Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaNote II Açılış sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
ahmet168
Üye
Konu Sahibi
Note II Açılış sorunu
Arkadaşlar elimde note 2 var ancak açılmıyor. sadece güç düğmesine bastığımda samsung galaxy note 2 gt-n7100 yazıyo ve kalıyo ne yapmalıyım ?Yahu yardım edebilecek hiç mi kimse yok ya :/
fnldstntn
Üye
Recoverye girip sıfırlamayı denedinizmi_?
ahmet168
Üye
Konu Sahibi
hiç birşeye girmiyor çok denedim ama banamısın demiyo gavur telefon. öylece bekliyo sansung galaxy note 2 gn7100 yazısında
Telefon soft brick olmuş olabilir. Recovery açılıyorsa soft brick olmuştur. Yok o da olmazsa hard brick. Siz yine de recovery yükleyip stock rom atıp halledersiniz. Kolay gelsin.
ahmet168
Üye
Konu Sahibi
usta ben o verdiğiniz yerden herşeyi okuyup birebir uyguladım ama yinede nafile. ne yapabilirim ?
T4NK
Üye
Recovery moda giriyor mu telefon?
Eğer giriyorsa rom atınca düzelmesi lazım ama girmiyorsa hard brick demektir.
ahmet168
Üye
Konu Sahibi
kardeşim telefon factory reset e falan girmiyo. ses açma+ menü+ power a basınca download mode a alıyo ordan da odin ile rom kurmaya çalışıyorum fail diyo
Jelly Beanci
Üye
odin moddan recovery flaşlayın eğer garanti gitmesin rootla falan uğraşmak istemiyorsanız en son hangi romu kullanıyorsanız onu sammobileden indirip flaşlayın
ahmet168
Üye
Konu Sahibi
olmadı usta garantiye vericem. hiç bir şekilde romu kabul etmiyo