Uygulama note2 mesajlaşma sorunu lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yunus1309

yunus1309

Üye
    Konu Sahibi
note2 mesajlaşma sorunu lütfen yardım
Arkadaşlar bir haftadir cihazı kullaniyorum herseyinden çok memnunum fakat mesajlarda sıkıntı çıkıyo sms gönderirken mesajlarin tamamı siliniyo hiç mesaj yok yaziyo sms gitmiyor cihazı kapatıp açıyorum mesajlar geliyo en son gönderdiğim mesaj o zaman gitmeye başlıyor nette aradım ama boyle bi sorunla karşılaşan bulamadım eğer bi çözümü varsa başına böyle birşey gelen varsa bilmek istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim. ...

aleranol

aleranol

Üye
Telefonun stabilitesini bozan birşeyler var. Fabrika ayarlarına döndürmeyi denemelisiniz.

yunus1309

yunus1309

Üye
    Konu Sahibi
Aşırı program falan da yok ama cihazda 1 tane oyun var sadece belli bi süre sonra mesajlar durduruldu diye uyarı geliyor ekrana kapatıp açıyorum düzeliyor yazılımsal bi sorun mu sizce

furkann20

furkann20

Üye
büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun..

madem fazla dosya ve uygulamanız yok format atmanız güzel bir çözüm olacaktır..

yunus1309

yunus1309

Üye
    Konu Sahibi
Akşam bi deneyeyim yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim ...

yunus1309

yunus1309

Üye
    Konu Sahibi
Cihaza format attım dün ama gece yine mesajlar durduruldu hatası aldım baska neden olabilir arkadaşlar bu sorun kafama çok takılıyor uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum

aleranol

aleranol

Üye
Telefona herhangibi bir sms uygulaması sistem uygulaması vs. Kurduysan da olabilir. Veya rootlumuydu?

yunus1309

yunus1309

Üye
    Konu Sahibi
Root yok yeni cihaz bu sorun çıkınca go sms pro yükledim yine aynı sorunla karşılaştım acaba garantiye göndersem bi faydası olur mu sisteme hatası garanti kapsamında mı bi bilginiz varmı

- - - Eklendi - - -

Root yok yeni cihaz bu sorun çıkınca go sms pro yükledim yine aynı sorunla karşılaştım acaba garantiye göndersem bi faydası olur mu sisteme hatası garanti kapsamında mı bi bilginiz varmı