Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
Luck Star

Luck Star

Üye
Gear VR ve 2K diyorum.

Eğer bu cümleden 2K nın gerekliliğini anlamadıysanız lütfen mesajımı alıntılamayın. Konuyu baştan sona okudum ve bazı mesajlara haykırdım resmen.
Hiç öyle olur mu gear vr içinde şarj lazım sony fanboylarina göre :D Sadece
Gear vr için değil yatakta yatarken telefonu elime aldığımda pixeller çok net anlaşılıyor ve hala göz ayırt edemiyor diyor[emoji122] [emoji122]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve rodinatr

Luck Star

Luck Star

Üye
Tasarım iyiye gideceğine kötüye gidiyor valla g2 nin tasarımı daha güzel
Ben bir yerde diyince fan muamelesi görüyorum yine söylüyorum lg nin alınabilir tek cihazı g2. Bu halen bile alınabilir. 6 - 7 saat ekran süresi alıyorum sonraki modeller git gide berbat oldu g4 Pro da şarj iyi olmaz ise kaleme bakarım. O da yoksa başka markaya yönelirim :)

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir yerde diyince fan muamelesi görüyorum yine söylüyorum lg nin alınabilir tek cihazı g2. Bu halen bile alınabilir. 6 - 7 saat ekran süresi alıyorum sonraki modeller git gide berbat oldu g4 Pro da şarj iyi olmaz ise kaleme bakarım. O da yoksa başka markaya yönelirim :)
Aynen öyle ustam hiç değilse elinde şekil şukul duruyor al bakim g4 ü kimse tanıyabilcekmi valla yüzüne bile bakmazlar. Arkasını deri yapmışlar bari sağlam yapın bi tırnak takılmasına kavlıyormuş.

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla g4 beni işlemciden dolayı hiç bir zaman ilgimi çekemedi o yüzden bilmiyorum. Ancak şöyle bir durum var. Amoled sevmeyen biri için en iyi alternatif ekran sadece lg de var. Amoled deki led yanığı ve bir süre sonra ekranın mavimsi olup soluklasmasi korkutuyor beni.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Valla g4 beni işlemciden dolayı hiç bir zaman ilgimi çekemedi o yüzden bilmiyorum. Ancak şöyle bir durum var. Amoled sevmeyen biri için en iyi alternatif ekran sadece lg de var. Amoled deki led yanığı ve bir süre sonra ekranın mavimsi olup soluklasmasi korkutuyor beni.
Hocam ben şahsen böyle bişey olabileceğine inanmıyorum olsa bile garanti karşılamıyormu

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu konuda bir fikrim yok (garanti) . Led yanığı olması çok basit. Ekranı sürekli yüksek parlaklıkta kullanırsan en çok dolaştığını ekranın yazıları şekilleri falan ekrana yapışıyor. Şimdi yeni çıkanlarda yok gibi falan gelebilir ama zaten bu dediğim olay hemen olmuyor.
Bir de yine parlaklığını çok yüksek kullananlarda ekrandaki eski canlılığın azaldığı vs çok görülmüş bir şey bunlar. Şahsen note 4 almış olsam en az 3 sene kullanırdım ama bu yüzden amolede geçmeyi düşünmüyorum.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Şuan alınası bi telefon yok o zaman. Büyük ekran istiyorum ama hiç birine sıcak bakmıyorum note4 deki parmak izide s6 daki gibi olsaydı şimdi alırdım

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla samsung alacaksan note serisinden şaşma. Çünkü halen rakipsiz ilerliyor ben hiç bir zaman note serisi harici bir cihazı sevmedim samsunun. Note 4 seni kesinlikle pişman etmez. Ama istersen note 5 bekleyebilirsin çıkmasına az kaldı.
Ben de yıl sonunda telefonumu degisecegim aklımda yeni Nexus 5 2015 - LG G4 Pro ve Note 5 var. Bunları düşünebilirsin benim gibi. Türkiyede sony almanı tavsiye etmiyorum garantinin ne ise yaradığını bilen biri için sony garantisi berbat.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Valla samsung alacaksan note serisinden şaşma. Çünkü halen rakipsiz ilerliyor ben hiç bir zaman note serisi harici bir cihazı sevmedim samsunun. Note 4 seni kesinlikle pişman etmez. Ama istersen note 5 bekleyebilirsin çıkmasına az kaldı.
Ben de yıl sonunda telefonumu degisecegim aklımda yeni Nexus 5 2015 - LG G4 Pro ve Note 5 var. Bunları düşünebilirsin benim gibi. Türkiyede sony almanı tavsiye etmiyorum garantinin ne ise yaradığını bilen biri için sony garantisi berbat.
Note 5 in çıkmasına nerden baksan 4 ay var o kadarda sabırlı biri değilim ama sırf şu parmak izi için beklicem gibi :hmmm

Enes

Enes

Üye
Note 5 in çıkmasına nerden baksan 4 ay var o kadarda sabırlı biri değilim ama sırf şu parmak izi için beklicem gibi :hmmm
ben de telefonumu öyle bir zamanda kırdım ki bekleyecektim şu an almaya mecbur kaldım şanssızlık işte...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6 Edge gayet güzel bir cihaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3'te 5.7 inç ama Note 2 den ufak :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefonu otomatikten full parlaklığa aldım amoledi yakmak için uğraşıcam [emoji41] bakarsın garanti yeni cihaz verir :D

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Garanti dahilinde değilmiş. Olan telefona olur yazık etme :)
Garantiyle hiç görüşmedim hem samsung garantisinide görmüş olurum :D ayrıca illa ki kesinlikle yanacak diye birşey mi var :D
Note 5 çıkıyor bahanem olur :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
Öyle hemen yakamazsin. Sürekli %100 de ısınmayla oluşuyor. Ben dışarıdayken sürekli %100de kullanan biriyim. Ben çoktan yakardım :) illa yanar mı dersen yanar. Çünkü bazı şeyler bellidir. Led leddir farketmez :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Öyle hemen yakamazsin. Sürekli %100 de ısınmayla oluşuyor. Ben dışarıdayken sürekli %100de kullanan biriyim. Ben çoktan yakardım :) illa yanar mı dersen yanar. Çünkü bazı şeyler bellidir. Led leddir farketmez :)
Güç tasarufu ekranı biraz kisiyor yanmayı azaltır mi? Yada süreci uzatır mı?

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Ben ihtimal vermiyorum yanacağına bi deneyen çıktı bakalım ne zamana kadar dayanıcak :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt