Tavsiye Note 4 takas iPhone 5s acil yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 takas iPhone 5s acil yardım.
Arkadaşlar benim note 4 üm var yaklaşık 1 2 haftalık çiziksiz tertemiz aveadan alınma. Bi adam buna 13 aylık faturası olan ama garantide bugün sıfırıyla değiştirilmiş iPhone 5s 16 Gb + 250 TL verdi. Sizce ne yapmalıyım acil tavsiye lazım. Dediğim gibi iphone garantiden sıfırlanmış ve hiç kullanılmamış.

3onur5

3onur5

Üye
not 4 ten 5s e geçince çok kısıtlanıcaksın ekranın ufalıcak şarj süren azalıcak kamera kaliten düşecek ayrıyetten 16gb bi süre sonra yetmıyor kendimden biliyorum 16 gb black iphone 5 im var 200-300 mb boş yer ile idare ediyorum bi düşün derim

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Satmak için alacağım

3onur5

3onur5

Üye
suan teknosa bimeks vatanbilgisayar gibi büyük mağazalardan kampanyalar aracılığı ile 1700 1800 tl arası alınabilen bi telefon iphone 5s telefoncuya satarsan 1500-1600 arası bişey verir belkide daha az, üstünede 250 tl ekleyince biraz mantıksız geliyor note 4 için
ama nakit ihtiyacınız varsa mantıklı olur

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Nakit ihtiyacım yok ama note4 de faturada tok telefoncudan bi alpha bide hasarlı desire 816 verip almıştım yanı bana çok bi paraya gelmedi satış olarak daha hızla satabileceksem zarer etmeyeceksem alacağım

Polymath

Polymath

Üye
Bence az vermiş ustune. 32gb olani olsa neysede.. Uzerine en az 400tl al

byAndroid

byAndroid

Üye
Al bence iphone piyasasi yüksek elinden çıkarırsın

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
400 istedim ama 250 nin üzerine çıkmadı. Kesin olarak napmalıyım piyasası yüksek iphoneum

3onur5

3onur5

Üye
bu arada değişim olan iphone 5s in kutusunun açılmış olup olmamasıda çok önemli

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Kutu olarak değişim gelmez ki cihazlar sadece sıfır olarak başka cihaz gelir kutu ilk kutı

nsren

nsren

Üye
Seçim senin tabi ama kesinlikle yanlış bi tercih olur. Yani aralarında bariz fark var. Üstelik sistem de değişecek. Note 4 çok karizmatik bana göre.

srdarsargn

Üye
Arkadaşlar benim note 4 üm var yaklaşık 1 2 haftalık çiziksiz tertemiz aveadan alınma. Bi adam buna 13 aylık faturası olan ama garantide bugün sıfırıyla değiştirilmiş iPhone 5s 16 Gb + 250 TL verdi. Sizce ne yapmalıyım acil tavsiye lazım. Dediğim gibi iphone garantiden sıfırlanmış ve hiç kullanılmamış.
S
Selam hocam 2 haftalik vodafoneden alinma sony z3 le takas dusunurmusun

PriZm

PriZm

Üye
Üzerine en az 400-500 ekle yoksa baya baya kazık yemiş olursun.

alical33

alical33

Üye
O iPhone Max 1500₺ eder senin tel de Max 1800₺ eder ama 5s Alıp kullanırsan fiyat direk 1300₺ lere düşer kullanmadan Alıp satacaksan 250₺ bence uygun ama kullanıp da satacaksan bi 400-500 istemen lazım

sLeepLe

sLeepLe

Üye
400 tl mi 5s'i iyice küçümsemişsiniz siz telefon hala taş gibi güncelleme de alıyo. değişim yaparsanız tek sıkıntı ekranın küçülmesi olur şarj da o kadar kötü değil

Hasand.

Hasand.

Üye
aynen 5s gunceleme alıyor sarj konusunda ıyı ama note 4 adam fıyatı öldürmüş hıc takas etme

baskahmet

baskahmet

Üye
Takas et bence

cdgfo567

Üye
Kusra bakmada 5s ile note 4 ü kıyaslıyosan sende ben bi sıkıntı ararım kardeşim lütfen yanlış anlama note 4ü iphone 6 ile takas etmelisin etmek istiyosan ki genede iphone 6 ile etmemesin 5s'i sen düşün

Takipçi Satın Al

Üst Alt