Tavsiye notebook alacağım öneriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
notebook alacağım öneriniz ?
bir laptop alıcam ama çok kararsız kaldım laptopda oyunda oynıyacagım en az 6-8 gb ram 2 gb ekran kartı olsun bı laptop onerınzı varmı ve mumkunse klavyesı aydınlatmalı olsun uzu nsure gıdıcek kalıtelı bısı olması lazım fıyat oalrakda 2000 tl cıvarında ama bıraz daha çıkılabılır

_RYUK_

_RYUK_

Üye

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
hançer

hançer

Üye
sony vaıo alabilirsin tasarımı kalitesi ve oyunlarda fazla ısınmıyor klavyesi de aydınlatmalı

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sony nın tasarımıda oldukca guzel

Orkun36

Üye
bir laptop alıcam ama çok kararsız kaldım laptopda oyunda oynıyacagım en az 6-8 gb ram 2 gb ekran kartı olsun bı laptop onerınzı varmı ve mumkunse klavyesı aydınlatmalı olsun uzu nsure gıdıcek kalıtelı bısı olması lazım fıyat oalrakda 2000 tl cıvarında ama bıraz daha çıkılabılır

Marka olarak lenovo önerebilirim, fiyat bakımından daha cazip olabiliyor, alttaki model kampanyada,

Uhops

Uhops

Üye
En üsteki linkteki laptop bütün oyunları Full HD'de çok kaliteli oynarsın. Yaza fiyatlar 2000tl'ye yaklaşır gibi.

MaxipmaN

Üye
vaio üretimi durdu diyorlardı sölim

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
sony almayın artık üretilmiyor hocam

messevim

messevim

Üye
Marka olarak lenovo önerebilirim, fiyat bakımından daha cazip olabiliyor, alttaki model kampanyada,

Bunu alacağına üzerine 100 lira daha ekleyip bunu alabilir. Çok daha mantıklı.

Orkun36

Üye
Bunu alacağına üzerine 100 lira daha ekleyip bunu alabilir. Çok daha mantıklı.

Yalnız bu cihazda windows yok, bu da ek masraf demek, freedos.

messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5

Orkun36

Üye
Ek masraf mı ? ;) kardeşim internet üzerinden on binlerce windows 7 windows 8 dosyaları mevcut
Legal mi? O şekilde kurduğun bir windows üzerinde misal, kredi kartı ile işlem yapmak ne kadar doğru?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bende freedos aldim legal kurdum hcbir srun yok kafmda rahat

Takipçi Satın Al

Üst Alt