Luck Star
Üye
Vay arkadaş yine mi cihaz çıkarmış haberim bile olmadı ahahah samsung yafu ll hd s5 vs quad hd s5
((Tapatalk kaliteyi bozabilir. ))

Vay arkadaş yine mi cihaz çıkarmış haberim bile olmadı ahahah samsung yafu ll hd s5 vs quad hd s5
((Tapatalk kaliteyi bozabilir. ))

Baya oldu ilk çıktığı zamanlar koreye özel S5 LTE de QHD var.Vay arkadaş yine mi cihaz çıkarmış haberim bile olmadı ahahah samsung ya![]()
Lg g4 pro için uygun bence 5.8 inçe olabilir ama 5.5 için 1080 bence zaten bakın herkeste falan g3 görüyorum 2k ekranın hakkını vermiyor ki kimse parlaklık en kisikta napiyim ben 2k yıEkranlar büyüdü artık 2k teknoloji gelmişken hem de pil süresi de iyiyken 1080p bu saatten sonra gereksiz bence.

Soldaki daha soluk sağdaki daha canlı.Farkı kestirebilen varsa göz nakline bekliyorum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben dedim sana zaten iki elinde varken anlayamazsın. Sadece video oyun vs. Anlaşılıyor. Zaten g3 un 2ksi o kadar iyi değil. G4 un muhteşemdi ama işlemci düşündürüyor. Ben g4 proyu bekliyorum keşke s Pen gibi bir şey olsa. Mesela g PenLg g4 pro için uygun bence 5.8 inçe olabilir ama 5.5 için 1080 bence zat bakın herkeste falan f3 görüyorum 2k ekranın hakkını vermiyor ki kimse parlaklık en kisikta napiyim ben 2k yı![]()

Sağdakinde ayrıntılar daha çok belli.Farkı kestirebilen varsa göz nakline bekliyorum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benimki tam kısık fark ettim ?Benim ekran kısık belki ondan fark edemedim![]()
Binanın bodrum katta hallederiz@teknolojibaronu hangi hastaneye geleyim nakil için![]()
![]()

Allah vergisiBenimki tam kısık fark ettim ?

[emoji28] [emoji39]Allah vergisi![]()
G-PEN ne oluyor S-PEN gibiFark belli oluyor be parlaklık en kisikta 4.0 incten anladım hattag pen tam kopya olur