Telefon Tavsiyesi NOTE 4 mü, G4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ayarlada yeri var şu uygulamada sanal tuşları gizlemeyi zorla diye
Çalışmadığı oyun yok

Rygebin

Rygebin

Üye
Gerçekten kalemle yazmak hoşuna gidiyorsa ki benim gidiyor onu al yok ben istemem sevmem gereksiz diyorsan G4 al . İkisininde birbirinden farkı yok.

ArMaGeDdOn_87

Üye
cihazı alcak arkadaş için söylüyorum,2-3 gün önce kliksa da indirim vardı 24 saat için LG G4 1650 ₺ di,istersen biraz daha bekle muhtemelen yine indirim olur

The Pancar

The Pancar

Üye
Rygebin

Rygebin

Üye
Bence telefon ilk çıktığı zaman daha stabil oluyor
Nexus 7 var güncelleme aldığına lanet ediyorum . 8nci aldığı (minor ve major) güncelleme bu. Cihaz artık isyan ediyor . Bir sayfa kaydırıyım diyorum kaymıyor. Fakat her cihaz güncelleme almalı ama yeterli düzeyde ve optimize edilerek o cihaza uyumlu hale getirilerek verilmeli. Ama hiçbir firma böyle birşey yapmıyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha para ekleyip iphone 6 almanın derdindeyim şimdi. Androide bulaşmadan temizce hallolur her şey. Ama bu ihtimali gerçekleştiremezsem değerli yorumlarınız sayesinde G4 alırım.

askımm

Üye
BEnce ekran ici tuslar berbat alinmazzz .. Lg3 kullann bri olarak :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ence ekran ici tuslar berbat alinmazzz .. Lg3 kullann bri olarak :)
Alışılabilir tamam kullanırken çoğu uygulamada belli bi yer kaplasa da video izleken foto çekerken oyun oynarken gizleniyor
ve yarın sıkılınca logoların tasarımını değiştirebiliyorsun
eskiden sabit bi rengi varken şimdi hem transparant hem de uygulamaya göre renk değiştirebiliyor
örn mesaj uygulamasında sarı whatsapp da yeşil müzik uygulamasında mor olabiliyor ve gayet hoş göründüğünü söyleyebilirim)
Ama yok ben beğenmiyorum diyorsan fikrine saygılıyım :oke:

askımm

Üye
Her oyunda gzlenmiyor dmkki hla bi eksigi var hatrlatrimm :)

askımm

Üye
Simdi hic oyun yokmu gzlenmeyen :d ayarlarda bile yok sa secenek :d

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gizlenemeyen oyun uygulama yok.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sadece arkaplanda çalışmayan yani belli arayüzü olan çalıştırılıp ekrandan takip edilebilen oyun ve uygulamaların hepsi gizleniyor.
Şu oyunu kurdum şu uygulamayı kurdum gizleyemedim diyen yoktur.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Benim dikkatimi hiç çekmiyor tuş muş :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt