Telefon Tavsiyesi NOTE 4 mü, G4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
NOTE 4 mü, G4 mü?
Merhaba arkadaşlar.
1 ay sonra telefon değiştireceğim. aklıma takılan bu iki cihaz arasında seçim yapamadım. Android cihazlar hakkında bilgim yok.(Dayıyorlar çekirdeği, dayıyorlar ram belleği yine kasıyor) Bu yüzden de ön yargılarım var özellikle kasma konusunda. Androidin stabilliğini bir süre sonra kaybettiğini herkes söylüyor. Telefondan beklentilerim ise başta kasma olmaması veya en düşük seviyede olması, yaklaşık 3 yıl beni yarı yolda bırakmaması, kamera performansının iyi olması.

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 4 de kasmaz G4 de kasmaz. Hem G serisi hem Note serisi kullanmış birisi olarak Note 4 tercih ederdim ama G4 de kesinlikle pişmanlık yaşatmaz.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Note Bence

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Kamera konusu da çok önenmli olduğundan G4 daha yakın geliyor bana. Kararsızlık kötü bir şey.

black havk

black havk

Üye
bence note 4 bende note 4 kullanıyorum harikabi makine içerisindeki özellikler bi harika özellikle kalemiyle yapıcağın onlarca şey varki mesela bazen benim okulda kalemim bitiyodu yazmaya telefonlan devam ediyodum nerdeyse hiç defter götürmüyodum okula tahtadaki resimleri kalemi sayesinde telefona çizbiliyodum G4 te güzel ama bence note 4 daha güzel neredeyse bütün işlerini görür.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Marco Laren

Marco Laren

Üye
NOTE4 :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Bence G4'ün kamerası dışında alınası bir tarafı yok.
Note 4 daha iyi olur, diğerlerine göre daha kullanışlı.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Emre

Üye
Note 4.

• Beğen
yeumyang

yeumyang

Moderator
bencede not 4

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note 4 ün de kamerası iyi ama G4 ün kamerasi cezbedici.
Ben G4 alırdım sen Note 4 al. Diğer donanımlar da birbirine yakın ikisi de üzmez.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
Note 4 herkeste var g4 daha özel bir telefon gibi durur

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 4 derim kalemini kullanmak büyük ekran süper Amoled
Kamera yönünden iyi ama G4 daha iyi

G4 de alsan pişman olmazsın yani
Kalem ya da birazcık daha iyi kamera arasında seçim yaparak seçebilirsiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG al, güncelleme gelmeyince sonra bağırıp çağırırsın. G4 daha uzun güncelleme alır ne de olsa sizin için güncelleme gelmesi çok önemli bir etken.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
g4 al bence kamerası daha iyi note 4den

• Beğen
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
LG al, güncelleme gelmeyince sonra bağırıp çağırırsın. G4 daha uzun güncelleme alır ne de olsa sizin için güncelleme gelmesi çok önemli bir etken.
güncelleme önemli değil o yeni yetme kullanıcıların isteği :) stabil çalışsın da güncelleme almasın sıkıntı yok:)
Note 4 derim kalemini kullanmak büyük ekran süper Amoled
Kamera yönünden iyi ama G4 daha iyi

G4 de alsan pişman olmazsın yani
Kalem ya da birazcık daha iyi kamera arasında seçim yaparak seçebilirsiniz
ekran konusunda 0.2 daha büyük Note4 fazla bir fark yok. ancak kamera dediğiniz gibi büyük fark yaratıyor iki cihaz arasında

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
güncelleme önemli değil o yeni yetme kullanıcıların isteği :) stabil çalışsın da güncelleme almasın sıkıntı yok:)

ekran konusunda 0.2 daha büyük Note4 fazla bir fark yok. ancak kamera dediğiniz gibi büyük fark yaratıyor iki cihaz arasında
Süper Amoled ve spen e değerse g4 alabilirsiniz

Türe

Türe

Üye
Note 4.

PriZm

PriZm

Üye
G4'ün kamera haricinde üstün bir yanı yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt