Notebook almayı düşünüyorum marka ve model olarak sizin fikriniz nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gulec98

gulec98

Üye
    Konu Sahibi
Notebook almayı düşünüyorum marka ve model olarak sizin fikriniz nedir?
arkadaşlar bir konuda yardım istemek için rahatsız ettimsizi. su 20 gün içinded diyelim bir laptop almayı düşünüyorum ve özellik olarak epey arastirdim hp fiyat bakımından ii duruyor simdilik ama aynı fiyat çerçevesinde bir sürü pc var tabi hepsinin 1-2 özelliği değişik neye dikkat etmek lazım benim aklındaki iki model şöyle : HP G6-1095ET ve hp g6 1040et ikiside aynı gibi duruyor ama işlemci veya e-sata gibi özellikler ayırıyor pc leri yine bu fiyat duzeyinde 1.300 filan işte sizin ,önereblleceıınız pc leri bekliyorum yardımlarınız için teşekkürler=)

DPool

DPool

Üye

Şuna bi bak.Bende asus hastalığı olduğu için bunu öneriyorum.İ5 işlemcisi var turbo boost ile 2.9 oluyor.4 GB RAM,1 GB Nvidia Geforce NV520 ekran kartı.

gulec98

gulec98

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler göndermiş olduğun ürünü inceledim gayet güzel flyatıda uygun geldi... başka arkadaslarda benim verdiğim marka ve arkadasin göndermiş olduğu pc leri inceleyip fikirlerini söyleye bilir mi?

futbol123

futbol123

Üye
arkadaşlar bir konuda yardım istemek için rahatsız ettimsizi. su 20 gün içinded diyelim bir laptop almayı düşünüyorum ve özellik olarak epey arastirdim hp fiyat bakımından ii duruyor simdilik ama aynı fiyat çerçevesinde bir sürü pc var tabi hepsinin 1-2 özelliği değişik neye dikkat etmek lazım benim aklındaki iki model şöyle : HP G6-1095ET ve hp g6 1040et ikiside aynı gibi duruyor ama işlemci veya e-sata gibi özellikler ayırıyor pc leri yine bu fiyat duzeyinde 1.300 filan işte sizin ,önereblleceıınız pc leri bekliyorum yardımlarınız için teşekkürler=)
ekran kartı kötü gösterdikleriniz laptopların oyun oynanmaz

Şuna bi bak.Bende asus hastalığı olduğu için bunu öneriyorum.İ5 işlemcisi var turbo boost ile 2.9 oluyor.4 GB RAM,1 GB Nvidia Geforce NV520 ekran kartı.
ekran kartı kötü o fiyata 128bit ekran kartı alınır.
bu laptobu almanızı tavsiye ederim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
berke sana bişey soracam dayımda samsung diz üstü bilgisayar var 1 sene olmuş alalı özellikleri intel pentium dual core 2.60 ghz 4 gb kingston ram 1 gb ati radeon ddr3 ekran kartı windows 7 ultimade yüklü dayım diyo sana 1 milyara bırakayım diyo dayımda zaten 1650 ye almış sence bu bilgisayarımı alayım yoksa 0 diz üstümü alayım benim diz üstü baya eskidi bozuldu yeni almak istiyorum bi yardım edersen iyi olur :oke:

futbol123

futbol123

Üye
berke sana bişey soracam dayımda samsung diz üstü bilgisayar var 1 sene olmuş alalı özellikleri intel pentium dual core 2.60 ghz 4 gb kingston ram 1 gb ati radeon ddr3 ekran kartı windows 7 ultimade yüklü dayım diyo sana 1 milyara bırakayım diyo dayımda zaten 1650 ye almış sence bu bilgisayarımı alayım yoksa 0 diz üstümü alayım benim diz üstü baya eskidi bozuldu yeni almak istiyorum bi yardım edersen iyi olur :oke:

o fiyata i3 özellikli laptop alırsın dual core eskidi artık:oke:

gulec98

gulec98

Üye
    Konu Sahibi
LG A520-X.AC5RT i5-2410M 4GB
500GB 15.6 Windows 7 ucuz olmasının sebebi nedir acaba aynı özellikte baska bi marka olsa 2 bin tl nin aşağısında olmaz sanırım

futbol123

futbol123

Üye
LG A520-X.AC5RT i5-2410M 4GB
500GB 15.6 Windows 7 ucuz olmasının sebebi nedir acaba aynı özellikte baska bi marka olsa 2 bin tl nin aşağısında olmaz sanırım
Lg genelde fiyatları uygun tutuyor.Kaliteli bir marka:oke:

lord1902

Üye
Asus K53SV-SX071V

gulec98

gulec98

Üye
    Konu Sahibi
LG nin fiyatı ve özelliklerini görünce bu fiyat çok tuzlu geldi. Tabi o da asus ve özelliklerinden gelen fark olsa gerek=)

elive

elive

Emekli Yönetici
MARKA tavsıyesii 1.segment markalar ASUS TOSHIBA DELL 2.segment markalar ACER SAMSUNG HP

gulec98

gulec98

Üye
    Konu Sahibi
buyuk bir ihtimal LG yi almayı dusunuyorum hem fiyatı iyi hemde özellikleri. Tabi o fiyata buna yakın diğer pc lerl değerlendireceğim cunku pc yi almama daha bi 10-15 gun var hem LG kullanan arkadaslarin yorumunu hemde başka pc fiyatlarını bekliyorum..

Birde Berke ye teşekkürler pc yi tanıttığı için=)

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
asus n53sx 202v gerçekten harika bir pc ben aldım çok ta memnunum tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt