Senin içinde çok önemliydi,değişti mi ?LG al, güncelleme gelmeyince sonra bağırıp çağırırsın. G4 daha uzun güncelleme alır ne de olsa sizin için güncelleme gelmesi çok önemli bir etken.
Evet fazla baskı öyle hissetiriyor. Ama doğru olanı kendim görebiliyorum.Senin içinde çok önemliydi,değişti mi ?
Bence telefon ilk çıktığı zaman daha stabil oluyorEvet fazla baskı öyle hissetiriyor. Ama doğru olanı kendim görebiliyorum.
Nexus 7 var güncelleme aldığına lanet ediyorum . 8nci aldığı (minor ve major) güncelleme bu. Cihaz artık isyan ediyor . Bir sayfa kaydırıyım diyorum kaymıyor. Fakat her cihaz güncelleme almalı ama yeterli düzeyde ve optimize edilerek o cihaza uyumlu hale getirilerek verilmeli. Ama hiçbir firma böyle birşey yapmıyor malesef.Bence telefon ilk çıktığı zaman daha stabil oluyor
Alışılabilir tamam kullanırken çoğu uygulamada belli bi yer kaplasa da video izleken foto çekerken oyun oynarken gizleniyorEnce ekran ici tuslar berbat alinmazzz .. Lg3 kullann bri olarak![]()

Her oyunda gzlenmiyor dmkki hla bi eksigi var hatrlatrimm![]()
evet gizleniyorHepsinde gizlenebiliyor ben de hatırlatırım.
eğer oyun uygulamalar sekmesinde görünüyorsa gizlenebiliiyorGizlenemeyen oyun uygulama yok.