notebook alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
notebook alacağım
Arkadaşlar notebook alacağım aradığım özellikler intel core i5 işlemcili 4gb ram nvidia 1gb ekran kartı en az 320 gb hard diskli bir bilgisayar istiyorum ayırabileceğim miktar 1500-2000 TL arası. Bilgisayar özelliklerinden çok anlamam. Kaliteli bir bilgisayar olsun. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

futbol123

futbol123

Üye
Hangi amacla kullanicaksiniz oyun oynamayacaksaniz 700tl ye bile notebook var

aslankaplants

aslankaplants

Üye

bu bilgisayar var bakabilirsin

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4792175][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Hangi amacla kullanicaksiniz oyun oynamayacaksaniz 700tl ye bile notebook var[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Tabiki oynarım kaliteli bir bilgisayar olmasını istiyorum. Packard Bell in bilgisayarları nasıldır? [COLOR="silver' Alıntı:
- - - Eklendi - - -[/COLOR]

bu bilgisayar var bakabilirsin
İnceleyeceğim. :oke:

astoncon

Üye
mademki oyuun için başka laptop tanımam :good:

futbol123

futbol123

Üye

kesinlikle bu notebook u öneriyorum yeni nesil i7 işlemci 1.sınıf ekran kartı ve bu notebookta ısınma sorunu olmaz kasası metal ve çok şık duruyor :)

- - - Eklendi - - -

biraz daha ucuz olsun derseniz

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4801786][COLOR=DarkRed][SIZE=3][COLOR=DarkRed][SIZE=3][URL="http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p5c-s02tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gt650m-156-dvdrw-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60462' Alıntı:
VATAN COMPUTER - SAMSUNG - NP550P5C CORE İ7-3610QM 2.30GHZ-8GB DDR3-1TB-2GB GT650M-15.6''-DVDRW-BT-W7PRE - Notebook[/URL]
kesinlikle bu notebook u öneriyorum yeni nesil i7 işlemci 1.sınıf ekran kartı ve bu notebookta ısınma sorunu olmaz kasası metal ve çok şık duruyor :)[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

biraz daha ucuz olsun derseniz [/SIZE][/COLOR]

Birincisi verebileceğim miktar en fazla 2000 TL. Hp pek düşünmüyorum ısınma sorunundan dolayı.

Linkteki notebook nasıldır?

futbol123

futbol123

Üye
Birincisi verebileceğim miktar en fazla 2000 TL. Hp pek düşünmüyorum ısınma sorunundan dolayı.

Linkteki notebook nasıldır?
berbat oyun oynanmaz
tamam hafta sonu %25 indirimler oluyor ozaman alırsınız samsung notebook u 2000tl oluyor :)

- - - Eklendi - - -

1.sınıf ekran kartı kesinlikle bu laptop u tavsiye ederim f/p canavarı

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4803565][COLOR=DarkRed][SIZE=3][COLOR=DarkRed][SIZE=3] berbat oyun oynanmaz tamam hafta sonu %25 indirimler oluyor ozaman alırsınız samsung notebook u 2000tl oluyor :)[/SIZE][/COLOR] [COLOR=silver]- - - Eklendi - - -[/COLOR] [url=http://www.electroworld.com.tr/urunler/packard-bell-ts44-hr-616tk-dizustu-bilgisayar.aspx]Packard Bell TS44-HR-616TK Dizüstü Bilgisayar - Electro World[/url] 1.sınıf ekran kartı kesinlikle bu laptop u tavsiye ederim f/p canavarı[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Bu güzelde beyaz kasa olmasa. :s Siyah kasası varsa çok güzel olur. :good: [COLOR="silver' Alıntı:
- - - Eklendi - - -[/COLOR]

Herkes o notebook için çözünürlüğü düşük falan demiş. :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
Bu güzelde beyaz kasa olmasa. :s Siyah kasası varsa çok güzel olur. :good:

- - - Eklendi - - -

Herkes o notebook için çözünürlüğü düşük falan demiş. :hmmm
Beyaz daha güzel bence hangi notebook için?

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Ben beyaz sevmiyorum ya yokmu bunun siyahı? Packard Bell için

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Aynı ürün vatan bilgisayarda da varmı bi bakabilir misin?

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Peki notebook alırken nelere dikkat etmeliyim? İyi notebooku nasıl anlarım?

futbol123

futbol123

Üye
Peki notebook alırken nelere dikkat etmeliyim? İyi notebooku nasıl anlarım?
İlk önce markasına bakın casper exper haier gibi dandik markalara hiç bakmayın.Kasasına bakın metal olursa ısınma sorunu olmaz plastik olursa ısınma oluyor ve fan çıkışının büyük olmasına bakın bazı notebookların küçüktür ve ısınma sorunu olur.işlemcisi ve ekran kartının güçlü olmasına bakın en az i5 işlemci ve gt555m ati 6770m olması lazım

- - - Eklendi - - -

Elektrowordden neden almak istemiyorsunuz?

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4804543]
İlk önce markasına bakın casper exper haier gibi dandik markalara hiç bakmayın.Kasasına bakın metal olursa ısınma sorunu olmaz plastik olursa ısınma oluyor ve fan çıkışının büyük olmasına bakın bazı notebookların küçüktür ve ısınma sorunu olur.işlemcisi ve ekran kartının güçlü olmasına bakın en az i5 işlemci ve gt555m ati 6770m olması lazım

- - - Eklendi - - -

Elektrowordden neden almak istemiyorsunuz?
[/QUOTE]

Anladım sağol. Açıkçası benim aklımda Packard Bell almak vardı. Arkadaşlarım asus lenovo hp sony falan al diyince fikrim değişti ama Packard Bell den vazgeçmedim. Geçenlerde sony mağzasına baktım i5 işlemcili sanırım 1gb ekran kartlı bilgisayara 2000 TL diyince sony den de vazgeçtim. Beyaz istemiyorum bilgisayarı çünkü pek temiz kullanmam leke tutar falan bende çok hassasım bu konularda. Electro World den alırım da daha ucuza başka bir mağazadan bulurum diye düşünüyorum. Bilgisayar hoşuma gitti tek sorun rengi. :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
Anladım sağol. Açıkçası benim aklımda Packard Bell almak vardı. Arkadaşlarım asus lenovo hp sony falan al diyince fikrim değişti ama Packard Bell den vazgeçmedim. Geçenlerde sony mağzasına baktım i5 işlemcili sanırım 1gb ekran kartlı bilgisayara 2000 TL diyince sony den de vazgeçtim. Beyaz istemiyorum bilgisayarı çünkü pek temiz kullanmam leke tutar falan bende çok hassasım bu konularda. Electro World den alırım da daha ucuza başka bir mağazadan bulurum diye düşünüyorum. Bilgisayar hoşuma gitti tek sorun rengi. :hmmm
Rengi fazla sorun yapmayın bende siyah renk notebook kullanıyorum sevmiyorum açıkçası beyaz olsa daha güzel olur diyorum tabi zeyk meselesi ve beyaz renk daha gösterişli ve daha şık durur siyaha göre siyah laptoptada kirler belli oluyor hatta daha çok belli oluyor tüyler ve tozlar çok belli oluyor siyah renk oldugu için

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4804923]
Rengi fazla sorun yapmayın bende siyah renk notebook kullanıyorum sevmiyorum açıkçası beyaz olsa daha güzel olur diyorum tabi zeyk meselesi ve beyaz renk daha gösterişli ve daha şık durur siyaha göre siyah laptoptada kirler belli oluyor hatta daha çok belli oluyor tüyler ve tozlar çok belli oluyor siyah renk oldugu için
[/QUOTE]

Bakalım ya alırım belki beyazı hiç belli olmaz. İnternette araştırıyorum da yorumlar gayet iyi ısınma sorun olmuyormuş ama soğutucu öneriyorlar. Soğutucu alsak nasıl olur? Isınma sorunu olmaz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...