teknolojibaronu
Üye
ŞöyleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Megafon da var o nedir bilemedim ama bu var bu sanirim. Download unu bulamadim belki cepten bakiyorum diyemidir

ŞöyleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Megafon da var o nedir bilemedim ama bu var bu sanirim. Download unu bulamadim belki cepten bakiyorum diyemidir

Tamamdir tesekkur ederim allah razi olsun
forumun amacı yardımlaşma 
Wipe yapmasanda olur. Yaparsan şarj ömrüne etki edecektir.Youtubede bi kac rom atma videosu izledimde rom atarken ilk önce wipe data bolumunde bazi seyleri siliyorlar tlfda ki uygulamalar veya kullanici kayitlari. Bunlari yapmak lazim mi direk rom atilmalimi
E o zaman yapmak lazim sonucta iyi bisiWipe yapmasanda olur. Yaparsan şarj ömrüne etki edecektir.
Evet. İyi birşey bana sıfırlamak zor geliyorE o zaman yapmak lazim sonucta iyi bisi
yedek al falanda bi sürü şey 
O yonde haklisin yedek almak mesakatli bir is ama bi sure sonra performans dusuyor mecbur. Bazen screenshot almior veya pencereyi asagi indirmiorEvet. İyi birşey bana sıfırlamak zor geliyoryedek al falanda bi sürü şey
![]()
Yazamadim. Hallettim bir kac videoda izledim.
Türkiye romu kur daha iyiydi rus programı falan ne uğraşıyosun kur türkiye romu bak keyfineYazamadim. Hallettim bir kac videoda izledim.
Wipe data factory yaptim bide altinda bir yer daha onada tikladim. Sonra download modda flasladim. Becerdimmmm :-)
Sonra tabi google geri yukle dedim eski prolari geri yukledi ben tekrar sifirladim. Simdi catir catir oldu. 3 tane rus.pro var . Bide cocuk kilidi bu ne bilmiyorum.
Konum işareti degisik bunda baska birsey goremedim
Guncelleme ve bi kac arkadasimdaki turkiyeden alinan 9000Q cok donuyor ve kasiliyorTürkiye romu kur daha iyiydi rus programı falan ne uğraşıyosun kur türkiye romu bak keyfine
Donma kasma falan yok geçenlerde güncelleme geldi son sürümü kur aynı şuan kurduğun rom gibi buda ve tamamen türkiye romuGuncelleme ve bi kac arkadasimdaki turkiyeden alinan 9000Q cok donuyor ve kasiliyor

Walla elime firsat gecmisken en hizli güncelleme alan romu kurdum. Sonucta aralarinda bir fark oldugunu sanmiyorum. Yurtdisina gunceleme geliyor beklede telefona gelsin. Baktin bundanda verim alamazsam yolu ogrentim turkiye romunuda kurarim. Sonuçta benimkisi n900 n9000Q nun romunu kurabilirmişiz ilerleyen gunlerde bakalim artikDonma kasma falan yok geçenlerde güncelleme geldi son sürümü kur aynı şuan kurduğun rom gibi buda ve tamamen türkiye romu![]()
Bi soz vardir bi deli kuyuya tas atar tum akillar arkasindan atlar... o misal iste :-) cazibesi 1 ay 2 ay onceden gunceleme almasi iste.Ne rusyaymış arkadaş patladı gitti![]()