Öneri note 3 şarj aleti ?

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
note 3 şarj aleti ?
arkadaşlar abimde note 3 var note 3 ün şarj aletinin ucu çift başlıklık gbi bşe bildinz gbi şmdi onla şarj ettiği zaman çok yavaş şarj ediyo yani akşam takıp sabah aldığımızda şarj 60 lar da falan oluyo ama bnm s4 ün şarjıyla şarj ettğmz zmn gayet iyi oluyo telefonda sıkıntı yok şmdi sormak istediğim şu sorun note 3 ün şarz kablosundamı yoksa adaptöründemi veya adaptöre başka bi usb kablosu taksak orjinali gbi hızlı şarj eder mi ?

xmustx

xmustx

Üye
usb 3.0 ile şarj ediyorum hiç problem yok.adaptöre s4 ün kabloyu takıp dene yada 3.0 kabloyu s4 adaptöre tak.hiç birinde problem yok dersen şarj girişini bozmuştur demektir

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
s4 şarj aletiyle şarj edince sıkıntı yok telefon sağlam şmdi sormak istediğim şu önemli olan adaptörün verdiği voltajmı yoksa kablomu adaptöre herhangi bi usb kablosu taksak aynı performansı verirmi onu soruyom ?

xmustx

xmustx

Üye
3200 mahlık bataryayı s4 şarj cihazımı yoksa note 3 şarj cihazı mı hızlı şarj eder ? s4 batarya 3200 değil bu arada

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
anlatamadım bn istediğimi diyorumki adaptöre normal bi usb kablosu taksak kendi kablosunda şarj ettiği gbi iyi sarj edermi onu soruyom bn

xmustx

xmustx

Üye
usb 3.0 kadar hızlı şarj etmese de iyi şarj eder
önemli değil..

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
yani önemli olan zaten o usb kablosu dimi

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Önemli olan adaptör. Kablonun bir önemi yok.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Eder

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Dostum cok cok cok saoll yeni sarj aleti almaktan kurtardn bzi note 3 un afoptorunun verdgi voltaj s4 un adaptorunden daha fazla test ettim note 3 unku 1 dkka 10 saniyede %1 artirirken s4 un kendi kablosuyla beraber 1 dkka 20 saniyede % 1 artirdi sonica gore onenli olan adaptormus :-) :-)

xmustx

xmustx

Üye
:D

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Eski bi samsung sarj aletylee 2 dkka 21 saniyede %1 artiyoo :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: xmustx

Koradam

Üye
Şarj aletinin amper değeri önemli Note 3 ve S4 ün adaptörü zaten aynı ikisi de 2A veriyor

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi

Siyah kablo takili olan note 3 adoptoru dgeri s4 degerlerde outputta kiler farkli neki onlar ??

furkankaya559758

Üye

Siyah kablo takili olan note 3 adoptoru dgeri s4 degerlerde outputta kiler farkli neki onlar ??
Sen o adaptörü orjinal olduğuna emin misin? Görünen adaptör 1A'lik. En az 2 amper olması gerekiyor.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Tabi orjinal ikiside telefon kutusundan cikti

Üst Alt