Peocawe
Üye
NSRT ile cihazı sıfırlamak?
L925 kullanıyorum ve Lumia Cyan güncellemesi felan kurulu. Zaten şarj konusunda baya şikayetçiyim ve internetten araştırdığıma göre cyan güncellemesi olanlar 1 günü çıkaramıyormuş şarj konusunda. Benim de aynı yarım gün anca gidiyor batarya. NSRT'ile sıfırlasam cyan güncellemesi kalkar mı? yoksa sadece cihazı mı sıfırlar güncellemeler kalır mı?

Yani akıllı telefonda her şeyi yapabiliyoruz diye de ..kunu çıkarmamak lazım yani bizimde yaşamamız lazım
arada yemek falan yemek, dışarı çıkmak lazım. Oksijene de ihtiyacımız var. Dışarıda da yaşam diye bir şey var. Abartmayalım sayın kardeşlerim. 

Ben denemek amaçlı akşam 8 gibi şarjdan çektim ekranı hiç kapatmadan forumları gezdim, whatsapp, facebook, instagram, twitter falan filan. 10-20 dakika da oyun oynadım 5 saat sonra sıfırlandı gece taktım şarja. Atıyorum Moto G kullanırken aralıksız 8-9 saat kullanabiliyodum. neredeyse 2 katı. Bunu kullanmasam da düşüyo kendi kendine şarj. Tüm kısıtlamaları yaptım arka planı felan söylemenize gerek yok.