Ekran kartı önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Darboğaz yapmasın diye işlemcide alacam sistemi yeniliyorum galiba :bangin:
Intel® Socket 1156 Core™ i7 Processor/Core™ i5 Processor/Core™ i3 Processor/ Pentium® Processors

Yazıyor ya anakartın sitesinde socket 1150 ve 1151 biliorum ben 1156 ne oluyor bu arada :/

işlemci olarak 1150 pinli modellerden alman gerek, 1151 yada 1156 gibi olanlardan sakın alma uymaz.

Sanırım aradığımda bu zaten güç kaynağınıda değiştirecem işlemci ile birlikte öncelikle bir ekran kartımı alayımda psu o kadar pahalı bir ürün değilmiş baktımda 300 tl 700 watt bir psu bulabildim
700 w alma, bu ekran kartının harcayağı en fazla güç 150 yada 200, bende gtx 960 4gb modeli var, 600 w psu kullanıyorum. yetiyor.

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
700 w alma, bu ekran kartının harcayağı en fazla güç 150 yada 200, bende gtx 960 4gb modeli var, 600 w psu kullanıyorum. yetiyor.

Olmazsa öyle yaparım :)
Senin işlemci ne peki sorması ayıp

Edit :
Uymaz demişsin 1156 ama anakartın sitesinde böyle yazıyor uymaz dediğin konu ne

turancen

turancen

Üye
Olmazsa öyle yaparım :)
Senin işlemci ne peki sorması ayıp

Edit :
Uymaz demişsin 1156 ama anakartın sitesinde böyle yazıyor uymaz dediğin konu ne
benim sistemim
İntel G3220 3ghz +Evga gtx960 4gb 128bit + 4gb x2 1600 ddr3 ram + Gigabyte Z87M-D3H Intel 1150pin Z87 + 120gb ssd + 1tb 32mb

Bana senin anakartın tam ismini verirmisin, ona göre yazayım

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
Asus p7h55 usb 3.0 diye geçiyor :)

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
bu

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Piyasada da sıfır 1156 zor bulunacağından sıkıntı

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
1156 pin üzerine 1155 1150 ve 1151 pin çıktı sizce bulunur mu? [emoji3]

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Pff bir süre daha bekleyecem o zaman anakart işlemci derken :(
Kardeş bendede i3 550 işlemci var şimdilik Asus r7 265 ekran kartı alıp idare etcem. Bendede LGA 1156 anakart var. Sonradan belki işlemciyi falanda değiştirip bir tane daha r7 265 alıp iki ekran kartıyla kullanırım yapcak başka şey yok

turancen

turancen

Üye
Bak burda satılıyor, hem i5 işlemci hemde anakart, tabi bu fiyata 150 daha katıp 1150 anakart ve i3 işlemci alınır :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Aman kardeş anakartın markası bile belli değil

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya sıkıntı biraz sabredip anakart alıp üstüne ekran kartı işlemci ve güç kaynağı zamanla topluyacam artık
Bir anakart önerin bu arada :D

İşlemci i5 4690 almayı düşünüyorum
Güç kaynağıda 700 watt birşey
Ekran kartıda artık burdaki yardımlarınızdan yola cıkarak son kararımı vereceğim :))

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Güç kaynağını abartıyorsunuz
Ben 5960X vs X99 ve iki tane 980 taktım dedikten sonra acaba 700 az mı gelir diye düşünün
Sizin sistemleriniz max 450-550 kullanır zaten gtx960 max (o da % 100 yük altında)

4460 ve 970 alın
Oyunda ekran kartı daha önemli

Yok ben render da alırım video da montajlarım diyorsan 4790 + 960 al orta-üst oyun sitemi hemde render da rahat yaparsın

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
Güç kaynağını abartıyorsunuz
Ben 5960X vs X99 ve iki tane 980 taktım dedikten sonra acaba 700 az mı gelir diye düşünün
Sizin sistemleriniz max 450-550 kullanır zaten gtx960 max (o da % 100 yük altında)

4460 ve 970 alın
Oyunda ekran kartı daha önemli

Yok ben render da alırım video da montajlarım diyorsan 4790 + 960 al orta-üst oyun sitemi hemde render da rahat yaparsın

Abartmak değil be üstad yanarsa korkusu var şimdi düşünsene alıyorum takıyorum bütün parçaları güm :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Abartmak değil be üstad yanarsa korkusu var şimdi düşünsene alıyorum takıyorum bütün parçaları güm :D
Eğer düşük alırsanız max psu Güme gider
Eğer kaliteli ise hiç gitmez
Bence 80+ Gold ve üstü bi psu alın 600watt gayet yeterli olur eğer anakart izin verirse 2. Ekran kartını bile kaldırır

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize Ayrı Ayrı teşekkür ediyorum beni aydınlattığınız için inşallah aralık ayında yenileceyeceğim anakartımı işlemcimi ramimi ve ekran kartımı :)

Üst Alt