Numara taşıma yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşıma yardım
arkadaşlar ucuzundan bir avea hattı alıp vodafone a geçsem 1000 dk gelirmi lüfen yardım edermisiniz(çok acil)

greenmile

greenmile

Üye
bildiğim kadarıyla vodafone gecınce 30 gun icerisinde 150 kontor yuklemen gerekıyor.Bi incele konuyu

ysr86

ysr86

Üye
eğer yarın kampuscell sona ererse ve yerine eşdeğer veya daha iyi bir tarife çıkmazsa 3 hattımı aveaya taşıyacağım.. Bir kazancım olması için ne yapmam gerekiyo acaba.. İnşallah uzatırlar hiç taşıtmak istemiyorum ama mecburiyet :(

__Midas__

__Midas__

Üye
eğer yarın kampuscell sona ererse ve yerine eşdeğer veya daha iyi bir tarife çıkmazsa 3 hattımı aveaya taşıyacağım.. Bir kazancım olması için ne yapmam gerekiyo acaba.. İnşallah uzatırlar hiç taşıtmak istemiyorum ama mecburiyet :(
Sayın Aydın,

Bizbize Kampüs tarifesi devam ediyor.Sadece tarifeniz kapsamında sunulan bazı avantajların sona ereceği tarih olarak 28 Şubat belirlenmiştir.

hocam ben müşteri hizmetlerine mail atmıştım cevabu böyle, tarife kalkmıyor sadece 2 saat vs gidiyor
ana hatlarıyla 10 dk sı 1 kontör devam

greenmile

greenmile

Üye

kampuscell sona mı eriyor?:S

ysr86

ysr86

Üye
ama sitede ayrıca en altta Bu kampanya 28.02.2009 tarihine kadar geçerlidir. Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazıyor bu kampanyadan kastı şu değil mi;
Gençler, aranızda konuşmanın her 10 dakikası sadece 1 kontör, her gün 3 kısa mesajdan sonrası bedava.

Neyse madem öyle bir cevap geldi demekki bitmiyor :) sevindim. Zaten mesaj kampanyasını kullanmıyodum sadece konuşuyorum

greenmile

greenmile

Üye
mesajlasma kampanyasının tarihini 28 subat son olarak soyluyor.Konusma kampanyasının bitmesi söz konusu değil.

__Midas__

__Midas__

Üye
arkadaşlar 30 nisan 2009 a kadar uzatılmıştır diyor faturalı hatlara dair tarifeler bölümünde,
bir bakon isterseniz,,

babayusuf1

babayusuf1

Üye
vadefona gelınce arakadasım gelir arkadasın da dediği bıbı 150 knt yüklemek sart!!!

morfrap

morfrap

Üye
Turkcele geçmek isteyen yok mu ya?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Turkcell... le bağlan hayata

maxneyn

maxneyn

Üye
arkadaşlar 10 gün önce turkcell den aweaya numara taşımak için başvurdum normalde 3 gün içinde geçenler oluyor ama bn 10 gündür geçemedim ne yapmalıyım...?? yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt