Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Geçmiş olsun. G4 falan alternatif olarak var ama bi türlü lg ye ısınamadım samsunguda seviyorum ama note serisi bi başka tabiki

LG servisi daha iyi sanki. Kardeşimin telefon g3. Ekranda sorun çıktı yine. Verdi direk değişim yaptı. Samsung'tan pek beklemiyorum böyle bir şeyi ama bakalım.. Fabrika çıkışı ölü piksel olan telefonu 1:1 yapmazsa ayıp. Daha da samsung almam o kadar büyük konuşuyorum değiştirmezlerse.

• Beğen
Tepkiler: rodinatr

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
LG servisi daha iyi sanki. Kardeşimin telefon g3. Ekranda sorun çıktı yine. Verdi direk değişim yaptı. Samsung'tan pek beklemiyorum böyle bir şeyi ama bakalım.. Fabrika çıkışı ölü piksel olan telefonu 1:1 yapmazsa ayıp. Daha da samsung almam o kadar büyük konuşuyorum değiştirmezlerse.
Sonucunu burda paylaşırsan sevinirim bir çok kişinin fikir sahibi olmasını sağlarsın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben 1.5 yıldır Note 3 kullanıcısıyım. iPhone 6 plusta kullandım. Note 3'te çektiğim fotoğrafları görenler çoğu iPhone kullanıcı kitlesi ciddi manada şaşırıyorlar Note 4 için bu durum söz konusu mu emin değilim fakat şunu kesin ve net diyebilirim iPhone 6 plus'ın karıncalı kamerasından Note 3'ün ki çok çok daha üstün ve güzel.

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1.5 yıldır Note 3 kullanıcısıyım. iPhone 6 plusta kullandım. Note 3'te çektiğim fotoğrafları görenler çoğu iPhone kullanıcı kitlesi ciddi manada şaşırıyorlar Note 4 için bu durum söz konusu mu emin değilim fakat şunu kesin ve net diyebilirim iPhone 6 plus'ın karıncalı kamerasından Note 3'ün ki çok çok daha üstün ve güzel.
Note 3 de kullandım ben kamerası gayet başarılı ama s5 in kamerasını kullanmışlar note 4 te ben pek beğenmiyorum. Makro çekimlerde çok iyi normal çekimde ideal ama ön kamerası bi tık daha iyi olabilirdi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5'in kamerasında 0.3 saniye de odaklama yaptığını görünce ben şok olmuştum [emoji1] hatta 5 ay bekleyip keşke S5'e de mi baksaydım dediğim olduda S-PEN olmayışı aradaki uçurumu gösterdi :)

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
S5'in kamerasında 0.3 saniye de odaklama yaptığını görünce ben şok olmuştum [emoji1] hatta 5 ay bekleyip keşke S5'e de mi baksaydım dediğim olduda S-PEN olmayışı aradaki uçurumu gösterdi :)
Arkadaşta var pek güzel değil gibi geldi bana belkide 5s imle yanyana koyunca az bi düşük performans gösterdi çok çok iyi değil ama aşınabilir tatmin edici

byAndroid

byAndroid

Üye
Ön kamera da note 4 ve s5 kiyaslamistim note 4 daha çekiyor hatta arka kamerada daha iyi olabilir tam hatırlamıyorum

Enes

Enes

Üye
takip edelim bakalım bu konuyu note4 almayı düşündüğüm bir cihaz

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Şuan göynümde Meizu Mx4 Pro var

Luck Star

Luck Star

Üye
Sıfır alacaksan bekle 2 ay sonra Note 5 gelir.

MaxipmaN

Üye
bütçe iyiyse note5 bekle

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Süper telefon bütçe olarak da sıkıntıya sokmaz tam bir f/p ürünü gönlün ondaysa al derim
Mx4 kullanıcı deneyimi olmadığı için ve Kimse yorum yapmadığı için soru işaretleri var kafamda note 4 alıcam gibi

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
Mx4 kullanıcı deneyimi olmadığı için ve Kimse yorum yapmadığı için soru işaretleri var kafamda note 4 alıcam gibi
Donanıma aldanıp telefon alırsan ortada kalırsın. Samsung'un belki çok daha önünde bir performans verdi diyelim ama bir s Pen veya ise yarar uygulama ile o telefonu sollar. Millet takmış son çıkan işlemci en fazla ram...

• Beğen
Tepkiler: rodinatr ve B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Takan sensin mesela 2k ekran :D

Koradam

Üye
Note 4 pişman etmez ama ben beklerim 2-3 ay dersen butcede geniş diyorsan note 5

Luck Star

Luck Star

Üye
Hala 2k ekrana laf atabiliyorsun demek?? Bir insan elinde sürekli kullandığı cihazin neyine önem vermesi gerekir bir düşün bakalım? Sürekli ekrana bakıyoruz en iyi kısmı ekran olacak siz bunu anlayamadıkgan sonra ben size laf anlatsam ne olur ki. Göz zevkini şarj süresine takas ediyorsun. Bu akıl işi değil...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
Şarjın çözümü var. Yedek pil, powerbank, priz vs. Ama sen sırf şarjı iyi gitsin diye aldığın sene 2015-16 ekran 720-1080p bir telefon ile ne yaparsın bilmem.

Enes

Enes

Üye
siyah note4 almanın yolu gözüktü bana da 2-3 gündür bakıyorum telefonlara en çok kafama yatan note 4 oldu

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
1080p ile 2k farkını göster ne fark var?
İnsan gözü ayırt edemiyor kağıt üzerinde 2k pile ve performansa kaybı

Üst Alt