Uygulama Note II Açılış sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
Note II Açılış sorunu
Arkadaşlar elimde note 2 var ancak açılmıyor. sadece güç düğmesine bastığımda samsung galaxy note 2 gt-n7100 yazıyo ve kalıyo ne yapmalıyım ?Yahu yardım edebilecek hiç mi kimse yok ya :/

fnldstntn

Üye
Recoverye girip sıfırlamayı denedinizmi_?

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
hiç birşeye girmiyor çok denedim ama banamısın demiyo gavur telefon. öylece bekliyo sansung galaxy note 2 gn7100 yazısında

cici60

cici60

Üye
hiç birşeye girmiyor çok denedim ama banamısın demiyo gavur telefon. öylece bekliyo sansung galaxy note 2 gn7100 yazısında
recoveryi açmak için batarya yı sök ses açma telefonun ortadaki geri tuşu ve telefonu açma tuşuna basılı tut aynı anda taki samsung yazısı çıkana kadar sonra sonra wipe data ile cachelere gir yes de telefon açılır. eğer recovery de açılmıyosa Rom kurcan Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCep

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
sağol usta okudum ilk önce şu an dosyayı indiriyorum inşallah olur olmazsa yandık :)

T4NK

Üye
Telefon soft brick olmuş olabilir. Recovery açılıyorsa soft brick olmuştur. Yok o da olmazsa hard brick. Siz yine de recovery yükleyip stock rom atıp halledersiniz. Kolay gelsin. :)

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
usta ben o verdiğiniz yerden herşeyi okuyup birebir uyguladım ama yinede nafile. ne yapabilirim ?

T4NK

Üye
Recovery moda giriyor mu telefon?
Eğer giriyorsa rom atınca düzelmesi lazım ama girmiyorsa hard brick demektir.

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefon factory reset e falan girmiyo. ses açma+ menü+ power a basınca download mode a alıyo ordan da odin ile rom kurmaya çalışıyorum fail diyo

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
odin moddan recovery flaşlayın eğer garanti gitmesin rootla falan uğraşmak istemiyorsanız en son hangi romu kullanıyorsanız onu sammobileden indirip flaşlayın

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
olmadı usta garantiye vericem. hiç bir şekilde romu kabul etmiyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt