nsekiz - CanKartaL - yaren_dede ve alici-35 | Deneme yönetici adaylarımız | Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
Bilgi için teşekkürler, ben çöpe taşırken iz bıraktığımı hatırlamıyorum dikkat ederiz yinede:)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konuyu ben taşımıştım. 1 saatliğine de iz bırakmıştım. Onay kısmına da aceleden dikkat etmemişim :(
Vel hasıl mesaj yerine ulaştı :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir daha olmasın

Tuba

Tuba

Üye
Konuyu ben taşımıştım. 1 saatliğine de iz bırakmıştım. Onay kısmına da aceleden dikkat etmemişim :(
Vel hasıl mesaj yerine ulaştı :)

çöpe giden konulara ize gerek yok bağlantıyı zaten açamazlar birde çöpe alındığına dair mesaj gidiyor zaten :)
üzülmeye gerek yok diğer arkadaşlarda bilgi alsın diye burada dile getirdim :)

Diğer konu onay meselesi takım arkadaşınızla anlaşmanız varsa sorun değil tabi o kısmını da bilmiyorum gerçi de sonra sıkıntı olmasın diye burada tekrar dile getirmek istedim :)

kolay gelsin :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hayırlı olasun arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alici_35 aktiflik konusunda yeterli olamadığından yönetime de dahil olamamıştır, bu durumda ilerleme kaydedememiş olduğundan kendisi ile görüşmem sonucu uygun görülüp rütbesi alınmıştır.

Tuba

Tuba

Üye
alici_35 aktiflik konusunda yeterli olamadığından yönetime de dahil olamamıştır, bu durumda ilerleme kaydedememiş olduğundan kendisi ile görüşmem sonucu uygun görülüp rütbesi alınmıştır.
hiç ortalarda yoktu tamamdır...pm 'lerime de cevap vermedi....

anılbaran

anılbaran

Üye

Açıkcası bu mesajdan sonra kendi adıma korkmaya başladım :pc:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Korkmaya gerek yok arkadaslar. Aktiflik konusunda bazen problemler yasanabiliyor. Ben 2005'te uye olmama ragmen is hayati-istanbul derken yurtdisina geldigimde bos zaman bulunca aktiflesebilmistim. Fakat su siralar teknolojik dengesizliklerden oturu sikintilar yasadigim icin Forumumuza ayirmak istedigim sureyi dengeli olarak kullanamiyorum. Ben bile bana verilen rutbeyi bu nedenden oturu iade etmeyi bile dusundum.
Bence onemli olan forumda bulunabilmek, paylasabilmek ve yardimlasabilmek. Rutbe sadece teferruat...:D

Asil olan kalbimizdeki MaxiCep sevgisi:yuru

• Beğen
Tepkiler: anılbaran, ~N.A.W.Y~ ve CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Korkmaya gerek yok arkadaslar. Aktiflik konusunda bazen problemler yasanabiliyor. Ben 2005'te uye olmama ragmen is hayati-istanbul derken yurtdisina geldigimde bos zaman bulunca aktiflesebilmistim. Fakat su siralar teknolojik dengesizliklerden oturu sikintilar yasadigim icin Forumumuza ayirmak istedigim sureyi dengeli olarak kullanamiyorum. Ben bile bana verilen rutbeyi bu nedenden oturu iade etmeyi bile dusundum.
Bence onemli olan forumda bulunabilmek, paylasabilmek ve yardimlasabilmek. Rutbe sadece teferruat...:D

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum abi. Şahsen rütbem olmadan da elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyordum, şu saatten sonra rütbem alındı diye de yardım etmeyi kesecek değilim. Önceden sadece üyelere yardımcı olabiliyordum şimdi ise elimden geldiğince yönetimimize de yardımcı olmaya çalışıyorum, fark bu :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714, Nextman ve ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum abi. Şahsen rütbem olmadan da elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyordum, şu saatten sonra rütbem alındı diye de yardım etmeyi kesecek değilim. Önceden sadece üyelere yardımcı olabiliyordum şimdi ise elimden geldiğince yönetimimize de yardımcı olmaya çalışıyorum, fark bu :)
aynen o durumdayım abi :) tam destek yardım ve elimden geldiğince yönetim :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714 ve CanKartaL
anılbaran

anılbaran

Üye

Katılıyorum :alkis

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teoman ve Özcana katılıyorum hep birlikte elimizden geldiğince yardımlaşarak devam ederiz inşallah.Saygılar:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714, ~N.A.W.Y~ ve CanKartaL
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sona Kalan dona Kalır Ama tebrik etmemekde Olmaz Tebrik ederim Başarılarınızın Devamını Dilerim

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Kapanmış şikayetlere göz atarken buldum, çok hızlıyım :pc::D Şikayetlerde bi azalma oldu okulların açılması etkiledi galiba.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kapanmış şikayetlere göz atarken buldum, çok hızlıyım :pc::D Şikayetlerde bi azalma oldu okulların açılması etkiledi galiba.

Maşallah ofiste olduğum sıralarda panele bakacam ama hep geç kalıyorum sanırım :allalla:aktifliğinizi beğeniyorum anıl bey :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
anılbaran

anılbaran

Üye
Aynen azaldı çok şükür :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt