Note 3 rom degisimi icin yardim

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mertcan01

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir tesekkur ederim allah razi olsun

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Youtubede bi kac rom atma videosu izledimde rom atarken ilk önce wipe data bolumunde bazi seyleri siliyorlar tlfda ki uygulamalar veya kullanici kayitlari. Bunlari yapmak lazim mi direk rom atilmalimi

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile de sorun var sanirim rusya sunucusunda. Russia romunu indirmek istediğim de 502 bad gateway hatasi veriyor. Israili denedim onu indiriyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Youtubede bi kac rom atma videosu izledimde rom atarken ilk önce wipe data bolumunde bazi seyleri siliyorlar tlfda ki uygulamalar veya kullanici kayitlari. Bunlari yapmak lazim mi direk rom atilmalimi
Wipe yapmasanda olur. Yaparsan şarj ömrüne etki edecektir.

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile dan inmior rusya romu. 502 hatasi aliorum sürekli

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Evet. İyi birşey bana sıfırlamak zor geliyor :) yedek al falanda bi sürü şey :D
O yonde haklisin yedek almak mesakatli bir is ama bi sure sonra performans dusuyor mecbur. Bazen screenshot almior veya pencereyi asagi indirmior

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Ben buna romu attim rom degistide hicbirsey sifirlanmadi. Oldugu gibi acildi telefon. Recoveryden birseyler mi silmem lazimdi

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Evet

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Yazamadim. Hallettim bir kac videoda izledim.
Wipe data factory yaptim bide altinda bir yer daha onada tikladim. Sonra download modda flasladim. Becerdimmmm :-)
Sonra tabi google geri yukle dedim eski prolari geri yukledi ben tekrar sifirladim. Simdi catir catir oldu. 3 tane rus.pro var . Bide cocuk kilidi bu ne bilmiyorum.
Konum işareti degisik bunda baska birsey goremedim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yazamadim. Hallettim bir kac videoda izledim.
Wipe data factory yaptim bide altinda bir yer daha onada tikladim. Sonra download modda flasladim. Becerdimmmm :-)
Sonra tabi google geri yukle dedim eski prolari geri yukledi ben tekrar sifirladim. Simdi catir catir oldu. 3 tane rus.pro var . Bide cocuk kilidi bu ne bilmiyorum.
Konum işareti degisik bunda baska birsey goremedim
Türkiye romu kur daha iyiydi rus programı falan ne uğraşıyosun kur türkiye romu bak keyfine

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Guncelleme ve bi kac arkadasimdaki turkiyeden alinan 9000Q cok donuyor ve kasiliyor
Donma kasma falan yok geçenlerde güncelleme geldi son sürümü kur aynı şuan kurduğun rom gibi buda ve tamamen türkiye romu :D

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Donma kasma falan yok geçenlerde güncelleme geldi son sürümü kur aynı şuan kurduğun rom gibi buda ve tamamen türkiye romu :D
Walla elime firsat gecmisken en hizli güncelleme alan romu kurdum. Sonucta aralarinda bir fark oldugunu sanmiyorum. Yurtdisina gunceleme geliyor beklede telefona gelsin. Baktin bundanda verim alamazsam yolu ogrentim turkiye romunuda kurarim. Sonuçta benimkisi n900 n9000Q nun romunu kurabilirmişiz ilerleyen gunlerde bakalim artik

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ne rusyaymış arkadaş patladı gitti :D

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
serdar_gs

serdar_gs

Üye
İyide ilk rusya alır diye kural yok bir arada ilk polonya almıştı :D genellikle ilk güncellemeleri india alıyo onu kur o zaman en çok güncellemede orada çıkıyo :D

Üst Alt