Tavsiye NSRT ile cihazı sıfırlamak?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
NSRT ile cihazı sıfırlamak?
L925 kullanıyorum ve Lumia Cyan güncellemesi felan kurulu. Zaten şarj konusunda baya şikayetçiyim ve internetten araştırdığıma göre cyan güncellemesi olanlar 1 günü çıkaramıyormuş şarj konusunda. Benim de aynı yarım gün anca gidiyor batarya. NSRT'ile sıfırlasam cyan güncellemesi kalkar mı? yoksa sadece cihazı mı sıfırlar güncellemeler kalır mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sadece cihazı sıfırlamış olursun.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben bir çok kez denedim hiç bir faydası olmadı maalesef.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir çok kez denedim hiç bir faydası olmadı maalesef.

Ya kusura bakmayın belki sorduğum sorular saçma fakat WP platformunda yeniyim. 8.1'in kararlı sürümü çıkacak mı? yani iOS'da ki gibi betadan sonra gelen kararlı sürüm de şarj sorunu ortadan kalkacak mı? Garantiye boşa göndermeyim batarya sorunlu diye. 5 saat aralıksız kullanırsam %100den %0a düşüyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Estağfurullah, bu konuda kesin bir şey söyleyemem ama inşallah düzelme olur. Garanti dediğin ise yani servis, cihaza yazılımı yeniden yükleyip vermekten başka bir şey bilmiyor. :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu arada o kullanım şuan için gayet normal.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada o kullanım şuan için gayet normal.

Nasıl normal? Yani çoğu cihazda mı durum böyle? Bi ara kısa süreliğine L520 kullanmıştım WP8 vardı o zaman 1 günü çok rahat çıkarıyordum. O yüzden sıkıntı yapıyorum şarjı.. Bataryam mı sorunlu diye.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet. En azından çevremdekilerin ve benimki de öyle. Bence bataryan da herhangi bir sorun yok. Bana göre sorun sistemde. Daha önceki yazılımlar boştu o yüzden sistemin şarja pek etkisi de yoktu. :( bu benim düşüncem tabi, diğer arkadaşlar ne der bilemem. En iyisi onlarında fikirlerini bir alalım. :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Evet. En azından çevremdekilerin ve benimki de öyle. Bence bataryan da herhangi bir sorun yok. Bana göre sorun sistemde. Daha önceki yazılımlar boştu o yüzden sistemin şarja pek etkisi de yoktu. :( bu benim düşüncem tabi, diğer arkadaşlar ne der bilemem. En iyisi onlarında fikirlerini bir alalım. :)

Batarya da sorun olmama ihtimalini duymak iç rahatlatıcı. Dediğiniz gibi; bakıyorum da herkes 2-3 defa şarj ediyormuş 1 günde. 8.1 den sonra olmuş ne olduysa. Diğer arkadaşların da yorumunu alabilirsek iyi olur, bekleyelim bakalım. Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Valla benim 520 daha kötü.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Valla benim 520 daha kötü.

dediğim gibi L520 kullanırken WP8 de full 3g açık çok rahat 1 günü çıkarıyordum. Hatta iOS ve Android'de kullandım fakat WP kadar şarjı uzun giden bi sistem görmemiştim akıllı cihazlar arasında. Ama 8.1 herşeyi değiştirmiş.. Bırak 1 günü yarım günü bile çıkaramıyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam aralıksız 5 saat nedir, çok değil mi? Yani nasıl yapabiliyorsun, telefona tüplü dalış falan mı yapıyorsunuz. :blink: Yani akıllı telefonda her şeyi yapabiliyoruz diye de ..kunu çıkarmamak lazım yani bizimde yaşamamız lazım :zong: arada yemek falan yemek, dışarı çıkmak lazım. Oksijene de ihtiyacımız var. Dışarıda da yaşam diye bir şey var. Abartmayalım sayın kardeşlerim. :hakem:

Benim güzel kardeşlerim bence parmak, boyun ve beyin fıtığı geçirmemek için elektronik kutulara daha az bakmaya çabalamalıyız. Hayat çok kısa, kafanı telefondan kaldırıp bir bakacaksın ki yaşlanmışsın. Aaa vaktimi burada bitirmişim diyeceksin. Sonra ... :duvar2:

O değilde Laptop şarjları bile aralıksız 5 saate zor dayanır. :sirit:

• Beğen
Tepkiler: emz
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Hocam aralıksız 5 saat nedir, çok değil mi? Yani nasıl yapabiliyorsun, telefona tüplü dalış falan mı yapıyorsunuz. :blink: Yani akıllı telefonda her şeyi yapabiliyoruz diye de ..kunu çıkarmamak lazım yani bizimde yaşamamız lazım :zong: arada yemek falan yemek, dışarı çıkmak lazım. Oksijene de ihtiyacımız var. Dışarıda da yaşam diye bir şey var. Abartmayalım sayın kardeşlerim. :hakem:

Benim güzel kardeşlerim bence parmak, boyun ve beyin fıtığı geçirmemek için elektronik kutulara daha az bakmaya çabalamalıyız. Hayat çok kısa, kafanı telefondan kaldırıp bir bakacaksın ki yaşlanmışsın. Aaa vaktimi burada bitirmişim diyeceksin. Sonra ... :duvar2:

O değilde Laptop şarjları bile aralıksız 5 saate zor dayanır. :sirit:

Güzel bilgiler vermişsin lakin öyle değil benim ki. :ehe Ben denemek amaçlı akşam 8 gibi şarjdan çektim ekranı hiç kapatmadan forumları gezdim, whatsapp, facebook, instagram, twitter falan filan. 10-20 dakika da oyun oynadım 5 saat sonra sıfırlandı gece taktım şarja. Atıyorum Moto G kullanırken aralıksız 8-9 saat kullanabiliyodum. neredeyse 2 katı. Bunu kullanmasam da düşüyo kendi kendine şarj. Tüm kısıtlamaları yaptım arka planı felan söylemenize gerek yok. :ehe

Rainesto

Rainesto

Üye
bence full kullanım 5 saat gayet normal ben 920 de 4 saati anca çıkartıyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8.1 ile batarya performansının üzerine tüy diktiler bence. Sen günde 2 kere şarj ettiğine dua et. Birde 5 saat kullanıyorum diyorsun aman fazla dillendirme Microsoft duymasın. Bir güncelleme yayınlar 2 saati zor görürsün:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: serinaga, OttomaN TigeR ve Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Wp8.1 ile batarya performansının üzerine tüy diktiler bence. Sen günde 2 kere şarj ettiğine dua et. Birde 5 saat kullanıyorum diyorsun aman fazla dillendirme Microsoft duymasın. Bir güncelleme yayınlar 2 saati zor görürsün:kop2::kop2:

Az önce nsrt ile yeniden kurdum yazılımı bakalım fark olacak mı :D

Üst Alt