Note 3 SM-N9000Q Arama Sonrası Parlaklık

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 SM-N9000Q Arama Sonrası Parlaklık
Telefonu yeni aldım bir hafta falan oldu 4.4.2 yüklüydü kullanmadan önce wipe data yapıp baştan kurulum yaparak kullanmaya başladım. Şöyle bişey var arkadaşlar sadece bazı aramalardan sonra telefonu yüzümden uzaklaştırdığımda ekran parlaklığı çok kısık oluyor ekranı çok zor görüyorum her aramada olmuyor ama bazen oluyor az önce deneme yaptım arama sırasında elimi sürekli sensör üzerine tutup çektim nadiren bi kaç defa parlaklık kısık olarak açıldı ekran onun dışında normal parlaklık. Ekranda jelatin var sensörün çok az ucuna dokanıyor jelatin acaba ondan olabilirmi diyeceğim ama sürekli her aramadan sonra olmuyor. Sensörde sıkıntı olsa sürekli olur herhalde gayet normal algılıyor. Googleden baktım birisindede aynı sorun varmış samsung push servisi güncelledikten sonra oldu kaldırdım düzeldi falan yazmış. Ne diyosunuz neden olabilir? Banada yazılımsal geldi sensör sıkıntılı olsa sürekli yapar yada algılamaz zor algılar vs acaba jelatinin bir kısmı sensör üzerinde olduğu için olabilirmi diyecem ama yine mantıksız geliyo sürekli olan bişey değil :D

xmustx

xmustx

Üye
Cebinden çıkardığında da oluyo ? Sorun yok.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla genellikle aramalardan sonra bazen oluyo normal kullanımda pek rastlamadım hatırlayamadım

The Shadow

The Shadow

Üye
Otomatik parlakligi kapat.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik parlaklıkta değil zaten genelde hep sona kadar açık

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Fark ettimde benim ekranda bazen kendi kendine ara ara parlaklık kısılıyor sonra yine kendisi tekrar full oluyor sensörlerlemi alakalı acaba? Çok az kısılıyor yanlız güç tasarrufuna aldığınızda olduğu kadar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fark ettimde benim ekranda bazen kendi kendine ara ara parlaklık kısılıyor sonra yine kendisi tekrar fu ll oluyor sensörlerlemi alakalı acaba? Çok az kısılıyor yanlız güç tasarrufuna aldığınızda olduğu kadar
O bütün note 3 lerde işlemci ısınınca ekrandan kısıyor ki telefon fazla ısınmasın.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fark ettimde benim ekranda bazen kendi kendine ara ara parlaklık kısılıyor sonra yine kendisi tekrar fu ll oluyor sensörlerlemi alakalı acaba? Çok az kısılıyor yanlız güç tasarrufuna aldığınızda olduğu kadar
O bütün note 3 lerde oluyor. işlemci ısınınca ekrandan kısıyor ki telefon fazla ısınmasın.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bende hep parlaklığı sona kadar açarım zaten bu telefonun en sevdiğim yanı şarjı çok dayanıyor olması
millet sonuna kadar kısar güç tasarrufunda kullanır ekran gözükmez ama benimkini görünce hemen diyorlar şarjiñ bitmesin kıs ekranı .Tabi gereken cevabı veriyom susuyorlar. Nazar değecek diye korkuyom zaten :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs ve B.A.R.O.N

Üst Alt