notebook mu masaüstümü kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi
notebook mu masaüstümü kararsızım
arkadaşlar öncelikle s.a ben inşallah bilgisayar almayı düşünüyorum sizce 2.60 ghz 2gb ramlı masaüstümü yoksa 2.60 ghz 4gb ramlı dizüstümü ben diz üstünün çabuk ısınacağını düşünüyorum ha bide bunlar prototaypı kaldırırmı

Uhops

Uhops

Üye
prototype kaldırıp kalırmaması ram ve işlemciyle değil ekran kartıyla alakalı.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
eğer notebook alacaksan yonga setine bak . Eğer yonga seti intel ise alma. Çünkü ekran kartı da intel olacaktır. Yonga seti ya amd ya da nvidia olsun. Notebook ister 8 gb ram olsun ekran kartı intel olursa olmaz.:oke:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
sen bütçeni yazsan forumdakiler daha iyi yardımcı olurlar

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi
sen bütçeni yazsan forumdakiler daha iyi yardımcı olurlar

max 1000 tl 1001 tl bile olamaz çok iyi olmasına gerek yok zaten bu fiyata pek iyi olmaz demişler benim şuanki pc counterın yüksek grafiğinde kasıyor :D benim pc 1998 model de

- - - Eklendi - - -

almayı düşündüğüm pc bu. http://m.istanbulbilisim.com.tr/nfh-g161-4l05v-b-casper-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,60093.html

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
max 1000 tl 1001 tl bile olamaz çok iyi olmasına gerek yok zaten bu fiyata pek iyi olmaz demişler benim şuanki pc counterın yüksek grafiğinde kasıyor :D benim pc 1998 model de

- - - Eklendi - - -

almayı düşündüğüm pc bu. http://m.istanbulbilisim.com.tr/nfh-g161-4l05v-b-casper-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,60093.html

Bak benim yorumumu hiç dikkate almamışsin. O pc intel ekran kartlı . Oyun oynayacaksan onu alma.

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya hoşuma gittiydi sizim bildiğiniz max 1000 tlye pc varmı peki

- - - Eklendi - - -

Bak benim yorumumu hiç dikkate almamışsin. O pc intel ekran kartlı . Oyun oynayacaksan onu alma.

peki bu pc pes 2012 H.A.W.X COD 4 VEYA BLACK OPS GİBİ OYUNLARI KALDIRMAZMI

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
belki . Pek zannetmiyorum. Ama tavsiyem intel yonga setli almaman

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi

peki teşekkürler....................bide buna baksanız lütfen 1000 tl civarı bi pc söyleyin :( peki bu buda olmassa artı atıcam kendimi

- - - Eklendi - - -

peki teşekkürler....................bide buna baksanız lütfen 1000 tl civarı bi pc söyleyin :( peki bu buda olmassa artı atıcam kendimi

- - - Eklendi - - -

allahım 2 kere gitmiş vay anasını link bile gözükmemiş http://www.bizdehesapli.com/casper-nirvana-nsh-3470-4l35v-core-i5-3470-4-gb-ram-500-gb-hdd-ati-hd7350-windows-8-masaustu-bilgisayar-urun-3470-4L35V#detay

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

allahım 2 kere gitmiş vay anasını link bile gözükmemiş http://www.bizdehesapli.com/casper-nirvana-nsh-3470-4l35v-core-i5-3470-4-gb-ram-500-gb-hdd-ati-hd7350-windows-8-masaustu-bilgisayar-urun-3470-4L35V#detay

Bak bunun yonga seti ati. Bu alınabilir . Ama hd 7350 ne kadar iyi bilmiyorum.

Uhops

Uhops

Üye
Bu laptop çok iyi i3 fakat gt635m var ve sarjı 7saat üstünde gidiyor.link:

motherwell

motherwell

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

allahım 2 kere gitmiş vay anasını link bile gözükmemiş
ekran kartı iyi değil arkadaşım başka bir ekran kartı olsaydı daha iyi olurdu:nono:

terkidiyar_

Üye
    Konu Sahibi
bunu almaya karar verdim

Baskentliia

Baskentliia

Üye
bilgisayar iyi ekran kartı daha iyi olabilir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Laptopa takamazsın ! Ayrıca intel yonga seti diye birşey yok var aslında ama alma diye birşey yok bende intel yonga seti var ayrıca nvidia var laptoplar böyle hepsinde intel vardır eğer işlemcin falan intel ise muhtemelen hd 4000 vardır. Ancak o normal kullanımda. Ayriyetten amd veya nvidia olanlara bak tek intel olanları alma. Yani bak üzerinde nvidia veya amd radeon ile ilgili birşey varmı. Bazı modeller hariç laptopa ekran kartı takamazsın. Heleki 1000 tl altındaki laptoplara zaten takılmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt