Notebook Alacağım, Fikriniz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

India

Üye
    Konu Sahibi
Notebook Alacağım, Fikriniz Nedir?
Selam;

Bütçeme uygun iki taşınabilir bilgisayar buldum. İkisinden birini alacağım fakat kararsız kaldım. Sizin önerilerinizi bekliyorum:

Oyun amaçlı almıyorum. Sadece internet ve bikaç küçük çaplı program kullanacağım. Teşekkürler.

gulec98

Üye
lenova daha mantıklı en azından win 7 var 100 tl ordan fark fark var.yoksa aralarında çok fark yok. Ama bana tavsiye edilen pc yi bende tavsiye edeyim hem hız hem oyun yapamayacağın hiç bisi yok gibi duruyor. Bir kaç güne ben alıyorum sizde bi göz atın fiyat slzlnkllerden biraz fazla=)

caglet

Üye
Fujıtsu nedir ya Lenovo daha iyi olur

sana şiddetle öneririm.verdiğin parayı hak edecek bir laptop.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kendi kullandığım laptopu tavsiye edebilirim ama senin bütçenin 300 tl üstünde. Sadece oyun değil herşeyi yapabiliyorsunuz bu laptopla:

Alıyorsanız bir kere alın fiyat/performans alın ve birazda bütçenizi arttırın. Eğer bütçeniz çok kısıtlıysa arkadaşların önerileride çok uygun.

burdaki modellere bakın forum istanbuldaki kipa marketinde Probook notebook i3 işlemcili harici ati 5000 yazıyordu ekran kartlı 2gb ramli 729tl di bir onada bakın

India

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim. ama bunların hiçbirine bütçem yeterli değil eski bilgisayarı 300-400 civarı bi fiyata verip biraz da kendim ekledim. bu mesajı lenovo g560 dan yazıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...