benim ekran kartı çıkarmı o değerlereMSI Afterburner yazılımı ile Core 720 Mhz, Memory 610 Mhz ayarlarında stabil overclock yapıp oynayabiliyor olmanız gerek tabi deneme riski tamamen sizde.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi ara onu kullanıyordum eski ekran kartında sonra bulamadım linkini atarmısınNvidianın 71 Mblık Performance Diye Bir Uygulaması Var Onunla Yapabilirsiniz Bende GT630 Var 810 Mhzden 900 MHZye Çıkartırıyorum Sıcaklıkta Fark Oluyor Birde Oyunlarda 5-10 FPS ARtma Oluyor Laptoplarda Önermem
Valla Bende Baktımda Bulamadım Dur Bakım PCde Varda Taam Buldum BUbi ara onu kullanıyordum eski ekran kartında sonra bulamadım linkini atarmısın
bugün denicem bazen hata veriyor o zaman nasıl düzelticem neyse deniyince yazarımValla Bende Baktımda Bulamadım Dur Bakım PCde Varda Taam Buldum BU
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yüklerken Sistem İzleyici Kurmayın Sonra Nvidia Yönetim Masasından OC Yapıyorsunuz
Ne Hatasıbugün denicem bazen hata veriyor o zaman nasıl düzelticem neyse deniyince yazarım
Kasma yapıyorsa ekran kartı marka olarak overclock' u kaldırmıyor olabilir. Overclock kabiliyeti her ne kadar belli değerlere kadar çipin çıkacağı ve çıktığı söylense de markadan markaya da değişebiliyor.en ufak oyunlarda bile bazen kasma yapıyor Neden olabilir
Bu değerlerde sorunsuz çalıştıranlar var, önce bu değerlerde bir deneyin eğer kasma veya kitlenme sorunları yaparsa değerleri yarı yarıya azaltıp öyle deneyin.benim ekran kartı çıkarmı o değerlere
Ben hiç overclock yapmadımKasma yapıyorsa ekran kartı marka olarak overclock' u kaldırmıyor olabilir. Overclock kabiliyeti her ne kadar belli değerlere kadar çipin çıkacağı ve çıktığı söylense de markadan markaya da değişebiliyor.
Team Varsa Gösterebilirim YOksa Basit Buradanda YazabilirimMerhaba nvidia system toolsu indirip kurdum fakat nasıl ayar yapacağımı tam anlamadım denetim masasından yardımcı olur musunuz