mertcan01
Üye
-
Konu Sahibi
-
N9005 modeli snapdragon şuan benim cihaz n9000Q ama n900 yazıyor açılışta falan çünkü rusya stock kurdumN900 modeline n9000 romu oluyormu yani? İkiside exynos mu? Snapdragon olan hangi modeldi
Sanirim snapdrogonlar 9005 lerdir. 4g olanlar diye biliyorumN900 modeline n9000 romu oluyormu yani? İkiside exynos mu? Snapdragon olan hangi modeldi
Sadece odini kur ve firmware ü flashla hiçbir risk veya pert olma olmazO zaman rusya romu kurmak lazim. Farki icinde bir kac farkli program olacak sanirim. Bendeki 9505 de farkli programlar var onun gibi sanirim.
peki bu bahsedilen sayac sifirlama nedir? Benim tlf zaten kacak sayac sifirlama veya baska birsey yapmama gerek var mi
Yani sadet olarak odini kurup rusya romunu inidirip tlfu download moda alip sadece yuklemekmidir? Baska yapmam gereken bisey var midir? Tlfu pert etmeyelim
custom romlar kurcalamadigim icin sayac sifirlamayi kurcalamaya gerek yok o zaman.Sayaç sıfırlama custom rom yaparsan gerek olur veya root yaparsan.
O zaman rusya romu kurmak lazim. Farki icinde bir kac farkli program olacak sanirim. Bendeki 9505 de farkli programlar var onun gibi sanirim.
peki bu bahsedilen sayac sifirlama nedir? Benim tlf zaten kacak sayac sifirlama veya baska birsey yapmama gerek var mi
Yani sadet olarak odini kurup rusya romunu inidirip tlfu download moda alip sadece yuklemekmidir? Baska yapmam gereken bisey var midir? Tlfu pert etmeyelim
Bak simdi isin rengi değiştihayır pert olmaz. sadece telefonu download moda al odinde AP veya PDA kısmına romu koy flaşla. Yükledikten sonra dilersen wipe yapabilirsin. Sayaç sıfırlama ise eğer knox sayacı aktif ise yani custom rom root işlerine bulaşmışssan 1 olan sayacı 0lamak için yapılan işlem. Rusya romu içerisinde de 3-4 tane rus prosu var devre dışı bırakırsın olur biter
Sayaç sıfırlama varken arada rom tadına bakmak lazımcustom romlar kurcalamadigim icin sayac sifirlamayi kurcalamaya gerek yok o zaman.
Ben tlfumu sifirlayacam o bahaneyle romunu değiştirmek istiyorum ama bilgim sifir yanlis birsey yapmak istemiyorum
yok la bişey olmucak stock romla sayaç artmaz pro dediğim de program yani Rusya romunda 2 -3 rus programi var onu diyomBak simdi isin rengi değiştiknox vs vs :-) yok ya ben tlfun sdc romunu degistirecem. Orginal romla. Ama rusya romun icindeki prolar diyince kafam karismaya basladi
Neymiş o rus prosu hiç dikkat etmedimhayır pert olmaz. sadece telefonu download moda al odinde AP veya PDA kısmına romu koy flaşla. Yükledikten sonra dilersen wipe yapabilirsin. Sayaç sıfırlama ise eğer knox sayacı aktif ise yani custom rom root işlerine bulaşmışssan 1 olan sayacı 0lamak için yapılan işlem. Rusya romu içerisinde de 3-4 tane rus prosu var devre dışı bırakırsın olur biter
yahu Rusya Romunda yokmu 1-2 tane rusça program onu diyom işteNeymiş o rus prosu hiç dikkat etmedim
Hayır kesinlikle Hayır. Sadece n900 ve n9000 in romlarını kurabilirsin.Bütün exynoslu ve snapdragonlu modellerin romları birbirine kurulabiliyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?