Numara Taşınabilirliği Çıkınca Turkcell'i Bırakırmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Numara Taşınabilirliği Çıkınca Turkcell'i Bırakırmısınız?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar numara taşınabilirliği hiç iyi birşey olmayacak her ne kadar numaradan vazgeçemiyor olsanız da arayankişiye yazık olacak örneğim o kişi avea yı arıyorum sanacak ancak turkcelli aramış olacak. dolayısıyla turkcell tarifesi üzerinden aramış olacak. bizim insanlarımız ne bulursa ona atlıyo buna da atlayacak ancak emin olun herkese patlar bu iş

a1iiiii

Üye
.......................eeeeeeeeevvvvvvveeeeeeeeettttttttt.........................

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Turkcell bugün Türkiyenin en ucuz operatörüdür. İnanmayan araştırsın hala 5 sene önceden kalmış geri kafalarla düşünülüyor Turkcell pahalı pahalı. Nerede pahalılık? Açıklayın bakalım bırakalım Turkcell'i.

akula

akula

Üye
valla insan 200 ytlik faturayı 640 ytl olarak öedyince pekte turkcelde durmak istemiyor

***zWrC***

***zWrC***

Üye
diğerlerinde konuşurken hiç bişey anlaşılmıyoo.Turkcell'de ise ses çok net valla.:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
diğerlerinde konuşurken hiç bişey anlaşılmıyoo.Turkcell'de ise ses çok net valla.:oke:

Katılıyorum. Özellikle AVEA da bu problem var. 10 dk sı 2 kontör olan Mobil örenci tarifesinde konuşma nedense!!! hep ortalarda kesiliyor ve operatör bundan kar sağlıyor.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
valla insan 200 ytlik faturayı 640 ytl olarak öedyince pekte turkcelde durmak istemiyor

200 YTL lik fatura Turkcell'de nasıl 640 YTL oluyor? Madem böyle bir tez iddia ettiniz bize bunu açıklar mısınız?

Bilinçsiz kullanıcı her zaman bütün operatörlerde yüksek fatura ile karşılaşır. BU sürpriz değildir!

Numara taşıma sistemi çok güzel bir şey. Maalesef biz bu sisteme geçmede çok geç kaldık. Arkadaşım demiş ki:
Arkadaşlar numara taşınabilirliği hiç iyi birşey olmayacak her ne kadar numaradan vazgeçemiyor olsanız da arayankişiye yazık olacak örneğim o kişi avea yı arıyorum sanacak ancak turkcelli aramış olacak. dolayısıyla turkcell tarifesi üzerinden aramış olacak. bizim insanlarımız ne bulursa ona atlıyo buna da atlayacak ancak emin olun herkese patlar bu iş

Bu yorumunuzda haklı olabilirsiniz. Neden haklısınız diyorum: Bilgi eksikliğiniz olduğu için. Zira taşınan hat çalma sesi farklı olarak çalacak. Avea Taşınan Numarayı sorgulama servisi çıkardı.
Taşınan numarayı adresinden de görebileceksiniz.

Bunları öğrendiğiniz için sanıyorum aynı şekilde düşünmeye devam etmeyeceksiniz.

akula

akula

Üye
200 YTL lik fatura Turkcell'de nasıl 640 YTL oluyor? Madem böyle bir tez iddia ettiniz bize bunu açıklar mısınız?

Bilinçsiz kullanıcı her zaman bütün operatörlerde yüksek fatura ile karşılaşır. BU sürpriz değildir!

Numara taşıma sistemi çok güzel bir şey. Maalesef biz bu sisteme geçmede çok geç kaldık. Arkadaşım demiş ki:

Bu yorumunuzda haklı olabilirsiniz. Neden haklısınız diyorum: Bilgi eksikliğiniz olduğu için. Zira taşınan hat çalma sesi farklı olarak çalacak. Avea Taşınan Numarayı sorgulama servisi çıkardı.
Taşınan numarayı adresinden de görebileceksiniz.

Bunları öğrendiğiniz için sanıyorum aynı şekilde düşünmeye devam etmeyeceksiniz.

bunun bilinç sizlikle hiççççççççççç alakası yok ben zamanında işim geregi 2500 ytl fatura ödemiş biriyim sadece işlerim kötüye gittigi ve 4 faturanın toplamı 200 ytl yaptıgı için bilmem anlatabildim ? birde turkcelle gıcıgım var

--------------- Ekleme ---------------

bizim sistemimizin temelinde yanlışlık var telekom vodafon turkcell avea olsun hepsi aynı halt sağ gösterip sol vuruyor yurt dışında hattı satabilmek için adamların bi ayakalarımızı öpmedigi kalıyor elimden gelse hiç birini kullanmıcam

feridungumus

feridungumus

Üye
evet

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bence siz dediğinizi yapın ve bütün hatlarınızı iptal ettirin. Fransa Orange firmasının GSM kartını alıp rahat edin.
Size ne desem ne anlatsam boş çünkü. Türkiye'de yaşadığınızın ve Turkcell'in dünyanın 9. en iyi operatörü olduğunun farkında değilsiniz.
Turkcell'mi pahalı? Size sadece gülerim. Daha yeni kampanyadan kazandığım 50 Kontör hattıma yüklendi. En son kampanyadan 800 Kontör kazanmıştım. ( Bilgilendirme amaçlıdır, Türkiye'de varsa bu kadar kontör dağıtan bir operatör söyleyiniz. )

Odysseus

Odysseus

Üye
Avea'nın veya diğer operatörlerin aradığımızda ses çıkarmasının artısı ne olacak anlayamadım. Sonuçta ben o ses çıkınca aramaktan vazgeçemeyeceğim sonu yine patlayacak. Baya atılım yapmışsınız ama sonunu düşünmemişsiniz bay bilgin

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
ben faturalı turkcell hattımı taşımak için başvurdum.bu işlemi yapan arkadaşlar herhangi bi sorunla karşılaştı mı?

pumuckl86

pumuckl86

Üye
turkcell kullanıcısıyım.
ama büyük ihtimalle bırakırım gibi
gözüküyor
tek avantajı çekiyor olması
bizbize kampuslüyüm.
2 saat süre nasıl bitiyor anlamıyorum
avea mobil öğrenci almıştım
3 saat konuş konuş bitmiyor

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
Numaramı taşıdım arkadaşlar.hiç bir problem yok.herkese tavsiye ederim.

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
bu arkadaş kesin turkcell de çalışıyo

yasinadil

Üye
asla

elgrado

Üye
lanet olsun türkcell e arkadaslar telefonunum dakikasını kuruyorum 45 50 dk konusuyorum gelen faturada 110 dk konusmusum gibi fatura geliyor bende arayıp sordum nedir bu diye ve super bir cevap aldım cok da sasırdım
diyelimki 2 dk 20 sn konustunuz ve telefonu kapattınız turcell ne yazdı biliyormusunuz 3 dk e 45 sn nerde dedim köy sandına atıyoruz dediler bende cok sasırdım ve ik fırsatda basga operoture gectim ve inanaın isbat bile ederim
türcell e ödedigim faturanın tam yarısını öduyorum ve gercek 100 dk konusuyorum yazdıklarımın isbatınada hazırım saygılar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt