Mamicuk Üye By Burhann 2010' Alıntı: Yeni güncelleme ile düzelteceğim Genişletmek için tıkla ... 9.67 Fix (Düzeltme) Güncellenmesi yayınlandı.
By Burhann 2010' Alıntı: Yeni güncelleme ile düzelteceğim Genişletmek için tıkla ... 9.67 Fix (Düzeltme) Güncellenmesi yayınlandı.
ayadoge Üye Tamami türkçe güzel cevrilmiş olursa kullanmayi düşünüyorum sabirsizlikla yeni sürümu bekliyoruz emegine saglik burhan kardeş
Tamami türkçe güzel cevrilmiş olursa kullanmayi düşünüyorum sabirsizlikla yeni sürümu bekliyoruz emegine saglik burhan kardeş
By Burhann 2010 Üye Konu Sahibi Wandeta' Alıntı: Banlanma durumu varmı bunda Genişletmek için tıkla ... Evet Mesaj birleştirildi: 25 Nis 2020 mutlu772' Alıntı: Emeğine yüreğine sağlık teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Wandeta' Alıntı: Banlanma durumu varmı bunda Genişletmek için tıkla ... Evet Mesaj birleştirildi: 25 Nis 2020 mutlu772' Alıntı: Emeğine yüreğine sağlık teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
By Burhann 2010 Üye Konu Sahibi Wandeta' Alıntı: S7 edge kuramadım.whatsapp var silemiyorum devredışı bırakıp kurmaya çalıştım kurulmadı Genişletmek için tıkla ... Silmeden yukleyemessin
Wandeta' Alıntı: S7 edge kuramadım.whatsapp var silemiyorum devredışı bırakıp kurmaya çalıştım kurulmadı Genişletmek için tıkla ... Silmeden yukleyemessin
Wandeta Üye By Burhann 2010' Alıntı: Silmeden yukleyemessin Genişletmek için tıkla ... Sistem uygulaması tamamen silemiyorum başka bir yöntem yokmu acaba
By Burhann 2010' Alıntı: Silmeden yukleyemessin Genişletmek için tıkla ... Sistem uygulaması tamamen silemiyorum başka bir yöntem yokmu acaba
By Burhann 2010 Üye Konu Sahibi Wandeta' Alıntı: Sistem uygulaması tamamen silemiyorum başka bir yöntem yokmu acaba Genişletmek için tıkla ... Var imza değişikliliği yapmak Mesaj birleştirildi: 11 Eki 2020 bveo1990' Alıntı: Güncellemeleri buradanmi yoksa site üzerinden mi yapiliyor bunun Genişletmek için tıkla ... Buradan ben yapıyorum
Wandeta' Alıntı: Sistem uygulaması tamamen silemiyorum başka bir yöntem yokmu acaba Genişletmek için tıkla ... Var imza değişikliliği yapmak Mesaj birleştirildi: 11 Eki 2020 bveo1990' Alıntı: Güncellemeleri buradanmi yoksa site üzerinden mi yapiliyor bunun Genişletmek için tıkla ... Buradan ben yapıyorum
bveo1990 Üye By Burhann 2010' Alıntı: Var imza değişikliliği yapmak Mesaj birleştirildi: 11 Eki 2020 Buradan ben yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş tekrar eline sağlık şuanda bunu kullanıyorum fakat bu güncelleme sıkıntı olur nedeni ise daima forumup takip etmek gerek kendi içinden bir tıklama olsa güzel olabilirdi
By Burhann 2010' Alıntı: Var imza değişikliliği yapmak Mesaj birleştirildi: 11 Eki 2020 Buradan ben yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş tekrar eline sağlık şuanda bunu kullanıyorum fakat bu güncelleme sıkıntı olur nedeni ise daima forumup takip etmek gerek kendi içinden bir tıklama olsa güzel olabilirdi
Wandeta Üye By Burhann 2010' Alıntı: Var imza değişikliliği yapmak Mesaj birleştirildi: 11 Eki 2020 Genişletmek için tıkla ... Ben anlamam siz yapabilirmisiniz
By Burhann 2010' Alıntı: Var imza değişikliliği yapmak Mesaj birleştirildi: 11 Eki 2020 Genişletmek için tıkla ... Ben anlamam siz yapabilirmisiniz
By Burhann 2010 Üye Konu Sahibi Wandeta' Alıntı: Ben anlamam siz yapabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Hallederiz
By Burhann 2010 Üye Konu Sahibi ocantas' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim