teknolojibaronu
Üye
Ooo inşallah sağlam bi patent kavgası çıkarda bizde biraz kavga görmüş oluruzLuckstar dedi
kardeş kavgasıOoo inşallah sağlam bi patent kavgası çıkarda bizde biraz kavga görmüş oluruzLuckstar dedi
kardeş kavgasıEline al kullan bak, aa cidden fark ediyormuş diyeceksin. Belki 5 - 5.2 '' arası için gereksiz mesela s6 da olduğu gibi. Ama 5.5 '' ve sonrasında küçük ekran cihazlar ile arasındaki çözünürlük farkını kapatmaya yarıyor. Ben bizzat gözümle görmüş ve kısa da olsa bir süre kullanmış birisiyim. Ne derlerse desinler ordan burdan haberde okuyan birinin dediği benim fikrimi değiştirmez.Sony güzel açıklama yapmış herkes onun gibi düşünse
Standlarda falan anlayamazsın. Yatağa girdiğinde eline telefonu aldığında çok net anlaşılıyor veya günlük kullanımda anlarsın. Amoledde kolay anlaşılmasının nedeni, zaten çok parlak olan pixellerin hepten iç içe girmesiyle artık sanki çok büyük bir değişim gibi geliyor. Lcd normaldir tabi g4 teki ips ile ledi kiyaslayamazsin hepsinin kendine göre avantajı dezavantajı var.Biliyorum fark ediyor note 4 ü elime aldığımda bunu gördüm ama g4 te falan o kadar şey görmedim bi fark yok. Dikkat li mi bakmadım acaba
Herkes alacağı telefonu bir mağazaya gidip eline alıp kurcalamali. Forumlarda tavsiye konularında savaş ortamı çıkmasından sıkıldım artık. İşin içinde olduğumdan dolayı canım sıkılınca 2dk takılalım diyoruz burnumuzdan getiriyorlar.
Valla ustam bütçe geniş değil çıktığı zamanda uçuk fiyattan çıkacağı için note 4 mantıklı. Millet şarjdan yakınıyor 4.4.4 sürümde böyle bi sıkıntı yokNote 4 pişman etmez ama ben beklerim 2-3 ay dersen butcede geniş diyorsan note 5
Hay yaşa ne güzel yorum.note 5 duyurulsun çıksın kullanıcı yorumları ve fiyat düşmesi beklensin derken note 6 dedikoduları çalkalansın böyle cihaz alınmaz ki
G4 kullanıcıları mı cihazı elden çıkarma peşinde?Valla ustam bütçe geniş değil çıktığı zamanda uçuk fiyattan çıkacağı için note 4 mantıklı. Millet şarjdan yakınıyor 4.4.4 sürümde böyle bi sıkıntı yok
Hay yaşa ne güzel yorum.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim valla sağlam tartışma olmuş ama benim fikrimde artık 5.5 ten yukarısı 2k olmalı şarj sorunuda 4.4.4 te yok lolipopun stabil sürümü çıkana kadar beklicez ama note 4 alınabilitesi yüksek bir cihaz g4 ile kıyaslıyorum şarj süresi daha az tamam kamerası en iyisi ama lg ye sıcak bakmıyorum sen yeni telefon çıkarıyosun bi öncekinden daha az kullanım süresi daha kalın çerçeve daha alışıldık çerçeve koyuyorsun bence note 4 ün yanına bile gelemez ki zaten kullanıcıları elden çıkarma peşinde.
Aynen öyle. Lg fanatikleri hariç tabi toz kondurmuyorlar 3.5 saat ekran süresi alıyorlar bir günü çıkarıyor diyolar gerçekten anlamıyorum. Biraz objektif bakabilseler keşkeG4 kullanıcıları mı cihazı elden çıkarma peşinde?
Ekranı için birileriyle yarıştırcam derken gene eline yüzüne mi bulaştırmış [emoji1] G3'te olduğu gibiAynen öyle. Lg fanatikleri hariç tabi toz kondurmuyorlar 3.5 saat ekran süresi alıyorlar bir günü çıkarıyor diyolar gerçekten anlamıyorum. Biraz objektif bakabilseler keşke
Tasarım iyiye gideceğine kötüye gidiyor valla g2 nin tasarımı daha güzelLg eğer manyetik kalem çıkartır ise isminin büyük ihtimal olacağı şey.