Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38

csbaz

csbaz

Üye
Geçilir rahat rahat.Touchwize isyan edersin biraz da zamanla alışırsın.

Luck Star

Luck Star

Üye
Şu korelilerin çıkardığı versiyonlara uyuz oluyorum. Lte lte-a p yok bilmem ne Edition pff :D global olarak satilamiyor bir de. Ne diye çıkarıyor ki.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ekranlar büyüdü artık 2k teknoloji gelmişken hem de pil süresi de iyiyken 1080p bu saatten sonra gereksiz bence.
Lg g4 pro için uygun bence 5.8 inçe olabilir ama 5.5 için 1080 bence zaten bakın herkeste falan g3 görüyorum 2k ekranın hakkını vermiyor ki kimse parlaklık en kisikta napiyim ben 2k yı :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Farkı kestirebilen varsa göz nakline bekliyorum :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg g4 pro için uygun bence 5.8 inçe olabilir ama 5.5 için 1080 bence zat bakın herkeste falan f3 görüyorum 2k ekranın hakkını vermiyor ki kimse parlaklık en kisikta napiyim ben 2k yı :D
Ben dedim sana zaten iki elinde varken anlayamazsın. Sadece video oyun vs. Anlaşılıyor. Zaten g3 un 2ksi o kadar iyi değil. G4 un muhteşemdi ama işlemci düşündürüyor. Ben g4 proyu bekliyorum keşke s Pen gibi bir şey olsa. Mesela g Pen :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim ekran kısık belki ondan fark edemedim :D

csbaz

csbaz

Üye
@teknolojibaronu hangi hastaneye geleyim nakil için :ehe :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
Fark belli oluyor be parlaklık en kisikta 4.0 incten anladım hatta :D g pen tam kopya olur

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynı ülkedeki iki firma. Neresi kopya değil ki bunların? Curved tv yi lg çıkarmıştı samsung da çıkarıyor şimdi. Bu ikisinin yaptığı hiç bişeye şaşmamak lazım.

0MG90

0MG90

Üye
Bunu bırakıp gidiyorum

Bu arada Z4v'de kullandı diyecekler. O cihaz Verizon'a özel. Verizon'un cihazları özelleştirdiğini bilen biliyor. O cihaz tasarım olarakta Z4'le aynı değil zaten.

byAndroid

byAndroid

Üye
Luckstar dedi

Üst Alt