Herşeyi yaptım ama Laptop hala ısınıyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi yaptım ama Laptop hala ısınıyor :S
Laptopum " Lenovo, İntel Core 2 Duo, 2,26 Ghz, NVİDİA GeForce GT 240 ekran kartlı 4 GB Ram 1 GB'ı ekran kartına paylaşımlı " Benim sorunum şu GPU ısısı 10 dk oyun oynamamla 90 dereceye yükseliyor. (Bir keresinde 98 dereceyi bulmuş ve pc kapanmıştı) Oyunu aşağı indirir indirmez bi anda sıcaklığı düşmeye başlıyor ve en fazla 75 derece oluyor. Oyunu tekrar açtığımda yine ısınmaya devam ediyor. Şuan bile İnternet Explorer haricinde hiçbir programın çalışmamasına rağmen sıcaklığı 56 derece. İçini temizledim, termal macun yeniledim, Gamebooster gibi arkaplan programlarını kapatıcı programlar kullanıyorum. Virüs bulaştığını düşünerek tarama yaptım svchost.exe leri kontrol ettim onlarla da alakalı değil. Ne yapmalıyım ? :bilmm Soğutucu almayı düşünüyorum ama piyasadakilerilerin kalitesini ve fiyatını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :bilmm böyle oluyor

- - - Eklendi - - -

Yardım pls!!

pinoki

Üye
Bunu tavsiye edebilirim sana fanları oldukça büyük soğutur gibime geliyor yinede sana bilgisayarını açtırıp temizletmeni öneririm.Belki işe yarar.

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım eksik okumuşsunuz. Zaten içini temizlettim.. :bilmm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
macunu çok sürmüşsün heralde sogutucu fayda etmiyor.. birde kalitesiz macun olsa gerek..
xigmatek g3606 öneriyorum :oke:...
2-3 mercimek tanesi kadar işlemci ve GPU üzerine ortasına nokta şeklinde sür.. soğutucuyu yapıştırdığında en uygun şekilde dağılacaktır.

MaxipmaN

Üye
soğutucu fanda sorun olabilir bağırması lazım o sıcaklıkta

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
macunu çok sürmüşsün heralde sogutucu fayda etmiyor.. birde kalitesiz macun olsa gerek..
xigmatek g3606 öneriyorum :oke:...
2-3 mercimek tanesi kadar işlemci ve GPU üzerine ortasına nokta şeklinde sür.. soğutucuyu yapıştırdığında en uygun şekilde dağılacaktır.
Valla doğrusu o konuda bilgim yok. babam tanıdık bi servise verdi orda yaptılar 1 ay civarı bişey oldu sanırım :D
soğutucu fanda sorun olabilir bağırması lazım o sıcaklıkta
75 i geçtimi bağırıyor zaten. CPU da 100 e vuruyor :S :D

MaxipmaN

Üye
Macunsuz o sıcaklıkları kesinlikle görmemesi lazım bostayken cpu kullanımına falan bak

Üst Alt