Turkcell’den Türk Telekom'a numara taşıma nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell’den Türk Telekom'a numara taşıma nasıl yapılır?
Turkcell operatörü müşterisiyseniz ve numaranızı bu operatörden Türk Telekom'a numara taşıma yöntemiyle taşımak istiyorsanız detayları makalemizden kolayca öğrenebilirsiniz.

Gsm operatörlerinin üzerinde yaptığı kampanyalara göre hattımızı taşıyabilir yada yeni bir hat satın alarak kullanmaya başlayabiliriz. Neredeyse en avantajlı kampanyalar Türk Telekom üzerinde bulunmaktadır ve ucuz olduğu için çok fazla tercih edilmektedir. İnternet üzerinden yada yakınızda bulunan firmalar üzerinden Türk Telekom için çıkan kampanyaları takip edebilir ve geçiş yapabilirsiniz. Peki hat taşıma işlemi yani Turkcell’den Türk Telekom'a numara taşıma işlemi nasıl yapılır onu görelim..

Numara taşıma işlemi için size en yakın Türk Telekom Bayisinden bu işlemini yapabilirsiniz. Daha sonra ise sizden bir kimlik yada kimlik benzeri resmi bir evrak isteyeceklerdir. Faturasız bir hatta geçiş yapmak istiyorsanız kimlik yada benzeri bir evrak bayi için geçerli olacaktır.

Numara taşıma işleminden Faturasız işlem için dediğimiz gibi Kimlik yeterli olacaktır. Fakat faturalı bir geçiş yapmak istiyorsanız Kimlik,Ehliyet yani benzeri bir evrak ve sabit evrak olarak bilinen bir evrak ile işlem yapılabilir. Sabit evrak olarak ise elektrik faturası,su faturası,ruhsat,ikematkah vb bir evrak ile bayiye gitmeniz gerekmektedir. Bu evraklar ile faturalı geçiş işlemini yapabilmektedirler. İşlem için size bir adet yeni sim kart verilecektir. Geçiş işlemi ise 3-6 gün arasında sürmektedir. Bu işlem bitene kadar Turkcell hattınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eğer Turkcell faturalı hattan Türk Telekom'a geçiş yapmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken Turkcell hattınızdan çıkarken fatura kesim tarihine ve sözleşme bilgilerine mutlaka dikkat ediniz. Eğer cihaz kampanyasından yararlandıysanız ve çıkış yapacaksanız faturanıza cihaz sözleşmesi ve hat sözleşmesi cayma bedeli yansıyacaktır ve tüm ödemeler aynı ay içerisinde gelecektir…
 


Üst Alt