Galaxy Note Note 5 Kurulu gelen dosyalar kaldırma apk dosyaları nerededir? Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yolu var mı?

• Yok imkansız

Kullanılan: 0 0.0%
  • Var var

Kullanılan: 2 66.7%
  • Garanti dışı birakmak zorundasın.

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

mehmet1188

Üye
    Konu Sahibi
Note 5 Kurulu gelen dosyalar kaldırma apk dosyaları nerededir? Yardım
Merhaba arkadaşlar yanlış yere açtıysam kusura bakmayin.

Şimdi konu note 5 telefon aldim bazi uygulamalari bilgidiniz gibi kurulu geliyor root yapmadan silemiyosunuz.
Benim sorunum şu whatsap jimods kullanıyorum. Fakat telde kendisi kurulu geldiği için üstüne kuramıyorum. Garantili olduğu için de root yapamıyorum. Sorunum şu ki ben bu dosyalari bulup jimodsun dosyalarını kurulumun olduğu yere atsam işe yarar mi? Kurulu olduğu dosya nerdedir? Veya bu whatsabi garanti dışı birakmadan kaldırmanin imkanı var mıdır? Veya kaldırmadan direk kurmanın yolu varmıdır?

Ne gerek var diyen olabilir belki ama sinir oldum telefonu verme imkanim olsa veririm o derece.

Yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
İyi günler allaha emanet

blank118

Üye
kimse yokmudur yardımcı olabilcek :(
kimse yokmudur yardımcı olabilcek :(

bmw_m6

bmw_m6

Üye
disable pack solution ile istediğiniz uygulamayi sistem uygulamasida olsa dondura biliyorsun . Sonrasinda istediginiz uygulama kurulurmu denemek lazim.

Suan uygulamayi indiriyorum haber veririm

Emre

Üye
İmkansız.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Yok malesef olmadi

blank118

Üye
yokmudur yani :( illa garanti dışı bırakmakk lazım yani :(

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Root telefonu Garanti dışı bırakmaz, istisnai durumlarda hiç bir servis root sayacına bakmaz.
İstisnai durum ise root yapıp rootdan dolayı arıza tespiti yapılırsa yazılım ücreti alırlar, Yada herhangi bir donanım arızası rootlu iken meydana gelirse servis bunu roota dayalı olduğunu isnat edebilir, bu belki yada bir ihtimal denilecek Türden bir saplantı haline geldi bizde, Ancak bu ihtimal bile asla oluşmadı zira bu güne kadar servis rootdan dolayı servis kabul etmedi yada ücretli yaptı diye sorun yaşayan birine henüz rastlamadım görmedim duymadım.
Sana tavsiyem, root yapıp, System App Safe Remover kurup temizliğini yap ve rootu tekrar kaldır çelişkilerin de ortadan kalkmış olur.

Üst Alt