerlerını gecme dedım neden cunku sonrası zararlı... zaten faydalı bısey olmasa o/c dıye bırsey olmazdı kendınden o/c lı kartlar uretılmezdıve en onemlısı o/c dıye bır terım olmazdı unutulup gıderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?