NTT DoCoMo, Xperia serisi için Marshmallow açıklaması yaptı. Z2 listede yok!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
NTT DoCoMo, Xperia serisi için Marshmallow açıklaması yaptı. Z2 listede yok!
Dev Japon operatörü NTT DoCoMo, Sony'nin Xperia cihazlarına vereceği Android 6 Marshmallow güncellemesi ile ilgili açıklama yaptı. Sony'nin Android 6 güncellemesine göre Xperia Z2 bu güncellemeyi alacak ancak NTT DoCoMo'nun listesinde Z2 yok. Liste Xperia Z3 ile başlayıp en yeni cihazlar olan Z5 serisine kadar gidiyor. Z2'nin neden güncelleme listesinde olmadığı ise belli değil. Ayrıca Xperia Z2 ve Z3 arasındaki az fark ele alındığında güncelleme listesinde olmayışı mantıklı gelmiyor.

Not: Bu güncelleme Japonya operatörü içindir.

NTT DoCoMo'nun güncelleme listesi ise şu şekilde;
  • Xperia Z3 SO-01G
  • Xperia Z3 Compact SO-02G
  • Xperia Z4 SO-03G
  • Xperia A4 SO-04G
  • Xperia Z4 Tablet SO-05G
  • Xperia Z5 SO-01H
  • Xperia Z5 Compact SO-02H
  • Xperia Z5 Premium SO-03H
Android 6 güncellemesi Xperia cihazımızda bu şekilde görünecek.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

man20

man20

Üye
Şimdi anticiler konuyu anlamadan gelip; sony, z2'ye güncelleme vermiyor mu??? diye başlarlar.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Onun için not düştüm :)

seco_can_can

seco_can_can

Üye
aslına bakarsanız çok önemli bi durum değil neticede hala en çok kullanılan 4.4.4 sürümü olduğunu okudum forumda bence sıkıntı olmaz

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z2'me Marshmallow gelmesin sony centeri molotoflarım :D

osicik

Üye
Z2 ye verirler heralde ama daha gelişi 2 ay falan sürerse şaşırmam
Kendi adıma sony geldim geleli durum kötü s7 batarya falan iyi geliyo çıksın 3-4 ay geçsin geçiş yaparım gibi sony epey kızdım
Aslında 6 dan çok bişey beklemiyorum yeni sürüm yeni romlar demek benim içinde deneme vakit öldürme anlamına geliyor çok sevsemde Z2 den sıkıldım resmen...

Buğra

Buğra

Admin
Z2 için m gelecek sadece Japonya da ki bir operatör öyle demiş
Sony açıklamıştı ve halen de verecek z2 için merak etmeyin

osicik

Üye
Evet z2 için kesin verilir ama bukez çok gecikti stabil olacak diyede bu kadar geciktirilmez ki bunu söyleme sebebim daha z5 lere gelmedi hepsini bi seferde vereceğini zannetmiyorum bizi daha epey bekletir gibime geliyor
Napalım sağlık olsun diyorum aralıktan beri sıkı takipteyim ama şevkim kırıldı artık olmasada olur moduna aldım kendimi safa yatalım birazda :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z2 Android 7.0 N görür :cigara:

Üst Alt